*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ منم زمان مجردی دوست داشتم یه خواهر شوهر داشته باشماز اونجا که دعاهایی که نباید مستجاب بشه میشه خدا گذاشت تو کاسمون دو تا داد از اون روز میگم خدایا مننادونی کردم تو چرا جدی گرفتی خواهر شوهرای این دوره ؛خواهر شوهر که نیستن افعی ان من خودم خواهر شوهر هستم!:icon_razz: خیلیم مهلبونم:(87)::(87): جدا؟سرکاری نباشه حمید، پسر مبارکه. قرار بود ی زنگ بزنی ها. ب هر دوتون تبریک میگم، انشالله مکمل های خوبی برای هم بشید و ی نفر قوی رو بسازید در پناه حق. نه سرکاری نیس شما دوست قدیمیه حمیدرضا هستین. گفته به من خودش وقت نمیکنه بیاد اینجا ولی من از طرف اون از شما تشکر میکنم:rose: از اقا دوماد بپرس که قراره هممون رو دعوت کنن الهی بمیرم براش لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ الهی بمیرم براش همینه که هس ، دوماد شدن خرج داره دخترمونو که همینجوری ندادیم بره لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ سلام.... آقا منم با اندکی تاخیر تبریک میگم.....:icon_gol::icon_gol: امیدوارم خوشبخت بشید..... لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ واااااااااای.... خوش به حالتوووووون ایشالا که خوش بخت بشید.....:2eaoapgxehimkak1y7e لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ از صمیم قلب بهتون تبریک میگم.....همه عاشقارو دعا کنید... لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم با هم به ارزوهاتون برسین ! لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ جدا؟سرکاری نباشه حمید، پسر مبارکه. قرار بود ی زنگ بزنی ها. ب هر دوتون تبریک میگم، انشالله مکمل های خوبی برای هم بشید و ی نفر قوی رو بسازیددر پناه حق.ممنون داداش می زنگم.ممنون از همگی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ خیــــــلی دیر این تاپبک رو دیدم... تبریک منو از از صمیم جان پذیرا باشید:icon_gol: خوشبخت بشید ایشـــــــــالا:flowerysmile: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ من تبریکامو گفتم ولی اینو براتون ارزومندم بعد این لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده