*Mars* 5292 ارسال شده در 11 آبان، 2014 منم زمان مجردی دوست داشتم یه خواهر شوهر داشته باشماز اونجا که دعاهایی که نباید مستجاب بشه میشه خدا گذاشت تو کاسمون دو تا داد از اون روز میگم خدایا مننادونی کردم تو چرا جدی گرفتی خواهر شوهرای این دوره ؛خواهر شوهر که نیستن افعی ان من خودم خواهر شوهر هستم!:icon_razz: خیلیم مهلبونم:(87)::(87): جدا؟سرکاری نباشه حمید، پسر مبارکه. قرار بود ی زنگ بزنی ها. ب هر دوتون تبریک میگم، انشالله مکمل های خوبی برای هم بشید و ی نفر قوی رو بسازید در پناه حق. نه سرکاری نیس شما دوست قدیمیه حمیدرضا هستین. گفته به من خودش وقت نمیکنه بیاد اینجا ولی من از طرف اون از شما تشکر میکنم:rose: از اقا دوماد بپرس که قراره هممون رو دعوت کنن الهی بمیرم براش
آریودخت 43941 ارسال شده در 11 آبان، 2014 الهی بمیرم براش همینه که هس ، دوماد شدن خرج داره دخترمونو که همینجوری ندادیم بره
Yaser.C 5059 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلام.... آقا منم با اندکی تاخیر تبریک میگم.....:icon_gol::icon_gol: امیدوارم خوشبخت بشید.....
f.r20 659 ارسال شده در 12 آبان، 2014 واااااااااای.... خوش به حالتوووووون ایشالا که خوش بخت بشید.....:2eaoapgxehimkak1y7e
hamidbala 2844 ارسال شده در 18 آبان، 2014 جدا؟سرکاری نباشه حمید، پسر مبارکه. قرار بود ی زنگ بزنی ها. ب هر دوتون تبریک میگم، انشالله مکمل های خوبی برای هم بشید و ی نفر قوی رو بسازیددر پناه حق.ممنون داداش می زنگم.ممنون از همگی
.Apameh 25173 ارسال شده در 21 آبان، 2014 خیــــــلی دیر این تاپبک رو دیدم... تبریک منو از از صمیم جان پذیرا باشید:icon_gol: خوشبخت بشید ایشـــــــــالا:flowerysmile:
ارسال های توصیه شده