آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم ایشالله سالیان سال در کنار هم خوشبخت باشید و عاقبت بخیر بشید لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم ایشالله سالیان سال در کنار هم خوشبخت باشید و عاقبت بخیر بشید آبجی مشهد عروسی افتادین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ آبجی مشهد عروسی افتادین والا دعوت کنن یه اتوبوس میگیریم از سر راه یکی یکی بچه هارو سوار میکنیم میریم مشهد هم زیارته هم سیاحت برای اینکه اسپم نباشه دوباره تبریک عرض میکنماین دفعه به خانوده ی داماد تبریک میگم لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ سلام تبریک میگم امیدوارم سالهای سال در کنار هم خوشبخت باشین:icon_gol: لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ مبارك باشه خوشبختي و سعادت آرزو دارم براتون لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ مباااااااااااارکههههه ایشالا ک زدگی پر از شادی و خوشبختی داشته باشین:flowerysmile::flowerysmile: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ به به بسیییییییییییییییار خوشحال شدم... اصن حالی ه ازدواجای درون انجمنی ب آدم میده هیچ نوع ازدواج دیگه ای نمیده لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ مبارکه ایشالاااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: خوشبخت و عاقبت بخیر بشین لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ مباااااااااااااااااااااااااااارکههههههههههههههههه انشالله درکنار هم سالهای سال با عمر طولانی و باعزت و پربرکت در کنار خانواده بعد از این(منظور نینیها هستش :دی ) با سلامتی و آرامش و عشق بی انتها خوشبخت بشید :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ من دوباره تبریک میگم فقط سن عروس خانوم چقدره؟:-" لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ از صمیم جان بهتون تبریک میگم خداروشکر زوج های انجمنی دارن زیاد میشن لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ ما از قومهای دامادیم شناساي شدي :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ شناساي شدي :icon_pf (34): زکی بابا!! رییس سایت هم نمیتونه ما رو شناسایی کنه شما که سهلی داماد این همه قوم داره ما هم یکیش لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم...خوشبخت باشن...سلامت و شاد کناره هم تا ابد....:icon_gol: لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ چ اتفاق ِ قشنگی... تبریک میگم زیاد...(: با آرزوی ِ خوشبختی... لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ :w58:بچهها انقـــــدر بیخبر کار نکنید صلوات کاش پروفایلاشونو هم میذاشتی دوستم البته عروس خانوم که از دوستای خودمن ایشالا مبارک باشه صد سال با خوشبختی کنار هم زندگی کنین:icon_gol: عزیزم همچینم بی خبر نبودااااااااا باس زرنگ می بودی می فهمیدی اقا یک سوال!این زوج خوشبخت در این سایت و بصورت اینترنتی با هم اشنا شدند ایا؟ اگر جواب مثبته بیان به ما هم یاد بدن که به خانواده ها چی گفتن ؟ گفتن چطور و کجا اشنا شدن؟ خدا رو چه دیدی شاید یکی تواین سایت عاشق ما شد ما هم بلد باشیم به خانوادمون چی بگیم خب چون سوال های کلیدی پرسیدین جواب میدم جواب سوال اول: آری جواب سوال دوم: خب ما اینجا باهم آشنا شدیم ولی بعدش با هم یه شرکت زدیم و تاسیس سایت و بازاریابی و ..... خلاصه اونجا بود که این اتفاق مبارک افتاد و ........ به خانواده ها هم همینو گفتیم ملت رو ببين چقدر سكرت كار ميكنند آي آي آي مبارك باشه ، مبارك باشه اصن خوشحال شدم در حد چي تو بگو چي .... خيبلي مبارك باشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ولي تكنيك رو هم توضيح بديد بيشتر خرسند بشيم _______________ اصن صداشو در نمياوردن ها .... چقدر زرنگن چه تکنیکی؟!؟!؟ ما رو راست بودیم اوهوم!:vahidrk: ااااااااااااااا فائزه مبارکه آی شیطون حتما بیا روشهای تور زدنو به بچه های انجمن یاد بده شاید چند تا ازین بچه ها رو چسبوندیم به هم مبارکه ایشالله 150 سال مثل قو در کنار هم با خوشی و شادابی والا من کسی رو تور نزدم اون بنده خدا منو تور زد (اوه اوه بیاد اینا رو بخونه واویلا میشه)!! من دوباره تبریک میگمفقط سن عروس خانوم چقدره؟:-" خیلی سنم واست مهمه عزیزم؟ 24 گلم ما از قومهای دامادیم شما از قومهای دوطرف هستین لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ شما از قومهای دوطرف هستین ما قوم عروسیم . داماد باید شام بده لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ ما قوم عروسیم . داماد باید شام بده بذار به عروسی برسیم حالااااااااا لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ بذار به عروسی برسیم حالااااااااا عروسی رو هم فکر کردم، دعوتیم طرقبه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده