آرتاش 33340 ارسال شده در 9 آبان، 2014 تبریک میگم ایشالله سالیان سال در کنار هم خوشبخت باشید و عاقبت بخیر بشید
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 آبان، 2014 تبریک میگم ایشالله سالیان سال در کنار هم خوشبخت باشید و عاقبت بخیر بشید آبجی مشهد عروسی افتادین
آرتاش 33340 ارسال شده در 9 آبان، 2014 آبجی مشهد عروسی افتادین والا دعوت کنن یه اتوبوس میگیریم از سر راه یکی یکی بچه هارو سوار میکنیم میریم مشهد هم زیارته هم سیاحت برای اینکه اسپم نباشه دوباره تبریک عرض میکنماین دفعه به خانوده ی داماد تبریک میگم
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 9 آبان، 2014 سلام تبریک میگم امیدوارم سالهای سال در کنار هم خوشبخت باشین:icon_gol:
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 9 آبان، 2014 مباااااااااااارکههههه ایشالا ک زدگی پر از شادی و خوشبختی داشته باشین:flowerysmile::flowerysmile:
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 9 آبان، 2014 به به بسیییییییییییییییار خوشحال شدم... اصن حالی ه ازدواجای درون انجمنی ب آدم میده هیچ نوع ازدواج دیگه ای نمیده
دختر باران 18625 ارسال شده در 9 آبان، 2014 مبارکه ایشالاااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: خوشبخت و عاقبت بخیر بشین
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 مباااااااااااااااااااااااااااارکههههههههههههههههه انشالله درکنار هم سالهای سال با عمر طولانی و باعزت و پربرکت در کنار خانواده بعد از این(منظور نینیها هستش :دی ) با سلامتی و آرامش و عشق بی انتها خوشبخت بشید :hapydancsmil:
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 آبان، 2014 از صمیم جان بهتون تبریک میگم خداروشکر زوج های انجمنی دارن زیاد میشن
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 10 آبان، 2014 شناساي شدي :icon_pf (34): زکی بابا!! رییس سایت هم نمیتونه ما رو شناسایی کنه شما که سهلی داماد این همه قوم داره ما هم یکیش
Tamana73 28835 ارسال شده در 10 آبان، 2014 تبریک میگم...خوشبخت باشن...سلامت و شاد کناره هم تا ابد....:icon_gol:
sarevan 9753 ارسال شده در 10 آبان، 2014 چ اتفاق ِ قشنگی... تبریک میگم زیاد...(: با آرزوی ِ خوشبختی...
*Mars* 5292 ارسال شده در 10 آبان، 2014 :w58:بچهها انقـــــدر بیخبر کار نکنید صلوات کاش پروفایلاشونو هم میذاشتی دوستم البته عروس خانوم که از دوستای خودمن ایشالا مبارک باشه صد سال با خوشبختی کنار هم زندگی کنین:icon_gol: عزیزم همچینم بی خبر نبودااااااااا باس زرنگ می بودی می فهمیدی اقا یک سوال!این زوج خوشبخت در این سایت و بصورت اینترنتی با هم اشنا شدند ایا؟ اگر جواب مثبته بیان به ما هم یاد بدن که به خانواده ها چی گفتن ؟ گفتن چطور و کجا اشنا شدن؟ خدا رو چه دیدی شاید یکی تواین سایت عاشق ما شد ما هم بلد باشیم به خانوادمون چی بگیم خب چون سوال های کلیدی پرسیدین جواب میدم جواب سوال اول: آری جواب سوال دوم: خب ما اینجا باهم آشنا شدیم ولی بعدش با هم یه شرکت زدیم و تاسیس سایت و بازاریابی و ..... خلاصه اونجا بود که این اتفاق مبارک افتاد و ........ به خانواده ها هم همینو گفتیم ملت رو ببين چقدر سكرت كار ميكنند آي آي آي مبارك باشه ، مبارك باشه اصن خوشحال شدم در حد چي تو بگو چي .... خيبلي مبارك باشه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ولي تكنيك رو هم توضيح بديد بيشتر خرسند بشيم _______________ اصن صداشو در نمياوردن ها .... چقدر زرنگن چه تکنیکی؟!؟!؟ ما رو راست بودیم اوهوم!:vahidrk: ااااااااااااااا فائزه مبارکه آی شیطون حتما بیا روشهای تور زدنو به بچه های انجمن یاد بده شاید چند تا ازین بچه ها رو چسبوندیم به هم مبارکه ایشالله 150 سال مثل قو در کنار هم با خوشی و شادابی والا من کسی رو تور نزدم اون بنده خدا منو تور زد (اوه اوه بیاد اینا رو بخونه واویلا میشه)!! من دوباره تبریک میگمفقط سن عروس خانوم چقدره؟:-" خیلی سنم واست مهمه عزیزم؟ 24 گلم ما از قومهای دامادیم شما از قومهای دوطرف هستین
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 آبان، 2014 شما از قومهای دوطرف هستین ما قوم عروسیم . داماد باید شام بده
*Mars* 5292 ارسال شده در 10 آبان، 2014 ما قوم عروسیم . داماد باید شام بده بذار به عروسی برسیم حالااااااااا
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 آبان، 2014 بذار به عروسی برسیم حالااااااااا عروسی رو هم فکر کردم، دعوتیم طرقبه
ارسال های توصیه شده