ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: تسلیت میگم سهند جانخدا رحمتشون کنه آرتاش گفته است: تسلیت میکنم آقا سهند خدا رحمتشون کنه Mehdi.Aref گفته است: خدا رحمتشون کنه Farnoosh Khademi گفته است: تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه.:icon_gol: آتیه معماری گفته است: تسلیت میگم مهندسخدا رحمتشون کنه sun-shine گفته است: تسلیت میگم آقا سهندآخرین غمتون باشه Paroshat گفته است: خدا رحمتشون کنه black banner گفته است: خداوند رحمتشون كنه روحشون شاد saghar... گفته است: تسلیت میگم اقا سهندخدا رحمتشون کنه... saba mn گفته است: خدا رحمتشون کنه a.namdar گفته است: روحشون شادتسليت ميگم آقا سهند ... maryam۳۹ گفته است: خدا رحمتشون کنه:icon_gol: hasti۱۹۸۸ گفته است: تسلیت میگم ...خدا بیامرزدشون.... دل مانده گفته است: خدا رحمتشون کنه..تسلیت میگم. Ali.Fatemi۴ گفته است: خدا همه رفتگان من جمله رفتگان شما رو بیامرزه... elahe.elahe۲ گفته است: تسلیت میگم سهندروحشون شاد sarevan گفته است: تسلیت میگم و صبرمیخوام .Apameh گفته است: تسلیت میگم... روحشون شاد Lean گفته است: روحشون شاد a_ghadimi گفته است: تسلیت میگم آقا سهند ...روحشون شاد:icon_gol: nasim۱۸۴ گفته است: تسلیت میگم آقا سهند...خدا رحمتشون کنه زفسنجانی گفته است: دوست بامعرفت تسلیت بنده رو هم پذیرا باشید .... memmar گفته است: روحشون شاد manjari گفته است: خدا رحمتشون کنه و انشالله به شما و خانواده صبر بده Valentina گفته است: تسلیت میگم.. روحشون شاد.. Imaaan گفته است: تسلیت میگم آقا سهند، خدا رحمتشون کنه Javid Maleki گفته است: با سلام به دوست بسیار عزیزم سهند ... منم به نوبه خودم تسلیت عرض میکنم. خدا بهتون صبر بده مهندس خوش فکر گفته است: تسلیت میگم سهند جانخدا رحمتشون کنه.... behe گفته است: تسلیت ممنون دوستان عزیزم امیدوارم تو زندگیتون هیچکدام غم نبینین همیشه لبخند رو لباتون باشه لطف کردین لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد، ۱۳۹۳ انشالله خدا بیامرزتشون تسلیت میگم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد، ۱۳۹۳ binam* گفته است: انشالله خدا بیامرزتشونتسلیت میگم مرسی گلم خدا رفتگان شما رو بیامرزه لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد، ۱۳۹۳ دیر رسیدم:icon_pf (34): خدابیامرزتشون... تسلیت میگم آقا سهند... لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم اقا سهند غم اخرتون باشه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۳ jijo گفته است: دیر رسیدم:icon_pf (34): خدابیامرزتشون... تسلیت میگم آقا سهند... *Mars* گفته است: تسلیت میگم اقا سهند victoria_r گفته است: روحشون شاد pary naz گفته است: تسلیت میگم اقا سهند غم اخرتون باشه ممنونم دوستای گلم تو زندگی همیشه شاد باشین و غم تو دلتون نشینه لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد، ۱۳۹۳ سلام.... تسلیت میگم آقا سهند....:icon_gol::icon_gol: ان شاء الله مهمان سفره اباعبدالله باشن.... بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم.... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۳ Yaser.C گفته است: سلام....تسلیت میگم آقا سهند....:icon_gol::icon_gol: ان شاء الله مهمان سفره اباعبدالله باشن.... بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم.... نیستی عزیز خودم چشم همش دنبال شما ست مشکلی که نداری انشالله ممنونم دوست مهربون خودم غم ازتون به اندازه کهکشانها دور باشه از خودتون و نزدیکانتون و همه در کل لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا سهند. خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۳ not found گفته است: تسلیت میگم آقا سهند. خدا رحمتشون کنه ممنونم هانیه جا خدا رفتگان شمارو بیامرزه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مرداد، ۱۳۹۳ not found گفته است: تسلیت میگم آقا سهند. خدا رحمتشون کنه ببخشید اسپم میکنم خودم پاکش میکنم هانیه چرا پروفتو بستی پ خ رم بستی؟یه لحظه باز کن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد، ۱۳۹۳ Mahdi Eng گفته است: تسلیت آقا سهند ممنون مهدی جان غم نبینی داداش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده