Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان چند دقیقه پیش متوجه شدم مادربزرگ آقا سهند گلمون مدیر تالار گفتگوی آزاد فوت شدن به ایشون و خانواده محترمشون از صمیم قلب تسلیت میگم و ان شا الله مغفرت الهی شامل حال این عزیز سفر کرده باشه دوستان لطفا برای شادی روح این بزرگوار صلوات یا فاتحه ای هدیه کنید بابایی ما رو در غم خودتون شریک بدونید 39 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا سهند... روحشون شاد... لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا سهند خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ بابابزرگ ژونم.. تسلیت میگم.... خدارحمتشون کنه... مارو در غم خودتون شریک بدونید.. خیلی ناراحت شدم. لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا سهند... خدا رحمتشون کنه و روحشون قرین آرامش لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا سهند...روحشون شاد... روحش شاد تسلیت میگم آقا سهند خدا رحمتشون کنه بابابزرگ ژونم.. تسلیت میگم....خدارحمتشون کنه... مارو در غم خودتون شریک بدونید.. خیلی ناراحت شدم. تسلیت میگم آقا سهند...خدا رحمتشون کنه و روحشون قرین آرامش ممنون دوستان خدا رفتگان شمارو بیامرزه لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان چند دقیقه پیش متوجه شدم مادربزرگ آقا سهند گلمون مدیر تالار گفتگوی آزاد فوت شدن به ایشون و خانواده محترمشون از صمیم قلب تسلیت میگم و ان شا الله مغفرت الهی شامل حال این عزیز سفر کرده باشه دوستان لطفا برای شادی روح این بزرگوار صلوات یا فاتحه ای هدیه کنید بابایی ما رو در غم خودتون شریک بدونید به زحمت افتادین گندم جان خدارفتگان شمارو بیامرزه لطف کردین لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم سهند جان خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میکنم آقا سهند خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه. لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم مهندس خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم آقا سهند آخرین غمتون باشه لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ خداوند رحمتشون كنه روحشون شاد لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۳ تسلیت میگم اقا سهندخدا رحمتشون کنه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده