Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 آبان، 2014 سلام دوستان چند دقیقه پیش متوجه شدم مادربزرگ آقا سهند گلمون مدیر تالار گفتگوی آزاد فوت شدن به ایشون و خانواده محترمشون از صمیم قلب تسلیت میگم و ان شا الله مغفرت الهی شامل حال این عزیز سفر کرده باشه دوستان لطفا برای شادی روح این بزرگوار صلوات یا فاتحه ای هدیه کنید بابایی ما رو در غم خودتون شریک بدونید 39
masi eng 47044 ارسال شده در 7 آبان، 2014 بابابزرگ ژونم.. تسلیت میگم.... خدارحمتشون کنه... مارو در غم خودتون شریک بدونید.. خیلی ناراحت شدم.
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 آبان، 2014 تسلیت میگم آقا سهند...روحشون شاد... روحش شاد تسلیت میگم آقا سهند خدا رحمتشون کنه بابابزرگ ژونم.. تسلیت میگم....خدارحمتشون کنه... مارو در غم خودتون شریک بدونید.. خیلی ناراحت شدم. تسلیت میگم آقا سهند...خدا رحمتشون کنه و روحشون قرین آرامش ممنون دوستان خدا رفتگان شمارو بیامرزه
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 آبان، 2014 سلام دوستان چند دقیقه پیش متوجه شدم مادربزرگ آقا سهند گلمون مدیر تالار گفتگوی آزاد فوت شدن به ایشون و خانواده محترمشون از صمیم قلب تسلیت میگم و ان شا الله مغفرت الهی شامل حال این عزیز سفر کرده باشه دوستان لطفا برای شادی روح این بزرگوار صلوات یا فاتحه ای هدیه کنید بابایی ما رو در غم خودتون شریک بدونید به زحمت افتادین گندم جان خدارفتگان شمارو بیامرزه لطف کردین
ارسال های توصیه شده