Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خوبین؟ با پیشرفت فناوری و فراگیر شدن گوشی هایی با سیستم عامل هایی مثل وین فون و اندروید مسلما بد افزار ها هم زیاد میشن حالا بی مقدمه اضافی میرم سر اصل مطلب شما آیا از آنتی ویروس روی گوشی هوشمندتون استفاده میکنین؟ اگه بله بگین چی هست؟ برای سیستم عامل آندروید چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنین؟ ممنون پیشاپیش 4 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ سلامخوبین؟ با پیشرفت فناوری و فراگیر شدن گوشی هایی با سیستم عامل هایی مثل وین فون و اندروید مسلما بد افزار ها هم زیاد میشن حالا بی مقدمه اضافی میرم سر اصل مطلب شما آیا از آنتی ویروس روی گوشی هوشمندتون استفاده میکنین؟ اگه بله بگین چی هست؟ برای سیستم عامل آندروید چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنین؟ ممنون پیشاپیش dr.web نظر ی متخصص پرسیدم. خودم تحقیق خاصی نکردم. 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ dr.web نظر ی متخصص پرسیدم. خودم تحقیق خاصی نکردم. تا حالا دنبالش هم نرفتین؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ تا حالا دنبالش هم نرفتین؟ نوچ فرصت نکردم. از نتایج تحقیق ت استفاده می کنم ببین برا من جز فروع بوده، خیلی مسئله خاصی نبوده. همین ک ی یکی ک دنبالش رفته بم بگه؛ کافیه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ dr.web وقتی یه ویروس شناسایی میکنه سکتت میده یه صدایی درمیاد که نگو انگار یهو جنگ شده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده