pari.v 10304 ارسال شده در 17 آبان، 2014 آخخخخخخخخخخخخخخخ چه توپولویه جانم لپش ماله خودمه الان یه بوی خاصی داره نوزاد من عاشق اون بوشم الان گردنش یه بوی خاصی داره ای جانننننننننننننننننننننننننننننن اسپند دود کنین براعروسم ووووی... بوی نوزاد!!!!؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34):
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 سلام اقا الان به من اطلاع رسانی کردن خودمم نبودم با عرض معذرت بابت تاخیر تبریک میگم داداشی انشاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه برای شما و خودش امیدوارم هستم که هر جا هست و هستی سالم و شاد وپیروز باشید پیاماتونو چک کنید.. من همه رو رعوت کردم.. بعدش مگه حتما باید دعوت میشدید.. حواستون باید میبود به دوستتون بازم مرسی.. بهش میگم ممنونم دوست عزیز گازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:gnugghender:خودشو کی به دستمون میرسونین؟ خعلی ممنون گاز نداریما.. چه معنی داره بچه مردمو میخوای گاز بگیری. ایشالله خدا به خودت بده انقدر گاز گازیش کنی... با این گازی که گفتی بچمونو دست شما نمیدیم..
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 آخخخخخخخخخخخخخخخ چه توپولویه جانم لپش ماله خودمه الان یه بوی خاصی داره نوزاد من عاشق اون بوشم الان گردنش یه بوی خاصی داره ای جانننننننننننننننننننننننننننننن اسپند دود کنین براعروسم ما دخترمونو به کسی نمیدیم... ماشالله یادتون رفت..... منظورتون بوی نو میده درسته... ای جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان.. چه تپلیههههههه :hapydancsmil:تبریک میگم ستاره جون البته فک کنم دیر شده یکم هروقت ماهی رو از اب بگیری تازه است.. ممنونم پری عزیز... ماشالله تپله.. ووووی... بوی نوزاد!!!!؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): بوی تمیزی و نو بودنش منظوره...
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ااااااااااا مادر نشدین بدونین من چی میگم از ستارهبپرسین ببینین بچه چه بوی محشری داره یه بوی عالی و مخصوص :hapydancsmil: نه بوی پوشاک:vahidrk:
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 آبان، 2014 عکسهای نی نی ستاره رسید.. اهای برو بچ انجمن بیاید گل دختر مارو ببینید.. ماشالله یادتون نره هااااا:hapydancsmil: :icon_gol: ماشاللههههههههههههههه ایجانم چه دختریه رها جون خدا حفظش کنه بزرگ بشه بسی خوشگل میشه:hapydancsmil:
victoria_r 7682 ارسال شده در 17 آبان، 2014 انشاالله که سالهای سال شاد و موفق زیر سایه ی پدر و مادرش زندگی کنه. واقعا نوزاد زیباییهههههههه ماشااللههههههههههه نوزاد بوی خیلی خاصی میده.من عاشق بوشم. شیرم که میخوره یه بوی خاصی میده (نگین بوی باد معده و اینا :84eb3ampc0vsywihe0i ببخشید گفتمااااااااااا) یه بوی خوبیههههههههه اقای سهند تجربه دارن واقعا گردنش بوی خاصی میده. نوزادو باید قورت داد
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 آبان، 2014 گاز نداریما.. چه معنی داره بچه مردمو میخوای گاز بگیری. ایشالله خدا به خودت بده انقدر گاز گازیش کنی... با این گازی که گفتی بچمونو دست شما نمیدیم.. بیخوت اصن اگه گاز من نباشه قبول نی
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 ااااااااااا مادر نشدین بدونین من چی میگم از ستارهبپرسین ببینین بچه چه بوی محشری داره یه بوی عالی و مخصوص :hapydancsmil:نه بوی پوشاک:vahidrk: من مادر نشدم ولی دوتا خواهرزاده بزرگ کردم.. از موقع تولد تاالان.. قشنگ میدونم چی میگی اقا سهند ماشاللههههههههههههههه ایجانم چه دختریه رها جون خدا حفظش کنه بزرگ بشه بسی خوشگل میشه:hapydancsmil: ممنونم ارتاش جون انشاالله که سالهای سال شاد و موفق زیر سایه ی پدر و مادرش زندگی کنه.واقعا نوزاد زیباییهههههههه ماشااللههههههههههه نوزاد بوی خیلی خاصی میده.من عاشق بوشم. شیرم که میخوره یه بوی خاصی میده (نگین بوی باد معده و اینا :84eb3ampc0vsywihe0i ببخشید گفتمااااااااااا) یه بوی خوبیههههههههه اقای سهند تجربه دارن واقعا گردنش بوی خاصی میده. نوزادو باید قورت داد ممنونم دوست عزیز بیخوتاصن اگه گاز من نباشه قبول نی کلا فکراتو کن. ما نمیزاریم گازش بگیری
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 آبان، 2014 کلا فکراتو کن. ما نمیزاریم گازش بگیری بچه ای که گاز منو نخوره که اصلا بچه نمیشه که!!! اصن شوما بیگین اپل اگه سیب گاز زده نبود اپل میشد؟؟؟
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 بچه ای که گاز منو نخوره که اصلا بچه نمیشه که!!!اصن شوما بیگین اپل اگه سیب گاز زده نبود اپل میشد؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خووو گناه داره اقای فاطمی... بچه ستاااااا میزارم ولی یواش.. قول بدهههه..
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 آبان، 2014 :5c6ipag2mnshmsf5ju3خووو گناه داره اقای فاطمی... بچه ستاااااا میزارم ولی یواش.. قول بدهههه.. قول مول تو کار نی گاز بایدیه اصن مث نون شب
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 قول مول تو کار نیگاز بایدیه اصن مث نون شب نه اهل معامله نیستی. شرمنده اخلاق ورزشکاریتونم..
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 آبان، 2014 نه اهل معامله نیستی. شرمنده اخلاق ورزشکاریتونم.. :167: یا گاز یا گاز! کدومش؟؟؟؟
maryam39 8211 ارسال شده در 17 آبان، 2014 الهی... خیلی ناز و گوگولیه ایشالا که قدمش خیر باشه و زیر سایه مامان ستاره و باباش خوش بخت بشه
masi eng 47044 ارسال شده در 17 آبان، 2014 الهی... خیلی ناز و گوگولیهایشالا که قدمش خیر باشه و زیر سایه مامان ستاره و باباش خوش بخت بشه ممنونم مریم جان ایشالله عروسیت گلم
tak elham 469 ارسال شده در 18 آبان، 2014 ای جونم عسیسم.نفسی جیگر.:hapydancsmil: ماشالا هزار ماشالا :icon_gol::hapydancsmil:
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 ای جونم عسیسم.نفسی جیگر.:hapydancsmil:ماشالا هزار ماشالا :icon_gol::hapydancsmil: عزیزمی مرسی
masi eng 47044 ارسال شده در 18 آبان، 2014 ای جونم عسیسم.نفسی جیگر.:hapydancsmil:ماشالا هزار ماشالا :icon_gol::hapydancsmil: عزیزمی مرسی
ارسال های توصیه شده