pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ آخخخخخخخخخخخخخخخ چه توپولویه جانم لپش ماله خودمه الان یه بوی خاصی داره نوزاد من عاشق اون بوشم الان گردنش یه بوی خاصی داره ای جانننننننننننننننننننننننننننننن اسپند دود کنین براعروسم ووووی... بوی نوزاد!!!!؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ سلام اقا الان به من اطلاع رسانی کردن خودمم نبودم با عرض معذرت بابت تاخیر تبریک میگم داداشی انشاالله قدمش پر از خیر و برکت باشه برای شما و خودش امیدوارم هستم که هر جا هست و هستی سالم و شاد وپیروز باشید پیاماتونو چک کنید.. من همه رو رعوت کردم.. بعدش مگه حتما باید دعوت میشدید.. حواستون باید میبود به دوستتون بازم مرسی.. بهش میگم ممنونم دوست عزیز گازززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:gnugghender:خودشو کی به دستمون میرسونین؟ خعلی ممنون گاز نداریما.. چه معنی داره بچه مردمو میخوای گاز بگیری. ایشالله خدا به خودت بده انقدر گاز گازیش کنی... با این گازی که گفتی بچمونو دست شما نمیدیم.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ آخخخخخخخخخخخخخخخ چه توپولویه جانم لپش ماله خودمه الان یه بوی خاصی داره نوزاد من عاشق اون بوشم الان گردنش یه بوی خاصی داره ای جانننننننننننننننننننننننننننننن اسپند دود کنین براعروسم ما دخترمونو به کسی نمیدیم... ماشالله یادتون رفت..... منظورتون بوی نو میده درسته... ای جاااااااااااااااااااااااااااااااااااان.. چه تپلیههههههه :hapydancsmil:تبریک میگم ستاره جون البته فک کنم دیر شده یکم هروقت ماهی رو از اب بگیری تازه است.. ممنونم پری عزیز... ماشالله تپله.. ووووی... بوی نوزاد!!!!؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): بوی تمیزی و نو بودنش منظوره... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ ااااااااااا مادر نشدین بدونین من چی میگم از ستارهبپرسین ببینین بچه چه بوی محشری داره یه بوی عالی و مخصوص :hapydancsmil: نه بوی پوشاک:vahidrk: لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ عکسهای نی نی ستاره رسید.. اهای برو بچ انجمن بیاید گل دختر مارو ببینید.. ماشالله یادتون نره هااااا:hapydancsmil: :icon_gol: ماشاللههههههههههههههه ایجانم چه دختریه رها جون خدا حفظش کنه بزرگ بشه بسی خوشگل میشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ انشاالله که سالهای سال شاد و موفق زیر سایه ی پدر و مادرش زندگی کنه. واقعا نوزاد زیباییهههههههه ماشااللههههههههههه نوزاد بوی خیلی خاصی میده.من عاشق بوشم. شیرم که میخوره یه بوی خاصی میده (نگین بوی باد معده و اینا :84eb3ampc0vsywihe0i ببخشید گفتمااااااااااا) یه بوی خوبیههههههههه اقای سهند تجربه دارن واقعا گردنش بوی خاصی میده. نوزادو باید قورت داد لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ گاز نداریما.. چه معنی داره بچه مردمو میخوای گاز بگیری. ایشالله خدا به خودت بده انقدر گاز گازیش کنی... با این گازی که گفتی بچمونو دست شما نمیدیم.. بیخوت اصن اگه گاز من نباشه قبول نی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ ااااااااااا مادر نشدین بدونین من چی میگم از ستارهبپرسین ببینین بچه چه بوی محشری داره یه بوی عالی و مخصوص :hapydancsmil:نه بوی پوشاک:vahidrk: من مادر نشدم ولی دوتا خواهرزاده بزرگ کردم.. از موقع تولد تاالان.. قشنگ میدونم چی میگی اقا سهند ماشاللههههههههههههههه ایجانم چه دختریه رها جون خدا حفظش کنه بزرگ بشه بسی خوشگل میشه:hapydancsmil: ممنونم ارتاش جون انشاالله که سالهای سال شاد و موفق زیر سایه ی پدر و مادرش زندگی کنه.واقعا نوزاد زیباییهههههههه ماشااللههههههههههه نوزاد بوی خیلی خاصی میده.من عاشق بوشم. شیرم که میخوره یه بوی خاصی میده (نگین بوی باد معده و اینا :84eb3ampc0vsywihe0i ببخشید گفتمااااااااااا) یه بوی خوبیههههههههه اقای سهند تجربه دارن واقعا گردنش بوی خاصی میده. نوزادو باید قورت داد ممنونم دوست عزیز بیخوتاصن اگه گاز من نباشه قبول نی کلا فکراتو کن. ما نمیزاریم گازش بگیری لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ کلا فکراتو کن. ما نمیزاریم گازش بگیری بچه ای که گاز منو نخوره که اصلا بچه نمیشه که!!! اصن شوما بیگین اپل اگه سیب گاز زده نبود اپل میشد؟؟؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ای که گاز منو نخوره که اصلا بچه نمیشه که!!!اصن شوما بیگین اپل اگه سیب گاز زده نبود اپل میشد؟؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خووو گناه داره اقای فاطمی... بچه ستاااااا میزارم ولی یواش.. قول بدهههه.. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ :5c6ipag2mnshmsf5ju3خووو گناه داره اقای فاطمی... بچه ستاااااا میزارم ولی یواش.. قول بدهههه.. قول مول تو کار نی گاز بایدیه اصن مث نون شب لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ قول مول تو کار نیگاز بایدیه اصن مث نون شب نه اهل معامله نیستی. شرمنده اخلاق ورزشکاریتونم.. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ نه اهل معامله نیستی. شرمنده اخلاق ورزشکاریتونم.. :167: یا گاز یا گاز! کدومش؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۳ :167:یا گاز یا گاز! کدومش؟؟؟؟ برق لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ عزییییییییییییزم چه نازه:hapydancsmil:...من میخوامش لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ الهی... خیلی ناز و گوگولیه ایشالا که قدمش خیر باشه و زیر سایه مامان ستاره و باباش خوش بخت بشه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ الهی... خیلی ناز و گوگولیهایشالا که قدمش خیر باشه و زیر سایه مامان ستاره و باباش خوش بخت بشه ممنونم مریم جان ایشالله عروسیت گلم لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ای جونم عسیسم.نفسی جیگر.:hapydancsmil: ماشالا هزار ماشالا :icon_gol::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ای جونم عسیسم.نفسی جیگر.:hapydancsmil:ماشالا هزار ماشالا :icon_gol::hapydancsmil: عزیزمی مرسی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ ای جونم عسیسم.نفسی جیگر.:hapydancsmil:ماشالا هزار ماشالا :icon_gol::hapydancsmil: عزیزمی مرسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده