ramin_8012 15 ارسال شده در 26 تیر، 2011 [b]سلام من تازه وارد هستم و به همه دوستان سلام میکنم - من میخوام وارد کار تاسیسات ساختمان بشم ولی هیچ سابقه کاری تو این زمینه ندارم ممکنه منو کمک کنین[/b] 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 26 تیر، 2011 [b]سلام من تازه وارد هستم و به همه دوستان سلام میکنم - من میخوام وارد کار تاسیسات ساختمان بشم ولی هیچ سابقه کاری تو این زمینه ندارم ممکنه منو کمک کنین[/b] سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی اینجا همون جاییه که باید باشی یه خورده توی تالار تاسیسات چرخ بزنی دستت میاد 1
ramin_8012 15 ارسال شده در 3 مرداد، 2011 سلام آقای خاص من چند تا چرخ زدم ولی چیز زیادی گیرم نیامد ممکنه منو بیشتر کمک کنی؟ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام آقای خاص من چند تا چرخ زدم ولی چیز زیادی گیرم نیامد ممکنه منو بیشتر کمک کنی؟ سلام هر کمکی از من بربیاد در خدمت هستم اگه پیغامی دارید به پروفایل بنده مراجعه کنید.. 1
ramin_8012 15 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 با عرض سلام و خسته نباشید من پروانه اشتغال به کار مهندسی دارم ولی هیچ سابقه کاری ندارم و در عمل هیچ نظارت تاسیساتی انجام نداده ام . حالا که قصد ورود به نظارت را دارم اگر چه به صورت تءوری میدانم باید چه کنم ولی از نظر عملی اعتماد به نفس لازم را ندارم لذا تقاضای من این است که اگر کسی نظارت تاسیسات میکند مرا راهنمایی نماید 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 23 مرداد، 2011 با عرض سلام و خسته نباشیدمن پروانه اشتغال به کار مهندسی دارم ولی هیچ سابقه کاری ندارم و در عمل هیچ نظارت تاسیساتی انجام نداده ام . حالا که قصد ورود به نظارت را دارم اگر چه به صورت تءوری میدانم باید چه کنم ولی از نظر عملی اعتماد به نفس لازم را ندارم لذا تقاضای من این است که اگر کسی نظارت تاسیسات میکند مرا راهنمایی نماید درپروفایلتون جواب دادم...
stefan 24 ارسال شده در 5 بهمن، 2011 اگه مسولین نظام اموزشی کشور میدونستند که تاسیسات اینقدر طرفدار داره یه فکری برای رشته ارشد تاسیسات می کردن که بچه های تاسیسات مجبور به تغییر رشته به تبدیل انرژی نشن. 2
ارسال های توصیه شده