spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز با توجه به اینکه رشته تاسیسات دربین رشته هاو گرایشهای مکانیک کمی مظلوم واقع شده تالار مجزایی برای این رشته اختصاص داده شد وامیدوارم دوستان تاسیساتی ضمن حضور گرم خودشون بیان اینجا وخودشون رو معرفی کنن تا بیشتر وبهتر با مباحث این گرایش اشنا بشیم موفق باشید دوستان عزیز:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام.من با اینکه سیالاتم ولی مسائل تاسیسات رو خیلی دوست دارم و از بازگشایی این بخش تشکر ویژه میکنم 10 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۸۹ من همه طوره در خدمت شما هستم :a030: 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ من هم که تازه واردم در خدمتم خیلی خوش اومدی :wubpink: 5 لینک به دیدگاه
mecHvacr 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ درود به همه اهالی مهندسی مکانیک در انجمن وزین نواندیشان. من ترم آخر مهندسی مکانیک تاسیسات هستم و خوشحالم ازینکه با این انجمن آشناشدم. امیدوارم این انجمن مخصوصآ مباحث تاسیسات همیشه فعال و پایدار باشه. سرفراز باشید 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من هم میتونم در زمینه تاسیسات شهری کمکتون کنم! 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من هم میتونم در زمینه تاسیسات شهری کمکتون کنم! تاسیسات شهری یعنی چی؟؟؟ میشه توضیح بدید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تاسیسات شهری یعنی چی؟؟؟میشه توضیح بدید؟؟؟ تاسیسات شهری میشه:مسیرهای لوله کشی آب و گاز و....که من میخوام یاد بگیرم 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ آفرین 100 امتیاز اضافه شد! شما فعلا در مقیاس خردش رو یاد بگیر نمیخواد بری سراغ مقیاس کلان و شری و این چیزاش! 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من سیالات خوندم ولی تو زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات سابقه کار دارم و واقعا علاقه خاصی به تاسیسات دارم امیدوارم بتونم به دوستان کمک کنم 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من سیالات خوندم ولی تو زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات سابقه کار دارمو واقعا علاقه خاصی به تاسیسات دارم امیدوارم بتونم به دوستان کمک کنم یه سوال داشتم کلاس کنکور کارشناسی ناپیوسته که میرفتم 7 8 تا هم کاردانی تاسیسات بود ولی همشون کارشناسی سیالات زدن؟ رشته خیلی سختیه؟ یا علاقه خاصی میخاد تاسیسات؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کنم علاقه میخواد واقعا جالبه من وقتی وارد بازار کار شدم ، فهمیدم چقدر دید آدم رو نسبت به موضوعات عوض میکنه 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ تاسیسات ساختمان کار کردین یا نیروگاه ؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ سلام بنده هم یه خورده از تاسیسات سر در میارم اما نه خیلی. در حدتوان میتوانم پاسخگو باشم ------------------------------------------------------------ منظورتون از تاسیسات نیروگاهی چیه؟ ------------------------------------------------------------ دوستانی که کاردانی تاسیسات خوندن و بعد کارشناسی میخوان سیالات بزنن سیالات و دروس سیالاتی که نداشتن یک قول بسیار بزرگ براشون هست این رو چند تا از دوستان من بهم گفتن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ من تاسیسات ساختمون کار کردم موفق باشید.. به نظر من تاسیسات ساختمون بهتره.. البته تجربه ای در تاسیسات نیروگاهی ندارم.. ولی ساختمانی خیلی باحاله... 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ منم در مورد تاسیسات نیروگاهی نمیدونم منظور دوستمون چی بود اگه همون پایپینگ و .. باشه بله اونم یه دوره کار کردم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ منم در مورد تاسیسات نیروگاهی نمیدونم منظور دوستمون چی بوداگه همون پایپینگ و .. باشه بله اونم یه دوره کار کردم فکر کنم منظورشون همون لوله کشی ها و کانالکشی ها ی مربوط به نیروگاه ها باشه... 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ نخیر:w00: تاسیسات حرارتی نیروگاه عنوان دوره کاردانی بنده هست هرچیزی درمورد سیالات وتاسیسات که بشه به نیروگاه گرهش زد اونجا بود ازانجا رانده واز ایجا مانده بودیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده