spow 44198 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سلام دوستان عزیز با توجه به اینکه رشته تاسیسات دربین رشته هاو گرایشهای مکانیک کمی مظلوم واقع شده تالار مجزایی برای این رشته اختصاص داده شد وامیدوارم دوستان تاسیساتی ضمن حضور گرم خودشون بیان اینجا وخودشون رو معرفی کنن تا بیشتر وبهتر با مباحث این گرایش اشنا بشیم موفق باشید دوستان عزیز:icon_gol: 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 مرداد، 2010 سلام.من با اینکه سیالاتم ولی مسائل تاسیسات رو خیلی دوست دارم و از بازگشایی این بخش تشکر ویژه میکنم 10
mecHvacr 106 ارسال شده در 22 مهر، 2010 درود به همه اهالی مهندسی مکانیک در انجمن وزین نواندیشان. من ترم آخر مهندسی مکانیک تاسیسات هستم و خوشحالم ازینکه با این انجمن آشناشدم. امیدوارم این انجمن مخصوصآ مباحث تاسیسات همیشه فعال و پایدار باشه. سرفراز باشید 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 23 مهر، 2010 من هم میتونم در زمینه تاسیسات شهری کمکتون کنم! تاسیسات شهری یعنی چی؟؟؟ میشه توضیح بدید؟؟؟ 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 مهر، 2010 تاسیسات شهری یعنی چی؟؟؟میشه توضیح بدید؟؟؟ تاسیسات شهری میشه:مسیرهای لوله کشی آب و گاز و....که من میخوام یاد بگیرم 5
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مهر، 2010 آفرین 100 امتیاز اضافه شد! شما فعلا در مقیاس خردش رو یاد بگیر نمیخواد بری سراغ مقیاس کلان و شری و این چیزاش! 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 من سیالات خوندم ولی تو زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات سابقه کار دارم و واقعا علاقه خاصی به تاسیسات دارم امیدوارم بتونم به دوستان کمک کنم 2
baybak 4434 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 من سیالات خوندم ولی تو زمینه تهویه مطبوع و تاسیسات سابقه کار دارمو واقعا علاقه خاصی به تاسیسات دارم امیدوارم بتونم به دوستان کمک کنم یه سوال داشتم کلاس کنکور کارشناسی ناپیوسته که میرفتم 7 8 تا هم کاردانی تاسیسات بود ولی همشون کارشناسی سیالات زدن؟ رشته خیلی سختیه؟ یا علاقه خاصی میخاد تاسیسات؟ 2
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 من فکر کنم علاقه میخواد واقعا جالبه من وقتی وارد بازار کار شدم ، فهمیدم چقدر دید آدم رو نسبت به موضوعات عوض میکنه 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 سلام بنده هم یه خورده از تاسیسات سر در میارم اما نه خیلی. در حدتوان میتوانم پاسخگو باشم ------------------------------------------------------------ منظورتون از تاسیسات نیروگاهی چیه؟ ------------------------------------------------------------ دوستانی که کاردانی تاسیسات خوندن و بعد کارشناسی میخوان سیالات بزنن سیالات و دروس سیالاتی که نداشتن یک قول بسیار بزرگ براشون هست این رو چند تا از دوستان من بهم گفتن 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 من تاسیسات ساختمون کار کردم موفق باشید.. به نظر من تاسیسات ساختمون بهتره.. البته تجربه ای در تاسیسات نیروگاهی ندارم.. ولی ساختمانی خیلی باحاله... 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 منم در مورد تاسیسات نیروگاهی نمیدونم منظور دوستمون چی بود اگه همون پایپینگ و .. باشه بله اونم یه دوره کار کردم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 30 بهمن، 2010 منم در مورد تاسیسات نیروگاهی نمیدونم منظور دوستمون چی بوداگه همون پایپینگ و .. باشه بله اونم یه دوره کار کردم فکر کنم منظورشون همون لوله کشی ها و کانالکشی ها ی مربوط به نیروگاه ها باشه... 1
spow 44198 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2010 نخیر:w00: تاسیسات حرارتی نیروگاه عنوان دوره کاردانی بنده هست هرچیزی درمورد سیالات وتاسیسات که بشه به نیروگاه گرهش زد اونجا بود ازانجا رانده واز ایجا مانده بودیم 1
ارسال های توصیه شده