hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه معمارهای گل 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه معمارهای گل درود به شما شهرساز گل 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااااااااام، چیطوری دوخترییییییییییییی؟ مرسییییییییییییییی:w36: خیلی خیلی خوش اومدی جیگرم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile::wubpink: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درود به شما شهرساز گل به به چه روابط حسنه ای بین معمار و شهرساز هستش 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به چه روابط حسنه ای بین معمار و شهرساز هستش این ممد بذاره روابطمون حسنه ترم می شه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به چه روابط حسنه ای بین معمار و شهرساز هستش :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سطح پیشرفتشو خودمم یه بارکی بگو می خوای هرچی بلدمم هم بپرونی دیگه!:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این ممد بذاره روابطمون حسنه ترم می شه :w888: یه بارکی بگو می خوای هرچی بلدمم هم بپرونی دیگه!:icon_pf (34): :4chsmu1: تو بیا ضرر نمی کنی. تضمینیه. فقط میخوام خیال خودتو راحت کنم. 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دارين اسپم ميكنينااااااقابل توجه مدير ارشد!ببينم دوست داري يكي بياد وسط حرفاتون بگه اسپم نكنين؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام :wubpink:من بچه رشتم و 20 سال و 9 ماه و 19 روزمه و فوق دیپلم معماری و کنکور کاردانی به کارشناسی هم شرکت کردم. ناااااااااااااااااااااااازی این مال اولین روزم تو اینجاس:62izy85: الان دیگه 21 سالمه و ترم 2 کارشناسی ناپیوستم(6 پیوسته دیه) لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخی...نمیدونم چرا ولی این پستم رو خیلی دوست دارم... الان با تنکس یکی از دوستان یادم اومد...اومدم دوباره خوندمش... یادش بخیر.... . . . ای روگار یادش بخیر. لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان خوشحال میشیم شرکت کنید ... 2 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. شهرزاد هستم .رشتمم که معلومه معماری .فعلا دارم برای کنکور کارشناسی درس میخووونم.:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
t.sahba 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. صهبا هستم . امروز عضو شدم!! :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. شهرزاد هستم .رشتمم که معلومه معماری .فعلا دارم برای کنکور کارشناسی درس میخووونم.:icon_pf (44): سلام. صهبا هستم . امروز عضو شدم!! :girl_blush2: به به...به جمع شلوغ پلوغ ما خوش اومدید لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من دوباره خودم رو معرفی کنم.. زهرا هستم .. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام سلام. مهناز- 23 ساله. رشته هم که معماری. البته رشته ی دومم هست. ترم 3 رو تموم کردم. خارج از کشور درس می خونم. هر چیزی که در مورد معماری باشه رو دوست دارم. کافیه؟ یا باید بیشتر بگم؟ مال منم قدیمی شده. سنم رفته بالا...دانشگاهم عوض شده 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام. اگه بهتون دلگرمی می ده،منم نوپا هستم! درکتون میکنم!!!! خوش اومدین. ایشاالله موندنی باشین. :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام.اگه بهتون دلگرمی می ده،منم نوپا هستم! درکتون میکنم!!!! خوش اومدین. ایشاالله موندنی باشین. :icon_pf (44): معرفی کن پسریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده