Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من کاربر جدید هستما خوش اومدید به جمع ما ...:aghosh: یه کم می شه خودتونو بیشتر معرفی کنید؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۰ همگی به جمع ما معمارا و به این انجمن خوش اومدید دوست جوناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چرا هیچ کسی منو به اینجا دعوت نکرده:w00: من شهدخت هستم دیگه یواش یواش 28 ساله میشم رشته دومم معماریه از فوق دیپلم وارد این رشته شدم ترم آخرم هنر شیراز میخونم کلا از طراحی و رنگ و این چیزها خوشم میاد معماری رو هم دوست دارم ...... 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب پس منم خودمو معرفي كنم با اينكه خيلي وقته اينجام زهرا ترم 4 معماري البته كارداني بعدشم اينكه 18 سالمه شهريور ماه ميرم تو 19 ديگه فعلا همين...:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چرا هیچ کسی منو به اینجا دعوت نکرده:w00: من شهدخت هستم دیگه یواش یواش 28 ساله میشم رشته دومم معماریه از فوق دیپلم وارد این رشته شدم ترم آخرم هنر شیراز میخونم کلا از طراحی و رنگ و این چیزها خوشم میاد معماری رو هم دوست دارم ...... چون کم به تالارت سر می زنی خب پس منم خودمو معرفي كنم با اينكه خيلي وقته اينجامزهرا ترم 4 معماري البته كارداني بعدشم اينكه 18 سالمه شهريور ماه ميرم تو 19 ديگه فعلا همين...:icon_pf (44): 18 سالته بعد ترم چهاری؟ خلاصه اینکه خوش اومدید :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودمم نميدونم چرا اينطوري شد از همه تو كلاسمون كوچيكترم:icon_pf (34): مرسي 2 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چرا هیچ کسی منو به اینجا دعوت نکرده:w00: من شهدخت هستم دیگه یواش یواش 28 ساله میشم رشته دومم معماریه از فوق دیپلم وارد این رشته شدم ترم آخرم هنر شیراز میخونم کلا از طراحی و رنگ و این چیزها خوشم میاد معماری رو هم دوست دارم ...... سلام شهدخت عزیز.........خوب یه سر به تالار معماری بزن که زیر مجموعه هاشم ببینی چه خبره....:ws3: خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب پس منم خودمو معرفي كنم با اينكه خيلي وقته اينجامزهرا ترم 4 معماري البته كارداني بعدشم اينكه 18 سالمه شهريور ماه ميرم تو 19 ديگه فعلا همين...:icon_pf (44): خوش اومدی زهرا جان......منو یاد اولین روزی که اومدم اینجا عضو شدم انداختی......منم کادانی ترم اخر بودم که اومدم عضو اینجا شدم.....دنبال مطلب برای کاراموزیم میگشتم.... به حر حالخوش اوومدی خانومی....امیدوارم شاهد فعالیتهات باشیم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شادی ام ترم 4 معماری توی معماری اسکیس رو خیلی دوس دارم از سازه بدم میاد:icon_pf (34): توی روزبه زنجان میخونم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. خوش اومدی دوست عزیز مهراااااااااااااااز تبریییز.......ای ول......شهر قشنگیه....اسکیس همش ریسکه...دست ازاده...اکثرا از کشیدن خط بدون خط کش برای کارای ارائه ای هراس دارن... ایشاالله اسکیسم یاد میگیرید.....:ws2: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون کم به تالارت سر می زنی سلام شهدخت عزیز.........خوب یه سر به تالار معماری بزن که زیر مجموعه هاشم ببینی چه خبره....:ws3:خوش اومدی والا من سرم میزنم ولی اینو ندیده بودم .......... من توی تاپیک 20شوال تخصصی اشتراک دارم ولی هیچ وقت توی کنترل پنلم نمیاد بالا چکارش کنم؟ من هستم همون دور و برها شما نمیبینیم 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به معماران جوان..........هدا هستم......... ترم پیش درسم تمام شد........ موضوع دفاعیه ام هم در مورد طراحی مرکز موسیقی تو شهر اصفهان بود دست آزادم بد نیست...... به طراحی فرمال علاقه دارم ............... دیگه همینا........ آخی...نمیدونم چرا ولی این پستم رو خیلی دوست دارم... الان با تنکس یکی از دوستان یادم اومد...اومدم دوباره خوندمش... یادش بخیر.... . . . 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. خوش اومدی الدوز جان :aghosh: فاطی بدو هم دانشگاهیتو پیدا کردم 2 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش اومدی الدوز جان :aghosh: فاطی بدو هم دانشگاهیتو پیدا کردم مرسییییییییییییییییییییییی آره دیگهههههههههههه، فاطی هم کلاسیم بوده دیگهههههههه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. خوش اومدی الدوز جان :aghosh: فاطی بدو هم دانشگاهیتو پیدا کردم مرسیییییییییییییییییییییییآره دیگهههههههههههه، فاطی هم کلاسیم بوده دیگهههههههه عهههههههههههههههههههههههههههه ببین کی اینجاست سلام اولدوز خوبی؟؟؟؟؟؟ فدات شم عزیزم خیلی خوش اومدی:icon_pf (17)::w36: 1 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عههههههههههههههههههههههههههههببین کی اینجاست سلام اولدوز خوبی؟؟؟؟؟؟ فدات شم عزیزم خیلی خوش اومدی:icon_pf (17)::w36: سلااااااااااااااااااااااااااااام، چیطوری دوخترییییییییییییی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. واسه اسکیس حاضرم کلاس آموزشی بذارم 1 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واسه اسکیس حاضرم کلاس آموزشی بذارم لابد استادشم خودتی؟! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لابد استادشم خودتی؟! سطح پیشرفتشو خودمم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده