Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 تیر، 2011 سلام من کاربر جدید هستما خوش اومدید به جمع ما ...:aghosh: یه کم می شه خودتونو بیشتر معرفی کنید؟ 2
*mini* 37778 ارسال شده در 18 تیر، 2011 همگی به جمع ما معمارا و به این انجمن خوش اومدید دوست جوناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام چرا هیچ کسی منو به اینجا دعوت نکرده:w00: من شهدخت هستم دیگه یواش یواش 28 ساله میشم رشته دومم معماریه از فوق دیپلم وارد این رشته شدم ترم آخرم هنر شیراز میخونم کلا از طراحی و رنگ و این چیزها خوشم میاد معماری رو هم دوست دارم ...... 5
zahra-d 4993 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 خب پس منم خودمو معرفي كنم با اينكه خيلي وقته اينجام زهرا ترم 4 معماري البته كارداني بعدشم اينكه 18 سالمه شهريور ماه ميرم تو 19 ديگه فعلا همين...:icon_pf (44): 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام چرا هیچ کسی منو به اینجا دعوت نکرده:w00: من شهدخت هستم دیگه یواش یواش 28 ساله میشم رشته دومم معماریه از فوق دیپلم وارد این رشته شدم ترم آخرم هنر شیراز میخونم کلا از طراحی و رنگ و این چیزها خوشم میاد معماری رو هم دوست دارم ...... چون کم به تالارت سر می زنی خب پس منم خودمو معرفي كنم با اينكه خيلي وقته اينجامزهرا ترم 4 معماري البته كارداني بعدشم اينكه 18 سالمه شهريور ماه ميرم تو 19 ديگه فعلا همين...:icon_pf (44): 18 سالته بعد ترم چهاری؟ خلاصه اینکه خوش اومدید :aghosh: 3
zahra-d 4993 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 خودمم نميدونم چرا اينطوري شد از همه تو كلاسمون كوچيكترم:icon_pf (34): مرسي 2
oldouz_a 174 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. 6
*mini* 37778 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام چرا هیچ کسی منو به اینجا دعوت نکرده:w00: من شهدخت هستم دیگه یواش یواش 28 ساله میشم رشته دومم معماریه از فوق دیپلم وارد این رشته شدم ترم آخرم هنر شیراز میخونم کلا از طراحی و رنگ و این چیزها خوشم میاد معماری رو هم دوست دارم ...... سلام شهدخت عزیز.........خوب یه سر به تالار معماری بزن که زیر مجموعه هاشم ببینی چه خبره....:ws3: خوش اومدی 2
*mini* 37778 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 خب پس منم خودمو معرفي كنم با اينكه خيلي وقته اينجامزهرا ترم 4 معماري البته كارداني بعدشم اينكه 18 سالمه شهريور ماه ميرم تو 19 ديگه فعلا همين...:icon_pf (44): خوش اومدی زهرا جان......منو یاد اولین روزی که اومدم اینجا عضو شدم انداختی......منم کادانی ترم اخر بودم که اومدم عضو اینجا شدم.....دنبال مطلب برای کاراموزیم میگشتم.... به حر حالخوش اوومدی خانومی....امیدوارم شاهد فعالیتهات باشیم:icon_gol: 2
lady architect 5358 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 منم شادی ام ترم 4 معماری توی معماری اسکیس رو خیلی دوس دارم از سازه بدم میاد:icon_pf (34): توی روزبه زنجان میخونم 3
*mini* 37778 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. خوش اومدی دوست عزیز مهراااااااااااااااز تبریییز.......ای ول......شهر قشنگیه....اسکیس همش ریسکه...دست ازاده...اکثرا از کشیدن خط بدون خط کش برای کارای ارائه ای هراس دارن... ایشاالله اسکیسم یاد میگیرید.....:ws2: 2
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 چون کم به تالارت سر می زنی سلام شهدخت عزیز.........خوب یه سر به تالار معماری بزن که زیر مجموعه هاشم ببینی چه خبره....:ws3:خوش اومدی والا من سرم میزنم ولی اینو ندیده بودم .......... من توی تاپیک 20شوال تخصصی اشتراک دارم ولی هیچ وقت توی کنترل پنلم نمیاد بالا چکارش کنم؟ من هستم همون دور و برها شما نمیبینیم 2
from_hell 10964 ارسال شده در 5 مرداد، 2011 سلام به معماران جوان..........هدا هستم......... ترم پیش درسم تمام شد........ موضوع دفاعیه ام هم در مورد طراحی مرکز موسیقی تو شهر اصفهان بود دست آزادم بد نیست...... به طراحی فرمال علاقه دارم ............... دیگه همینا........ آخی...نمیدونم چرا ولی این پستم رو خیلی دوست دارم... الان با تنکس یکی از دوستان یادم اومد...اومدم دوباره خوندمش... یادش بخیر.... . . . 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. خوش اومدی الدوز جان :aghosh: فاطی بدو هم دانشگاهیتو پیدا کردم 2
oldouz_a 174 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 خوش اومدی الدوز جان :aghosh: فاطی بدو هم دانشگاهیتو پیدا کردم مرسییییییییییییییییییییییی آره دیگهههههههههههه، فاطی هم کلاسیم بوده دیگهههههههه 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. خوش اومدی الدوز جان :aghosh: فاطی بدو هم دانشگاهیتو پیدا کردم مرسیییییییییییییییییییییییآره دیگهههههههههههه، فاطی هم کلاسیم بوده دیگهههههههه عهههههههههههههههههههههههههههه ببین کی اینجاست سلام اولدوز خوبی؟؟؟؟؟؟ فدات شم عزیزم خیلی خوش اومدی:icon_pf (17)::w36: 1
oldouz_a 174 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 عههههههههههههههههههههههههههههببین کی اینجاست سلام اولدوز خوبی؟؟؟؟؟؟ فدات شم عزیزم خیلی خوش اومدی:icon_pf (17)::w36: سلااااااااااااااااااااااااااااام، چیطوری دوخترییییییییییییی؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2011 سلام.من اسمم اولدوز ه. شهر تبریز هستم.دانشجوی ترم آخر معماری توی دانشگاه آزاد تبریزم. دانشگاه ما از نظر کتابخونه و اینا خوبه.اساتیدمونم نسبتا خوبن.اساتید پروازی هم داریم.در کل به نظرم اگه کسی مشتاق یاد گرفتن باشه خوبه براش.چیزایی که بلدم،درحد یه دانشجوی ترم آخره. ولی اسکیسم خیلی خوب نیست. از آشنایی با بقیه دوستامم خوشبختم. واسه اسکیس حاضرم کلاس آموزشی بذارم 1
ارسال های توصیه شده