nazila hosseinzadeh 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ سلام نازیلا ترم آخر معماری هستم معماری مبحث روز دنیا و شگفتی های جدید من عاشق نوآوری ام 5 لینک به دیدگاه
memar bartar 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مژده ام لیسانس معماری :icon_pf (44)::biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Anarchitect 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ درود فرزاد هستم. دانشجوی کارشناسی معماری. 3 لینک به دیدگاه
BEST WALL 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ وقتتون بخیر یه سایت خوب برای دیوار پوش های دکوراتیو سه بعدی که برای طراحی داخلی عالین . دفترشونم تهران هست . اینم آدرس سایت حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ وحید.ترم2کارشناسی سلام مژده ام لیسانس معماری :icon_pf (44)::biggrin: درودفرزاد هستم. دانشجوی کارشناسی معماری. وقتتون بخیر یه سایت خوب برای دیوار پوش های دکوراتیو سه بعدی که برای طراحی داخلی عالین . دفترشونم تهران هست . اینم آدرس سایت حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش اومدید دوستان منتظرحضورتون در تالار معماری هستیم....:icon_gol::icon_gol: خوشحالمون میکنید با گرمی حضورتون...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :w66: 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود به همه مهدی هستم، قبلنا فقط معماری رو دوست داشتم، ولی رشته ام چیز دیگه ای بود. الان ترم آخر معماری هستم. (کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد) یه مدته که به خاطر درس و همینطور کار اینجا کمتر میام، حالا درسها تموم بشه و طرح نهایی رو هم تحویل بدم، سعی میکنم بیشتر بیام. برای همه بهترین ها رو آرزو میکنم. همیشه شاد و سربلند باشید. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود به همهمهدی هستم، قبلنا فقط معماری رو دوست داشتم، ولی رشته ام چیز دیگه ای بود. الان ترم آخر معماری هستم. (کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد) یه مدته که به خاطر درس و همینطور کار اینجا کمتر میام، حالا درسها تموم بشه و طرح نهایی رو هم تحویل بدم، سعی میکنم بیشتر بیام. برای همه بهترین ها رو آرزو میکنم. همیشه شاد و سربلند باشید. سلام ایشالا که موفق باشید منتظر حضورتون هستیم...حتما بیاید تالار به مهندسانی همچون شما نیاز داره... 1 لینک به دیدگاه
dokhtarememar 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سلام کسی هست؟؟؟؟ معماری باشه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۵ سلام کسی هست؟؟؟؟ معماری باشه؟؟ سلام خوش اومديد بفرماييد؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده