nazila hosseinzadeh 16 ارسال شده در 2 شهریور، 2015 سلام نازیلا ترم آخر معماری هستم معماری مبحث روز دنیا و شگفتی های جدید من عاشق نوآوری ام 5
BEST WALL 12 ارسال شده در 19 اسفند، 2015 وقتتون بخیر یه سایت خوب برای دیوار پوش های دکوراتیو سه بعدی که برای طراحی داخلی عالین . دفترشونم تهران هست . اینم آدرس سایت حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 19 اسفند، 2015 وحید.ترم2کارشناسی سلام مژده ام لیسانس معماری :icon_pf (44)::biggrin: درودفرزاد هستم. دانشجوی کارشناسی معماری. وقتتون بخیر یه سایت خوب برای دیوار پوش های دکوراتیو سه بعدی که برای طراحی داخلی عالین . دفترشونم تهران هست . اینم آدرس سایت حتما ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوش اومدید دوستان منتظرحضورتون در تالار معماری هستیم....:icon_gol::icon_gol: خوشحالمون میکنید با گرمی حضورتون...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :w66: 1
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 24 تیر، 2016 درود به همه مهدی هستم، قبلنا فقط معماری رو دوست داشتم، ولی رشته ام چیز دیگه ای بود. الان ترم آخر معماری هستم. (کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد) یه مدته که به خاطر درس و همینطور کار اینجا کمتر میام، حالا درسها تموم بشه و طرح نهایی رو هم تحویل بدم، سعی میکنم بیشتر بیام. برای همه بهترین ها رو آرزو میکنم. همیشه شاد و سربلند باشید. 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 24 تیر، 2016 درود به همهمهدی هستم، قبلنا فقط معماری رو دوست داشتم، ولی رشته ام چیز دیگه ای بود. الان ترم آخر معماری هستم. (کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد) یه مدته که به خاطر درس و همینطور کار اینجا کمتر میام، حالا درسها تموم بشه و طرح نهایی رو هم تحویل بدم، سعی میکنم بیشتر بیام. برای همه بهترین ها رو آرزو میکنم. همیشه شاد و سربلند باشید. سلام ایشالا که موفق باشید منتظر حضورتون هستیم...حتما بیاید تالار به مهندسانی همچون شما نیاز داره... 1
ارسال های توصیه شده