atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ سلام دوستان هگی خوش اومدین بنظرمن بهترین سایتی که میشه وقت گذاشت اینجاست...:) 7 لینک به دیدگاه
sadeghzarei 36 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلام صادق هستم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته سن 27 اهل بندرعباس بابل دانشگاه صنعتی مازندران درس میخونم 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ سلامصادق هستم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته سن 27 اهل بندرعباس بابل دانشگاه صنعتی مازندران درس میخونم به نواندیشان خوش اومدی مهندس، منتظر فعالیتت توی بخش معماری هستیم :Welcome1: 5 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام .سارا هستم22سالمه....کارشناسی ناپیوسته معماری .....ترم 6...راندو و اسکیسم خوبه!بقیه میگن عالیه!اما شوخی میکنن!cad,3d cad,sk up,photoshopاین برنامه ها رو هم کار میکنم...ازینکه باشما هستم خوشحااااااااااااااااااااااااالم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام .سارا هستم22سالمه....کارشناسی ناپیوسته معماری .....ترم 6...راندو و اسکیسم خوبه!بقیه میگن عالیه!اما شوخی میکنن!cad,3d cad,sk up,photoshopاین برنامه ها رو هم کار میکنم...ازینکه باشما هستم خوشحااااااااااااااااااااااااالم خوش اومدی سارا جان،منتظر فعالیتت توی تالار معماری هستیم گلم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سلام .سارا هستم22سالمه....کارشناسی ناپیوسته معماری .....ترم 6...راندو و اسکیسم خوبه!بقیه میگن عالیه!اما شوخی میکنن!cad,3d cad,sk up,photoshopاین برنامه ها رو هم کار میکنم...ازینکه باشما هستم خوشحااااااااااااااااااااااااالم خوش اومدی سارا جان ما هم خوشحالیم که تو جمعمون هستی لینک به دیدگاه
arch_2 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان...من سونیام...22سالمه... رشتم معماری هستش و ترم 6 کارشناسی پیوسته....علامه محدث نور ...خوشحالم که تو جمعتونم. 5 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام عزیزم!!چقد همه چیت جز یونیت شبیه به منه!!!!نکنه منی؟؟؟؟؟؟:-)خوش اومدی سونیا جوووووووووووووووووون 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام دوستان...من سونیام...22سالمه...رشتم معماری هستش و ترم 6 کارشناسی پیوسته....علامه محدث نور ...خوشحالم که تو جمعتونم. اخجون بازم هم رشته ای جدید داریم:hapydancsmil::hapydancsmil: خوش اومدی سونیا جان 4 لینک به دیدگاه
arch_2 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان واقعا ممنونم از استقبال گرمتون.......خوشحالم که با مهندسای گلی مثل شما اشنا شدم 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ خوش اومدین همگی امیدوارم تالار و انجمن براتون مفید واقع بشه منتظر فعالیتهای خوبتون هستیم :welcome: 6 لینک به دیدگاه
SHEEDA 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام به همه بچه های تالارمعماری :a030: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام به همه بچه های تالارمعماری :a030: خوش اومدید......:icon_gol: لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سـلام دوسـتان من تازه واردم:wavesmile: اسمم سـانازه 24 سالمـه دانشـجوی ترم اول کارشـناسی هسـتم:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سـلام دوسـتان من تازه واردم:wavesmile:اسمم سـانازه 24 سالمـه دانشـجوی ترم اول کارشـناسی هسـتم:girl_blush2: سلام ساناز جان خوبی عزیزم ؟ خیلی خوش اومدی گلم به به انشالله که موفق باشی نازنینم 1 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ساناز جان خوبی عزیزم ؟ خیلی خوش اومدی گلم به به انشالله که موفق باشی نازنینم ســلام مینـا جـون قربـونـت خانومـی تو خـوبی؟؟؟ فداااااات عزیزم ممنـون واسـه خـوش آمـد گویـیت:boos: مرسـی همچنیـن ایشـالا که تـوام همیشـه موفق باشی:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. ترانه هستم ترم آخر معماری، دانشگاه آزاد قزوین لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. ترانه هستمترم آخر معماری، دانشگاه آزاد قزوین سلام ترانه جون،خوش اومدی عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده