Ice Dream 472 ارسال شده در 13 آذر، 2012 سیلامممممممممممممم خوش اومدین :4uboxsmiley:سلام مرســـــــــــــــی شوما هم خوش اومدین 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 آذر، 2012 :4uboxsmiley:سلاممرســـــــــــــــی شوما هم خوش اومدین خواهش میشود جانم 4
neda_6759 29 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلام معماری تموم کردم از آزاد تبریز برا ارشد میخوام شروع کنم.... خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.... و به همه معمارها و بقیه سلام می کنمممممممممممممممم 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلام معماری تموم کردم از آزاد تبریز برا ارشد میخوام شروع کنم.... خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.... و به همه معمارها و بقیه سلام می کنمممممممممممممممم سلام ندا جان به جمع ما خیلی خوش اومدی عزیزم :4uboxsmiley: منتظر فعالیتت در تالار هستیم :hapydancsmil: 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 آذر، 2012 سلام معماری تموم کردم از آزاد تبریز برا ارشد میخوام شروع کنم.... خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.... و به همه معمارها و بقیه سلام می کنمممممممممممممممم خوش اومدی نداااا جان
archshaden 1168 ارسال شده در 26 آذر، 2012 سلام من شمیرا هستم دانشجو آزاد کرمان. خیلی خوشحالم با این سایت آشنا شدم. 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 26 آذر، 2012 سلام من شمیرا هستم دانشجو آزاد کرمان. خیلی خوشحالم با این سایت آشنا شدم. سلام شمیرا جان به جمع ما خوش اومدی عزیزم ما هم از آشنایی با تو خیلی خوشحالیم :hapydancsmil: 2
archshaden 1168 ارسال شده در 26 آذر، 2012 سلام شمیرا جان به جمع ما خوش اومدی عزیزم ما هم از آشنایی با تو خیلی خوشحالیم :hapydancsmil: مرصی عزیزم:icon_gol: 2
Arnavaz.R 22 ارسال شده در 3 دی، 2012 درود دوستان معمار من ارنواز هستم و از آشناییتون خوشحالم.... من ۲ساله درسم تموم شده(مهندسی تکنولوژی معماری) و الان دارم IELTS میخونم که اگه برسم امسال Apply کنم برای ارشد... از دوستانی که خارج از کشور تحصیل میکنن مثل mahnaz.d دوست دارم اگر تجربه ای دارن با من هم شیر کنن... س\اسگزارم... ارنواز 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 دی، 2012 درود دوستان معمار من ارنواز هستم و از آشناییتون خوشحالم.... من ۲ساله درسم تموم شده(مهندسی تکنولوژی معماری) و الان دارم IELTS میخونم که اگه برسم امسال Apply کنم برای ارشد... از دوستانی که خارج از کشور تحصیل میکنن مثل mahnaz.d دوست دارم اگر تجربه ای دارن با من هم شیر کنن... س\اسگزارم... ارنواز خوش اومدی دوست عزیز
saghar_bahar 16 ارسال شده در 9 دی، 2012 salam rozetuon bekheir bahar hastam. 20sale. terme akhare memari :w73: 3
judyabott 8886 ارسال شده در 9 دی، 2012 salamrozetuon bekheir bahar hastam. 20sale. terme akhare memari :w73: سلااااااااااااام بهار جان... خوبی ؟؟؟:hapydancsmil: خوش اومدی عزیزم ... منم نرکس هستم ترم 5 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
بهنگار 61 ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام دوستان خوشحالم از آشناییتون . بهنگار هستم. مهندسی معماری میخونم 5
lilac 5892 ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام دوستان خوشحالم از آشناییتون . بهنگار هستم. مهندسی معماری میخونم سلام خیلی خوش آمدید به انجمن...:icon_gol: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 دی، 2012 salamrozetuon bekheir bahar hastam. 20sale. terme akhare memari :w73: خوش اومدین ؛منتظر فعالیتای خوبتون هستیم سلام دوستان خوشحالم از آشناییتون . بهنگار هستم. مهندسی معماری میخونم خوش اومدی بهنگار جان؛ ما هم از حضورتون خوشحالیم
جمال سلیمانی 14 ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام من جمال هستم ٢٣ساله ترم دو رشته معماری هستم همه معمارهارو دوست دارم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام من جمال هستم ٢٣ساله ترم دو رشته معماری هستم همه معمارهارو دوست دارم سلام سلام؛ خوش اومدی دوست عزیز؛ با آرزوی موفقیت برای شما ؛ امیدوارم شاهد حضور خوبتون تو تالار معماری باشیم
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام من جمال هستم ٢٣ساله ترم دو رشته معماری هستم همه معمارهارو دوست دارم سلام خوش اومدین آقا جمال 1
ارسال های توصیه شده