Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سیلامممممممممممممم خوش اومدین :4uboxsmiley:سلام مرســـــــــــــــی شوما هم خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ :4uboxsmiley:سلاممرســـــــــــــــی شوما هم خوش اومدین خواهش میشود جانم 4 لینک به دیدگاه
neda_6759 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلام معماری تموم کردم از آزاد تبریز برا ارشد میخوام شروع کنم.... خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.... و به همه معمارها و بقیه سلام می کنمممممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلام معماری تموم کردم از آزاد تبریز برا ارشد میخوام شروع کنم.... خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.... و به همه معمارها و بقیه سلام می کنمممممممممممممممم سلام ندا جان به جمع ما خیلی خوش اومدی عزیزم :4uboxsmiley: منتظر فعالیتت در تالار هستیم :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ سلام معماری تموم کردم از آزاد تبریز برا ارشد میخوام شروع کنم.... خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.... و به همه معمارها و بقیه سلام می کنمممممممممممممممم خوش اومدی نداااا جان لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ سلام من شمیرا هستم دانشجو آزاد کرمان. خیلی خوشحالم با این سایت آشنا شدم. 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ سلام من شمیرا هستم دانشجو آزاد کرمان. خیلی خوشحالم با این سایت آشنا شدم. سلام شمیرا جان به جمع ما خوش اومدی عزیزم ما هم از آشنایی با تو خیلی خوشحالیم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ سلام شمیرا جان به جمع ما خوش اومدی عزیزم ما هم از آشنایی با تو خیلی خوشحالیم :hapydancsmil: مرصی عزیزم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Arnavaz.R 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ درود دوستان معمار من ارنواز هستم و از آشناییتون خوشحالم.... من ۲ساله درسم تموم شده(مهندسی تکنولوژی معماری) و الان دارم IELTS میخونم که اگه برسم امسال Apply کنم برای ارشد... از دوستانی که خارج از کشور تحصیل میکنن مثل mahnaz.d دوست دارم اگر تجربه ای دارن با من هم شیر کنن... س\اسگزارم... ارنواز 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ درود دوستان معمار من ارنواز هستم و از آشناییتون خوشحالم.... من ۲ساله درسم تموم شده(مهندسی تکنولوژی معماری) و الان دارم IELTS میخونم که اگه برسم امسال Apply کنم برای ارشد... از دوستانی که خارج از کشور تحصیل میکنن مثل mahnaz.d دوست دارم اگر تجربه ای دارن با من هم شیر کنن... س\اسگزارم... ارنواز خوش اومدی دوست عزیز لینک به دیدگاه
saghar_bahar 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ salam rozetuon bekheir bahar hastam. 20sale. terme akhare memari :w73: 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ salamrozetuon bekheir bahar hastam. 20sale. terme akhare memari :w73: سلااااااااااااام بهار جان... خوبی ؟؟؟:hapydancsmil: خوش اومدی عزیزم ... منم نرکس هستم ترم 5 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
بهنگار 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوشحالم از آشناییتون . بهنگار هستم. مهندسی معماری میخونم 5 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوشحالم از آشناییتون . بهنگار هستم. مهندسی معماری میخونم سلام خیلی خوش آمدید به انجمن...:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ salamrozetuon bekheir bahar hastam. 20sale. terme akhare memari :w73: خوش اومدین ؛منتظر فعالیتای خوبتون هستیم سلام دوستان خوشحالم از آشناییتون . بهنگار هستم. مهندسی معماری میخونم خوش اومدی بهنگار جان؛ ما هم از حضورتون خوشحالیم لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها خوش اومدین....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
جمال سلیمانی 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام من جمال هستم ٢٣ساله ترم دو رشته معماری هستم همه معمارهارو دوست دارم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام من جمال هستم ٢٣ساله ترم دو رشته معماری هستم همه معمارهارو دوست دارم سلام سلام؛ خوش اومدی دوست عزیز؛ با آرزوی موفقیت برای شما ؛ امیدوارم شاهد حضور خوبتون تو تالار معماری باشیم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ سلام من جمال هستم ٢٣ساله ترم دو رشته معماری هستم همه معمارهارو دوست دارم سلام خوش اومدین آقا جمال 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده