شهاب شهابی 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.فکر نمی کنم منم نیار به معرفی داشته باشم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.فکر نمی کنم منم نیار به معرفی داشته باشم سلااااااااام سلاااااااااام؛ شما هم خیلیییییییییی خوش اومدید لینک به دیدگاه
sh&sh 209 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ چرا معرفی کنین بهتر بشناسیم........................... 2 لینک به دیدگاه
شهاب شهابی 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ چرا معرفی کنین بهتر بشناسیم........................... فکر نمی کنمک نیاز باشه مهندس 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ فکر نمی کنمک نیاز باشه مهندس چرا؟ خوب معرفی کنین... اسمتون که معلومه سایر موارد رو بگین 2 لینک به دیدگاه
شهاب شهابی 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ حتما خیلییییییی معروفین دانشجوی کاشناسی ارشد معماری 2 لینک به دیدگاه
hanieh abdimani 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ... هانیه هستم 21 ساله ... دانشجوی سال آخر تو رشت . معماری رو خیلی دوست دارم اما تصمیم دارم ارشد رو شهر سازی بخونم عاشق درسای طرح و عناصر جزییاتم به تاریخ معمار جهان و سبک ها علاقه زیادی دارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ... هانیه هستم 21 ساله ... دانشجوی سال آخر تو رشت .معماری رو خیلی دوست دارم اما تصمیم دارم ارشد رو شهر سازی بخونم عاشق درسای طرح و عناصر جزییاتم به تاریخ معمار جهان و سبک ها علاقه زیادی دارم سلام ، خوشحالم از حضورت،:aghosh: من خودم بچه رشتم امیدوارم بیشتر تو تالار معماری ببینیمت لینک به دیدگاه
zahasaeed 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلووووووووووم سعیدم 24 سالمه...معماری کرمان رو خوندم الانم که رتبه 4 برنامه ریزی شهری شدم و منتظر نتایج کنکورم که 1 ماه دیگه بیاد..شعر طنز میگم..عاااااااشق معماریم و دارم کار معماری میکنم..هر چند به مباحث شهری ام خیلی علاقه دارم عاشق رازجویانم(استاد دان بهشتی) به ریچارد میر و رایت و الکساندر و اجر قزاقی و سکو و گودال باغچه خیلی علاقه دارم کلی پروژه دانشجویی انجام دادم و عاشق زواره اصفهانم...با خانه بروجردی ها و خانه عباسیان کاشان و ... از 33 پل هیچی نگین که از فرط علاقه اشک میریزم ..اخ که چند وقتیه نرفتم اصفهان 33 پل رو ببینم هرکی اصفهانیه از طرفمن 3 بار یکی از آجرهاشو بوس کنه... 2 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلوووووووووومسعیدم 24 سالمه...معماری کرمان رو خوندم الانم که رتبه 4 برنامه ریزی شهری شدم و منتظر نتایج کنکورم که 1 ماه دیگه بیاد..شعر طنز میگم..عاااااااشق معماریم و دارم کار معماری میکنم..هر چند به مباحث شهری ام خیلی علاقه دارم عاشق رازجویانم(استاد دان بهشتی) به ریچارد میر و رایت و الکساندر و اجر قزاقی و سکو و گودال باغچه خیلی علاقه دارم کلی پروژه دانشجویی انجام دادم و عاشق زواره اصفهانم...با خانه بروجردی ها و خانه عباسیان کاشان و ... از 33 پل هیچی نگین که از فرط علاقه اشک میریزم ..اخ که چند وقتیه نرفتم اصفهان 33 پل رو ببینم هرکی اصفهانیه از طرفمن 3 بار یکی از آجرهاشو بوس کنه... خوش اومــــــــــــــــــــــــــدی! لازم شد منم خودمو معرفی کنم! من ماهان 23 ساله ، دانشجوی معماری از بابلسر- استان مازندران. خیلی به عناصر و طرح علاقه دارم!عاشق کار با نرم افزار های به روز معماری هستم! امسال برا شهر سازی دارم میخونم!در حال حاضر هم دارم از دفتر کارم باهاتون حرف میزنم!خوشحالم با شما هستم تا شویم مــــــــــــــــا! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلوووووووووومسعیدم 24 سالمه...معماری کرمان رو خوندم الانم که رتبه 4 برنامه ریزی شهری شدم و منتظر نتایج کنکورم که 1 ماه دیگه بیاد..شعر طنز میگم..عاااااااشق معماریم و دارم کار معماری میکنم..هر چند به مباحث شهری ام خیلی علاقه دارم عاشق رازجویانم(استاد دان بهشتی) به ریچارد میر و رایت و الکساندر و اجر قزاقی و سکو و گودال باغچه خیلی علاقه دارم کلی پروژه دانشجویی انجام دادم و عاشق زواره اصفهانم...با خانه بروجردی ها و خانه عباسیان کاشان و ... از 33 پل هیچی نگین که از فرط علاقه اشک میریزم ..اخ که چند وقتیه نرفتم اصفهان 33 پل رو ببینم هرکی اصفهانیه از طرفمن 3 بار یکی از آجرهاشو بوس کنه... سلاااااااااام سلاااااااااام, خوش اومدید؛ خوشحالم که شما هم تو جمع ما هستید؛ چقدر عالیه این علاقتون خوش اومــــــــــــــــــــــــــدی! لازم شد منم خودمو معرفی کنم! من ماهان 23 ساله ، دانشجوی معماری از بابلسر- استان مازندران. خیلی به عناصر و طرح علاقه دارم!عاشق کار با نرم افزار های به روز معماری هستم! امسال برا شهر سازی دارم میخونم!در حال حاضر هم دارم از دفتر کارم باهاتون حرف میزنم!خوشحالم با شما هستم تا شویم مــــــــــــــــا! سلاااام, شما هم خیلی خوش اومدید ؛ امیدوارم تو کنکور موفق باشید و رشته ای که دوست دارید رو قبول بشید لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااام به معماران ایران بزرگ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااام به معماران ایران بزرگ سلااااااااااااااااام سلاااااااااااااااااااااااااااااام لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااام سلاااااااااااااااااااااااااااااام:hapydancsmil: علیک........................... چطوری ؟ درسات رو به کجا رسوندی؟ 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ علیک........................... چطوری ؟ درسات رو به کجا رسوندی؟ فکر کنم اینجا جای معرفیه نه گفتگو ! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ علیک........................... چطوری ؟ درسات رو به کجا رسوندی؟ خوبم ممنون, کارشناسی تموم شد، فقط پروژه پایان نامش مونده فکر کنم اینجا جای معرفیه نه گفتگو ! لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خوبم ممنون,:hapydancsmil:کارشناسی تموم شد، فقط پروژه پایان نامش مونده :hapydancsmil: منم کارشناسی تموم کردم و فعلا بخاطر یه شرایطی که پیش اومده نتونستم ادامه بدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده