Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام من مجتبی رشته دانشگاهیم ریاضی کاربردی یه دوره طراحی دکراسیون داخلی خوندم ساختمان سوره دانشگاه تهران شغل طراحی نمای ساختمان 26 سالمه ( من معمار نیستم) اعتراف کرد...بگیرینش 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اجازه هست؟؟ به نام خدا هستم آرمین هستم ........... معماری هستم .......... ترم آخر کاردانی هستم ............ بودم(اگه ایستایی پاس شه هستم) 23 ساله هستم .......... شاغل هستم .......... (اندر دفتر فنی) خوشحال هستم ......... از اینکه با شما هستم .......... کلا هستم دیگههههههه 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اجازه هست؟؟به نام خدا هستم آرمین هستم ........... معماری هستم .......... ترم آخر کاردانی هستم ............ بودم(اگه ایستایی پاس شه هستم) 23 ساله هستم .......... شاغل هستم .......... (اندر دفتر فنی) خوشحال هستم ......... از اینکه با شما هستم .......... کلا هستم دیگههههههه سلام " هستم" به جمع ما خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام " هستم" به جمع ما خوش اومدی اینجا معمار کمه لینک به دیدگاه
siamak asg 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم معمار هستم البته قبلش سیامک هستم و از آشنایی با شما خوشحال هستم 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ منم معمار هستمالبته قبلش سیامک هستم و از آشنایی با شما خوشحال هستم به به داش سیامک ....... خوش اومدی داداش ...... بیا که یکم تعداد بره بالا این شهرسازیا زیادش کردن 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اِهِم اِهِم... سولوم سولوم :626gdau: مهناز بهم گفت بدو بدو بیام خودمو معرفی کنم... :shad: امتحان می کنیم نیم نیم یم.... صدام میاد یاد یاد اد؟!! شیما یا پری کوچولو هستم . :persiana__hahaha: متولد اسفند 68 هستم! کاردانیم تموم شده و 7 مرداد کنکور کارشناسی دارم... همه چیز معماری رو دوست دارم مخصوصاً کار با دستِ آزاد رو... به رشته ی عمران هعم خیلی علاقه دارم و عمران و معماری رو مکمل هم می دونم... :62izy85: دیگه چی باید بگم؟!! آهان... همتون رو دوست دارم... 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آرمین جون هستمت ردیف هستم داداش:w410: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اِهِم اِهِم... سولوم سولوم :626gdau: مهناز بهم گفت بدو بدو بیام خودمو معرفی کنم... :shad: امتحان می کنیم نیم نیم یم.... صدام میاد یاد یاد اد؟!! شیما یا پری کوچولو هستم . :persiana__hahaha: متولد اسفند 68 هستم! کاردانیم تموم شده و 7 مرداد کنکور کارشناسی دارم... همه چیز معماری رو دوست دارم مخصوصاً کار با دستِ آزاد رو... به رشته ی عمران هعم خیلی علاقه دارم و عمران و معماری رو مکمل هم می دونم... :62izy85: دیگه چی باید بگم؟!! آهان... همتون رو دوست دارم... سلام پری .......... درس پرس میخونی؟:w00: کتایون خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آذر هستم بازم از همه كوچيكترم :cryingf:(20ساله) عاشــــق معماريم مجتمع فني ديباگران مشهد(معماري داخلي ميخونم) . . . مهناز جونم منم "حاضري" گفتم:shad: 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام به دوستان گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vآذر هستم بازم از همه كوچيكترم :cryingf:(20ساله) عاشــــق معماريم مجتمع فني ديباگران مشهد(معماري داخلي ميخونم) . . . مهناز جونم منم "حاضري" گفتم:shad: :jawdrop::jawdrop: همون niaz هستی که میومدی پاتوق بی خوابان؟ 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:همون niaz هستی که میومدی پاتوق بی خوابان؟ آره وشما؟ چي شده(:jawdrop:)؟ 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ آره وشما؟ چي شده(:jawdrop:)؟ 1700 تا پستو کِی دادی؟؟؟؟ اوفففففففففف:jawdrop: دمت گرم بابا لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ 1700 تا پستو کِی دادی؟؟؟؟اوفففففففففف:jawdrop: دمت گرم بابا ميشناسمت؟ همون وقت كه شماها داشتين توي بيخوابان خوش ميگذروندين من با خون و دل اينكارو كردم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ميشناسمت؟همون وقت كه شماها داشتين توي بيخوابان خوش ميگذروندين من با خون و دل اينكارو كردم:icon_pf (34): آپرین آپرین ......... :eyepopping: ولی 1700 تا :jawdrop: بازم اوفففففففففففف ....................... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اِهِم اِهِم... سولوم سولوم :626gdau: مهناز بهم گفت بدو بدو بیام خودمو معرفی کنم... :shad: امتحان می کنیم نیم نیم یم.... صدام میاد یاد یاد اد؟!! شیما یا پری کوچولو هستم . :persiana__hahaha: متولد اسفند 68 هستم! کاردانیم تموم شده و 7 مرداد کنکور کارشناسی دارم... همه چیز معماری رو دوست دارم مخصوصاً کار با دستِ آزاد رو... به رشته ی عمران هعم خیلی علاقه دارم و عمران و معماری رو مکمل هم می دونم... :62izy85: دیگه چی باید بگم؟!! آهان... همتون رو دوست دارم... مرسی که اومدی عزیزم سلام به دوستان گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vآذر هستم بازم از همه كوچيكترم :cryingf:(20ساله) عاشــــق معماريم مجتمع فني ديباگران مشهد(معماري داخلي ميخونم) . . . مهناز جونم منم "حاضري" گفتم:shad: فدای تو خوشمل برم من آپرین آپرین .........:eyepopping: ولی 1700 تا :jawdrop: بازم اوفففففففففففف ....................... سلام پری ..........درس پرس میخونی؟:w00: کتایون خوبه؟ آرمیننننننننننن اینقدر شلوخ نکن بچه. بشین.. یه کم آروم باش!:w00: الان می گه: این مهناز باز دعوام کرد! 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ مرسی که اومدی عزیزم فدای تو خوشمل برم من آرمیننننننننننن اینقدر شلوخ نکن بچه. بشین.. یه کم آروم باش!:w00: الان می گه: این مهناز باز دعوام کرد! اصلا من هرچی میگم همینه:viannen_38: همش دعوا ............ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ فدای تو خوشمل برم من منو ميگه هاااا:w127: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سلام من مجتبی رشته دانشگاهیم ریاضی کاربردی یه دوره طراحی دکراسیون داخلی خوندم ساختمان سوره دانشگاه تهران شغل طراحی نمای ساختمان 26 سالمه ( من معمار نیستم) اجازه هست؟؟به نام خدا هستم آرمین هستم ........... معماری هستم .......... ترم آخر کاردانی هستم ............ بودم(اگه ایستایی پاس شه هستم) 23 ساله هستم .......... شاغل هستم .......... (اندر دفتر فنی) خوشحال هستم ......... از اینکه با شما هستم .......... کلا هستم دیگههههههه منم معمار هستمالبته قبلش سیامک هستم و از آشنایی با شما خوشحال هستم اِهِم اِهِم... سولوم سولوم :626gdau: مهناز بهم گفت بدو بدو بیام خودمو معرفی کنم... :shad: امتحان می کنیم نیم نیم یم.... صدام میاد یاد یاد اد؟!! شیما یا پری کوچولو هستم . :persiana__hahaha: متولد اسفند 68 هستم! کاردانیم تموم شده و 7 مرداد کنکور کارشناسی دارم... همه چیز معماری رو دوست دارم مخصوصاً کار با دستِ آزاد رو... به رشته ی عمران هعم خیلی علاقه دارم و عمران و معماری رو مکمل هم می دونم... :62izy85: دیگه چی باید بگم؟!! آهان... همتون رو دوست دارم... سلام به دوستان گلم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vآذر هستم بازم از همه كوچيكترم :cryingf:(20ساله) عاشــــق معماريم مجتمع فني ديباگران مشهد(معماري داخلي ميخونم) . . . مهناز جونم منم "حاضري" گفتم:shad: همگی به تالار نواندیشان خوش آمدید... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده