Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من فاطمه هستم..20 سالمه...ترم5 کارشناسی معماری قزوینم.. تهران زیسته میکنم...دوس جون مینییییییییییییییییییم ...هدفم از اینکه اومدم به انجمن اینه که از اطلاعات مفیدتون بهره مند بشم و بتونم اطلاعات خودمو در اختیار بقیه قرار بدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوش اومدی فاطمه جان لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ داوود 21 از همدان تازه دانشجو نرم افزار هم هستم :JC_thinking: خوشحالم که این سایتو پیدا کردم :biggrin: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ داوود 21 از همدان تازه دانشجو نرم افزار هم هستم :JC_thinking: خوشحالم که این سایتو پیدا کردم :biggrin: مگه خودتون تالار ندارید؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ با سلام احسان هستم 22ساله عضو جدیدهستم کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم و واقعا لذت می برم از این رشته:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ با سلام احسان هستم 22سالهعضو جدیدهستم کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم و واقعا لذت می برم از این رشته:texc5lhcbtrocnmvtp8 خوش اومدی...... چقد خوب که علاقه داری....... موفق باشی..... :hapydancsmil::w42::flowerysmile: لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ راستش این اولین انجمنی هست که من عضو شدم تا استفاده کنم ازش.تا حالا عضویت نداشتم.بعضی جاها واسه گرفتن مطلب مورد نظرم عضو بعضی از سایتها می شدم مطلبما می گرفتم تموم.می شه یکی به من بگه که چیکار باید بکنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ ببین احسان جان.... یک لینک برات می ذارم.... این جستارهای برگزیده تالاره..... نگاه کن این هارو.... اگه خواستی دنبال مطلبی بگردی.... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=33122 2 لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییی ممنون واقعا لذت بردم :yes::texc5lhcbtrocnmvtp8 هرچی گم کردی پیدا می شه اینجا:biggrin: اسم شما چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییی ممنونواقعا لذت بردم :yes::texc5lhcbtrocnmvtp8 هرچی گم کردی پیدا می شه اینجا:biggrin: اسم شما چیه؟ احسان جان...اگه به گفتگو اینجا ادامه بدیم میشه اسپم..... پس به پرفایلم سر بزن.... اونجا بیشتر باهم صحبت میکنیم..... من سام هستم.... 1 لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ می گم این تشکری که این پایین زده یعنی چی؟چطوری می شه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ می گم این تشکری که این پایین زده یعنی چی؟چطوری می شه از هر پستی که زده میشه اگه دوست داشتی...و مطلب برات خوب بوده....می تونی تشکر بزنی.... و 1 امتیاز به اون که اون پست رو زده بدی.... مثل الان که من یک امتیاز با زدن تشکر بهت اضافه کردم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ با سلام احسان هستم 22سالهعضو جدیدهستم کارشناسی معماری دانشگاه آزاد هستم و واقعا لذت می برم از این رشته:texc5lhcbtrocnmvtp8 به به ... به جمع ما خوش اومدی سام زحمت کشید همه ی راهنمایی ها رو کرد :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم احسان هستم 22ساله دانشجوی ترم1معماری دانشگاه ازاد نایین هستم از درس ایستایی خوشم نمی یاد ولی بقیه درسا را خیلی دوس دارم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلاممنم احسان هستم 22ساله دانشجوی ترم1معماری دانشگاه ازاد نایین هستم از درس ایستایی خوشم نمی یاد ولی بقیه درسا را خیلی دوس دارم خیلی خوش اومدین به جمعمون:love070: 1 لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خیلی خوش اومدین به جمعمون:love070: ممنونم می گم حالا چیکار باید بکنم؟ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ ممنونممی گم حالا چیکار باید بکنم؟ هر کاری که دوست داری خب تالار معماری بخشهای مختلفی داره...و تا دلت بخواد مطالب مفید. یه سری بهشون بزنی همه چی دستت میاد. لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ با سلام منم احسان هستم 22ساله کارشناسی معماری هستم معماری را خیلی دوست دارم دیگه چی بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ سلاممنم احسان هستم 22ساله دانشجوی ترم1معماری دانشگاه ازاد نایین هستم از درس ایستایی خوشم نمی یاد ولی بقیه درسا را خیلی دوس دارم با سلام منم احسان هستم 22ساله کارشناسی معماری هستم معماری را خیلی دوست دارم دیگه چی بگم؟ چندبار خودتو معرفی می کنی ؟:biggrin: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ با سلام منم احسان هستم دیگه چی بگم؟ دفعه ی سومه ها...هر عضو جدید یه بار احسان جان :yes: 1 لینک به دیدگاه
saeghe.n 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ سعیده 20ساله پیام نور کرمان ترم 3 همه درسارو دوس دارم جز درک وبیان محیط خیلی اذیت شدم واسش آهان ایستاییم سخته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده