sam arch 55879 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 من سام بنده ای از بندگان خدا،زیر آسمون خدا برعکس مدیران، اینور دنیا ساکنم! تو این دنیا یک چیز دوست دارم اونم معماریه پس آخرای گرفتن مدرکشم! جونم بگه واستون،کار میکنم در راستای همین رشته،بدون اینکه سر خم کنم جلوی کارفرما!!! زیبایی شناسی من وابسته به مینی مالیست هاست. از هنرمندان هنرهای تجسمیشون مثل تونی اسمیت،ریچارد سرا و.... تا معمارشون کمپوبیزا و آندو و چپرفیلد و انگلس و.... بسه؟! 2
zahra22 19501 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 من سام بنده ای از بندگان خدا،زیر آسمون خدا برعکس مدیران، اینور دنیا ساکنم!تو این دنیا یک چیز دوست دارم اونم معماریه پس آخرای گرفتن مدرکشم! جونم بگه واستون،کار میکنم در راستای همین رشته،بدون اینکه سر خم کنم جلوی کارفرما!!! زیبایی شناسی من وابسته به مینی مالیست هاست. از هنرمندان هنرهای تجسمیشون مثل تونی اسمیت،ریچارد سرا و.... تا معمارشون کمپوبیزا و آندو و چپرفیلد و انگلس و.... بسه؟! 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 من سام بنده ای از بندگان خدا،زیر آسمون خدا برعکس مدیران، اینور دنیا ساکنم!تو این دنیا یک چیز دوست دارم اونم معماریه پس آخرای گرفتن مدرکشم! جونم بگه واستون،کار میکنم در راستای همین رشته،بدون اینکه سر خم کنم جلوی کارفرما!!! زیبایی شناسی من وابسته به مینی مالیست هاست. از هنرمندان هنرهای تجسمیشون مثل تونی اسمیت،ریچارد سرا و.... تا معمارشون کمپوبیزا و آندو و چپرفیلد و انگلس و.... بسه؟! دستت مرسی :flowerysmile: 1
sam arch 55879 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 راستی یادم رفت اینو بگم! فردا آخرین امتحان دوره لیسانس رو میدم! همکنون نیازمند دعای خیر شما هستیم. انجمن حمایت از بچه های شب امتحانی. با این توضیح فک کنم کاملا با من آشنا شده اید! :icon_pf (44): 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 راستی یادم رفت اینو بگم!فردا آخرین امتحان دوره لیسانس رو میدم! همکنون نیازمند دعای خیر شما هستیم. انجمن حمایت از بچه های شب امتحانی. با این توضیح فک کنم کاملا با من آشنا شده اید! :icon_pf (44): توکل به خدا دیگه بهت می گیم مهندس تمام 2
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 18 شهریور، 2011 سلام من سپیده متولد 66 فوق دیپلم معماری فوق دیپلمم رو هم از همدان گرفتم همه چی رو تو معماری دوست دارم نازي چقد كوچولو بودم :626gdau: 2
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 شهریور، 2011 1. ابراهیم 21 سالهمعماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر ترم 4 به فلسفه معماری علاقمندم ... در درس های مربوط به رشته عمران خیلی ضعیفم... پارسال همین موقع ها این ها را نوشتم ..
architemo 14 ارسال شده در 16 مهر، 2011 سلام علیک رضا هستم،همیشه دانشجوی معماری،کارشناس ارشد از دانشگاه هنر اصفهان به نظرم معماری را نمی توان به داخلی، خارجی و غیره تقسیم بندی کرد.معماری معماری است با همه ی جوانبش. 2
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 18 مهر، 2011 سلام علیکرضا هستم،همیشه دانشجوی معماری،کارشناس ارشد از دانشگاه هنر اصفهان به نظرم معماری را نمی توان به داخلی، خارجی و غیره تقسیم بندی کرد.معماری معماری است با همه ی جوانبش. به تالار خودت خوش آمدی ...:icon_gol::icon_gol: تعریفی که از معماری کردی هم تا حدود زیادی باهاش موافقم:icon_gol:
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سلام علیکرضا هستم،همیشه دانشجوی معماری،کارشناس ارشد از دانشگاه هنر اصفهان به نظرم معماری را نمی توان به داخلی، خارجی و غیره تقسیم بندی کرد.معماری معماری است با همه ی جوانبش. خیلی خوش اومدید :flowerysmile:
6161 42 ارسال شده در 21 آبان، 2011 سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم 5
fargol_2408 3453 ارسال شده در 21 آبان، 2011 سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم خوش اومدی دوست عزیز
سـارا 20071 ارسال شده در 21 آبان، 2011 سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم خوش اومدیییییییییییییییی :w14:
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2011 سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم سلام الهام جان...خیلی خوش اومدی
eng-menn 22 ارسال شده در 24 آبان، 2011 حال ندارم خودم معرفی کنم سن 24 تخصصم در طرح و کاربر حرفه ای CAD 2D & 3D-Archicad-SketchUp-3D max-Maya-Photoshop-Corel & Premiere به انجمن من یه سر بزنید لینک انجمن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 23 آذر، 2011 سلااام من تازه اینجارو کشف کردم:hapydancsmil: منم آتنا هستم:girl_blush2: ترم آخر معماری... اگه بشه بخونیم واس ارشد... 5
سـارا 20071 ارسال شده در 24 آذر، 2011 سلااام من تازه اینجارو کشف کردم:hapydancsmil: منم آتنا هستم:girl_blush2: ترم آخر معماری... اگه بشه بخونیم واس ارشد... خوش اومدی به جمع ما ایشاالله خبر قبولی ارشدتو هم همینجا اعلام کنی :2eaoapgxehimkak1y7e 1
rezapargar 15 ارسال شده در 30 آذر، 2011 سلام 25 سال كه دانشجو هنر سنگ پاي هستم خوشحالم كه در جمع شما دوستان هستم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2011 سلام 25 سال كه دانشجو هنر سنگ پاي هستم خوشحالم كه در جمع شما دوستان هستم سلااااام سلااااام, خوش اومدی
SoGaNd.M 21 ارسال شده در 4 دی، 2011 من فاطمه هستم..20 سالمه... ترم5 کارشناسی معماری قزوینم.. تهران زیسته میکنم...دوس جون مینییییییییییییییییییم ...هدفم از اینکه اومدم به انجمن اینه که از اطلاعات مفیدتون بهره مند بشم و بتونم اطلاعات خودمو در اختیار بقیه قرار بدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
ارسال های توصیه شده