sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من سام بنده ای از بندگان خدا،زیر آسمون خدا برعکس مدیران، اینور دنیا ساکنم! تو این دنیا یک چیز دوست دارم اونم معماریه پس آخرای گرفتن مدرکشم! جونم بگه واستون،کار میکنم در راستای همین رشته،بدون اینکه سر خم کنم جلوی کارفرما!!! زیبایی شناسی من وابسته به مینی مالیست هاست. از هنرمندان هنرهای تجسمیشون مثل تونی اسمیت،ریچارد سرا و.... تا معمارشون کمپوبیزا و آندو و چپرفیلد و انگلس و.... بسه؟! 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من سام بنده ای از بندگان خدا،زیر آسمون خدا برعکس مدیران، اینور دنیا ساکنم!تو این دنیا یک چیز دوست دارم اونم معماریه پس آخرای گرفتن مدرکشم! جونم بگه واستون،کار میکنم در راستای همین رشته،بدون اینکه سر خم کنم جلوی کارفرما!!! زیبایی شناسی من وابسته به مینی مالیست هاست. از هنرمندان هنرهای تجسمیشون مثل تونی اسمیت،ریچارد سرا و.... تا معمارشون کمپوبیزا و آندو و چپرفیلد و انگلس و.... بسه؟! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من سام بنده ای از بندگان خدا،زیر آسمون خدا برعکس مدیران، اینور دنیا ساکنم!تو این دنیا یک چیز دوست دارم اونم معماریه پس آخرای گرفتن مدرکشم! جونم بگه واستون،کار میکنم در راستای همین رشته،بدون اینکه سر خم کنم جلوی کارفرما!!! زیبایی شناسی من وابسته به مینی مالیست هاست. از هنرمندان هنرهای تجسمیشون مثل تونی اسمیت،ریچارد سرا و.... تا معمارشون کمپوبیزا و آندو و چپرفیلد و انگلس و.... بسه؟! دستت مرسی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ راستی یادم رفت اینو بگم! فردا آخرین امتحان دوره لیسانس رو میدم! همکنون نیازمند دعای خیر شما هستیم. انجمن حمایت از بچه های شب امتحانی. با این توضیح فک کنم کاملا با من آشنا شده اید! :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ راستی یادم رفت اینو بگم!فردا آخرین امتحان دوره لیسانس رو میدم! همکنون نیازمند دعای خیر شما هستیم. انجمن حمایت از بچه های شب امتحانی. با این توضیح فک کنم کاملا با من آشنا شده اید! :icon_pf (44): توکل به خدا دیگه بهت می گیم مهندس تمام 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ سلام من سپیده متولد 66 فوق دیپلم معماری فوق دیپلمم رو هم از همدان گرفتم همه چی رو تو معماری دوست دارم نازي چقد كوچولو بودم :626gdau: 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ 1. ابراهیم 21 سالهمعماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر ترم 4 به فلسفه معماری علاقمندم ... در درس های مربوط به رشته عمران خیلی ضعیفم... پارسال همین موقع ها این ها را نوشتم .. لینک به دیدگاه
architemo 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ سلام علیک رضا هستم،همیشه دانشجوی معماری،کارشناس ارشد از دانشگاه هنر اصفهان به نظرم معماری را نمی توان به داخلی، خارجی و غیره تقسیم بندی کرد.معماری معماری است با همه ی جوانبش. 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سلام علیکرضا هستم،همیشه دانشجوی معماری،کارشناس ارشد از دانشگاه هنر اصفهان به نظرم معماری را نمی توان به داخلی، خارجی و غیره تقسیم بندی کرد.معماری معماری است با همه ی جوانبش. به تالار خودت خوش آمدی ...:icon_gol::icon_gol: تعریفی که از معماری کردی هم تا حدود زیادی باهاش موافقم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ سلام علیکرضا هستم،همیشه دانشجوی معماری،کارشناس ارشد از دانشگاه هنر اصفهان به نظرم معماری را نمی توان به داخلی، خارجی و غیره تقسیم بندی کرد.معماری معماری است با همه ی جوانبش. خیلی خوش اومدید :flowerysmile: لینک به دیدگاه
6161 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم خوش اومدی دوست عزیز لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم خوش اومدیییییییییییییییی :w14: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من الهام هستم 28 سالمه ترم آخر تکنولوژی معماری هستم من نفسم معماری یه راستی یادم رفت بگم دانشگاه آزاد اردبیل مشغول تحصیلم عاشق اینم که دوستهای معمار زیادی داشته باشم سلام الهام جان...خیلی خوش اومدی لینک به دیدگاه
eng-menn 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ حال ندارم خودم معرفی کنم سن 24 تخصصم در طرح و کاربر حرفه ای CAD 2D & 3D-Archicad-SketchUp-3D max-Maya-Photoshop-Corel & Premiere به انجمن من یه سر بزنید لینک انجمن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سلااام من تازه اینجارو کشف کردم:hapydancsmil: منم آتنا هستم:girl_blush2: ترم آخر معماری... اگه بشه بخونیم واس ارشد... 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ سلااام من تازه اینجارو کشف کردم:hapydancsmil: منم آتنا هستم:girl_blush2: ترم آخر معماری... اگه بشه بخونیم واس ارشد... خوش اومدی به جمع ما ایشاالله خبر قبولی ارشدتو هم همینجا اعلام کنی :2eaoapgxehimkak1y7e 1 لینک به دیدگاه
rezapargar 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام 25 سال كه دانشجو هنر سنگ پاي هستم خوشحالم كه در جمع شما دوستان هستم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ سلام 25 سال كه دانشجو هنر سنگ پاي هستم خوشحالم كه در جمع شما دوستان هستم سلااااام سلااااام, خوش اومدی لینک به دیدگاه
SoGaNd.M 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من فاطمه هستم..20 سالمه... ترم5 کارشناسی معماری قزوینم.. تهران زیسته میکنم...دوس جون مینییییییییییییییییییم ...هدفم از اینکه اومدم به انجمن اینه که از اطلاعات مفیدتون بهره مند بشم و بتونم اطلاعات خودمو در اختیار بقیه قرار بدم:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده