atefehkhanom 2893 ارسال شده در 17 خرداد، 2013 سلام دوستان هگی خوش اومدین بنظرمن بهترین سایتی که میشه وقت گذاشت اینجاست...:) 7
sadeghzarei 36 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 سلام صادق هستم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته سن 27 اهل بندرعباس بابل دانشگاه صنعتی مازندران درس میخونم 8
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 سلامصادق هستم دانشجوی کارشناسی ناپیوسته سن 27 اهل بندرعباس بابل دانشگاه صنعتی مازندران درس میخونم به نواندیشان خوش اومدی مهندس، منتظر فعالیتت توی بخش معماری هستیم :Welcome1: 5
sara.archi 343 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام .سارا هستم22سالمه....کارشناسی ناپیوسته معماری .....ترم 6...راندو و اسکیسم خوبه!بقیه میگن عالیه!اما شوخی میکنن!cad,3d cad,sk up,photoshopاین برنامه ها رو هم کار میکنم...ازینکه باشما هستم خوشحااااااااااااااااااااااااالم 6
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام .سارا هستم22سالمه....کارشناسی ناپیوسته معماری .....ترم 6...راندو و اسکیسم خوبه!بقیه میگن عالیه!اما شوخی میکنن!cad,3d cad,sk up,photoshopاین برنامه ها رو هم کار میکنم...ازینکه باشما هستم خوشحااااااااااااااااااااااااالم خوش اومدی سارا جان،منتظر فعالیتت توی تالار معماری هستیم گلم 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 تیر، 2013 سلام .سارا هستم22سالمه....کارشناسی ناپیوسته معماری .....ترم 6...راندو و اسکیسم خوبه!بقیه میگن عالیه!اما شوخی میکنن!cad,3d cad,sk up,photoshopاین برنامه ها رو هم کار میکنم...ازینکه باشما هستم خوشحااااااااااااااااااااااااالم خوش اومدی سارا جان ما هم خوشحالیم که تو جمعمون هستی
arch_2 43 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام دوستان...من سونیام...22سالمه... رشتم معماری هستش و ترم 6 کارشناسی پیوسته....علامه محدث نور ...خوشحالم که تو جمعتونم. 5
sara.archi 343 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام عزیزم!!چقد همه چیت جز یونیت شبیه به منه!!!!نکنه منی؟؟؟؟؟؟:-)خوش اومدی سونیا جوووووووووووووووووون 6
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 8 تیر، 2013 سلام دوستان...من سونیام...22سالمه...رشتم معماری هستش و ترم 6 کارشناسی پیوسته....علامه محدث نور ...خوشحالم که تو جمعتونم. اخجون بازم هم رشته ای جدید داریم:hapydancsmil::hapydancsmil: خوش اومدی سونیا جان 4
arch_2 43 ارسال شده در 9 تیر، 2013 دوستان واقعا ممنونم از استقبال گرمتون.......خوشحالم که با مهندسای گلی مثل شما اشنا شدم 4
*mini* 37778 ارسال شده در 9 تیر، 2013 خوش اومدین همگی امیدوارم تالار و انجمن براتون مفید واقع بشه منتظر فعالیتهای خوبتون هستیم :welcome: 6
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 26 تیر، 2013 سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلام به همه بچه های تالارمعماری :a030: خوش اومدید......:icon_gol:
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سـلام دوسـتان من تازه واردم:wavesmile: اسمم سـانازه 24 سالمـه دانشـجوی ترم اول کارشـناسی هسـتم:girl_blush2: 1
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سـلام دوسـتان من تازه واردم:wavesmile:اسمم سـانازه 24 سالمـه دانشـجوی ترم اول کارشـناسی هسـتم:girl_blush2: سلام ساناز جان خوبی عزیزم ؟ خیلی خوش اومدی گلم به به انشالله که موفق باشی نازنینم 1
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 سلام ساناز جان خوبی عزیزم ؟ خیلی خوش اومدی گلم به به انشالله که موفق باشی نازنینم ســلام مینـا جـون قربـونـت خانومـی تو خـوبی؟؟؟ فداااااات عزیزم ممنـون واسـه خـوش آمـد گویـیت:boos: مرسـی همچنیـن ایشـالا که تـوام همیشـه موفق باشی:flowerysmile: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 مرداد، 2013 سلام. ترانه هستمترم آخر معماری، دانشگاه آزاد قزوین سلام ترانه جون،خوش اومدی عزیزم
ارسال های توصیه شده