* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همهمن فرشته ام ترم پیش ترم آخرم بود و الانم مشغول پایان نامم علاقه مند به طراحی صحنه و کارگردانی و طراحی و... خوشبختم از آشنایی همتون سلام فرشته جون؛ :aghosh: خوشحالیم که تو جمع مائی:w42:؛ امیدوارم روزای خوبی رو تو این انجمن با هم داشته باشیم و شاهد حضور بیشترت باشیم لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همهمن فرشته ام ترم پیش ترم آخرم بود و الانم مشغول پایان نامم علاقه مند به طراحی صحنه و کارگردانی و طراحی و... خوشبختم از آشنایی همتون سلام همشهری گل خیلی خیلی خوش اومدی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ و اینکه مازندرانیم به افتخار همیه مازندرانیااااااااااااااااااا.... :w330: خوش اومدی هم استانی :w14: 2 لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام من عاطفه هستم 20ساله ترم5مهندسی معماری خیلی رشته ام دوست دارم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلاممن عاطفه هستم 20ساله ترم5مهندسی معماری خیلی رشته ام دوست دارم سلام عاطفه جون، خوش اومدی خانومی :w31: لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام عاطفه جون، :w70: خوش اومدی خانومی :w31: فدات ونوس جان 3 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلاممن عاطفه هستم 20ساله ترم5مهندسی معماری خیلی رشته ام دوست دارم سلام خیلی خیلی خوش اومدی... لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلاممن عاطفه هستم 20ساله ترم5مهندسی معماری خیلی رشته ام دوست دارم خوش اومدی خانم مهندس لینک به دیدگاه
desinger.bardia 2114 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیام ............ دانشگاه ازاد فیروزکوه خوندم............ درسم تموم شده و الان نظارت میکنم به طور ازاد.............. تو درسای محاسباتی مثل سازه هم قوی بودم.............. و خوشحالم تو جمع شمام.............:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیام ............دانشگاه ازاد فیروزکوه خوندم............ درسم تموم شده و الان نظارت میکنم به طور ازاد.............. تو درسای محاسباتی مثل سازه هم قوی بودم.............. و خوشحالم تو جمع شمام.............:hapydancsmil: سلام بردیا جان؛ خوش اومدی عزیزم ، ما هم از حضور دوست عزیزی کثل شما خوشحالیم لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیام ............دانشگاه ازاد فیروزکوه خوندم............ درسم تموم شده و الان نظارت میکنم به طور ازاد.............. تو درسای محاسباتی مثل سازه هم قوی بودم.............. و خوشحالم تو جمع شمام.............:hapydancsmil: خوش آمدید! 3 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ سلام منم بردیام ............دانشگاه ازاد فیروزکوه خوندم............ درسم تموم شده و الان نظارت میکنم به طور ازاد.............. تو درسای محاسباتی مثل سازه هم قوی بودم.............. و خوشحالم تو جمع شمام.............:hapydancsmil: سلام ما هم خوشحالیم...:w66: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ سلا علیکمسعیده هستم سلام سعیده جان؛ خوش اومدی عزیزم، ترم چندی خانومی؟ لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سعیده جان؛خوش اومدی عزیزم، ترم چندی خانومی؟ ترم 1 البته بنا به دلایلی :دی 4 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلا علیکمسعیده هستم خوش اومدی دوست عزیز:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ خوش اومدی دوست عزیز:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :w139:مرســــــــــی 4 لینک به دیدگاه
mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلا علیکمسعیده هستم سلام ... خوش اومدی سعیده خانوم:welcome: شمام اگه شمالی هستی پس خیلی خیلی خوش اومدی....:w330: 3 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلام ...خوش اومدی سعیده خانوم:welcome: شمام اگه شمالی هستی پس خیلی خیلی خوش اومدی....:w330: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ سلا علیکمسعیده هستم سیلامممممممممممممم خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده