fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ ناخن خالی چه عیبی داره که باید لاک بخوره؟ لاک ناخن اسلامی برای ماه رمضان فرهنگ > دین و اندیشه - سایت شفقنا، به نقل از پایگاه اینترنتی "الوفد" مصر نوشت: شرکت چینی از تولید "لاک ناخن اسلامی" خبر داد که قرار است در ماه مبارک رمضان به کشورهای اسلامی صادر شود. یک شرکت چینی اقدام به تولید یک نوع لاک ناخن کرده که به آسانی پاک می شود و برای پاک کردن آن نیازی به ماده شیمیایی "آستون" نیست. شرکت چینی تولید کننده لاک ناخن جدید، آن را "اسلامی" خوانده چرا که زنان مسلمانان هنگام وضو گرفتن می توانند این لاک را به آسانی از روی ناخن خود پاک کنند. هم اکنون "لاک ناخن اسلامی" طرفداران زیادی پیدا کرده و قرار است در ماه مبارک رمضان وارد بازار دیگر کشورهای اسلامی شود. 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ ناخن لاک زده قشنگه. دلیل دیگه ای نداره. مشکلی داره؟ 9 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ نمیــــدونم چــرآ کلا قضیـــه لاکـــ و ربطـــش بآ وضــو و نمآزو نمیتــونم هضــم کنـــم ینـــــی بآ ی لآکـــ وضـــو و نمــآزتـــ هیچـــی دیــگه... اینـــــم حتــما چسبـــــه ...خــــبـــ بآنوان لآکــــ نزنیــد اصــــن مگــه مجبـــوریه ... وآلا ممنون و ببخشیــــد دوستـــــ محتــرم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ ناخن لاک زده قشنگه. دلیل دیگه ای نداره.مشکلی داره؟ پس چرا آقایون نمیزنن تا ناخناشون خوشگل بشه؟ به چه دردی میخوره ؟ فضائل شخص بالاتر میره ؟ عقل رو زیاد میکنه یا انسان تبدیل به کالای لوکس میشه ؟ کدومشه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ اصن راز و نیاز با خدا چه ربطی به این چیزا داره؟ قصه موسی و شبان برا چی بوده؟ لاک بزیم خدا صدامونو نمیشنوه ؟ 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ اصن راز و نیاز با خدا چه ربطی به این چیزا داره؟ قصه موسی و شبان برا چی بوده؟ لاک بزیم خدا صدامونو نمیشنوه ؟ آفــــرین والا منـــم همینـــو میــگم بآ لاکـــ چرا بایــد بآطل شــه اخــــه؟؟؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ پس چرا آقایون نمیزنن تا ناخناشون خوشگل بشه؟ به چه دردی میخوره ؟ فضائل شخص بالاتر میره ؟ عقل رو زیاد میکنه یا انسان تبدیل به کالای لوکس میشه ؟ کدومشه یه چی میگی ها شما بیا لاک بزن خوسکل شه ناخنات ببین میشه؟ نمیشه. اگه میشد حتما میزدی منظورم جنس مذکر بودها نه شما. ببین دوست عزیز: من میدونم منظور شما از استارت تایپیک چیه. من خودم لاک رو واقعا دوس دارم ولی چون واسه نماز باید پاک کنی و دوس ندارم بیرون از خونه ناخنم لاک زده باشه کمتر استفاده میکنم. فقط گاهی تو خونه و عروسی ، جایی ... اینارو گفتم که بدونید با تعصب حرف نمیزنم چرا متوجه نیستید خلقت زن و مرد متفاوته؟؟ شما خودتو با من یکی میکنی؟ منظورم جنسیت هست ها زن دوس داره زیبا باشه. مقوله عقل و انسانیت اصلا ربطی به این قضیه نداره. چرا فکر میکنید یه خانم فرهیخته و تحصیل کرده نباید زیبا به نظر برسه؟؟؟ من اگر میگم بیرون که میرم لاک نمیزنم چون معتقدم هرجایی آرایش و تیپ و ظاهر خاص خودش رو میطلبه. اینم از زیبایی خواهی منه!! نه از چیزای دیگه. به نظر من بدتر از همه چیز اینه که مردای تحصیل کرده ما......... لاک خانم ها و ساپورت پوشیدنشون رو موضوع بغرنج جامعه بدونن و براش تایپیک هم بزنن. 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ آفــــرینوالا منـــم همینـــو میــگم بآ لاکـــ چرا بایــد بآطل شــه اخــــه؟؟؟!!!! من تا حال نذاشتم هیچ چیز و هیچکس بین من و خدایم قرار بگیره. 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ چون معتقدم هرجایی آرایش و تیپ و ظاهر خاص خودش رو میطلبه. این کـــه صــد در صـــد هآنیــه عــزیز بحثـــ الآن ســـر نمــآز بــود کــه چــرآ بآ لاکــــ نمآزتـــ و وضــو قبــول نیستـــ ... 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ یه چی میگی هاشما بیا لاک بزن خوسکل شه ناخنات ببین میشه؟ نمیشه. اگه میشد حتما میزدی منظورم جنس مذکر بودها نه شما. ببین دوست عزیز: من میدونم منظور شما از استارت تایپیک چیه. من خودم لاک رو واقعا دوس دارم ولی چون واسه نماز باید پاک کنی و دوس ندارم بیرون از خونه ناخنم لاک زده باشه کمتر استفاده میکنم. فقط گاهی تو خونه و عروسی ، جایی ... اینارو گفتم که بدونید با تعصب حرف نمیزنم چرا متوجه نیستید خلقت زن و مرد متفاوته؟؟ شما خودتو با من یکی میکنی؟ منظورم جنسیت هست ها زن دوس داره زیبا باشه. مقوله عقل و انسانیت اصلا ربطی به این قضیه نداره. چرا فکر میکنید یه خانم فرهیخته و تحصیل کرده نباید زیبا به نظر برسه؟؟؟ من اگر میگم بیرون که میرم لاک نمیزنم چون معتقدم هرجایی آرایش و تیپ و ظاهر خاص خودش رو میطلبه. اینم از زیبایی خواهی منه!! نه از چیزای دیگه. به نظر من بدتر از همه چیز اینه که مردای تحصیل کرده ما......... لاک خانم ها و ساپورت پوشیدنشون رو موضوع بغرنج جامعه بدونن و براش تایپیک هم بزنن. چرا خانمها فکر میکنند که زیبایی تو این چیزاست ؟ انسان ساده زشته؟ 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ اصن راز و نیاز با خدا چه ربطی به این چیزا داره؟ قصه موسی و شبان برا چی بوده؟ لاک بزیم خدا صدامونو نمیشنوه ؟ چه بحث جالبی! اصلا شما چرا صبح دو رکعت نماز بخونی ؟ سه رکعت بخون. چرا اصلا نماز بخونی؟ چرا اصلا این مدلی که گفتن بخونی هرطور راحتی بخون. اصلا به جای نماز فارسی با خدا هر وقت حال کردی حرف بزن. دوست عزیز ، رابطه بنده با خدا رابطه عاشق و معشوق هست . توی یک رابطه اینطوری همیشه معشوق برای عاشق تعیین میکنه چطور عشق ورزی کنه نه عاشق. اگر غیر این بود و هر کسی برای ارتباط با خدا ازاد بود به هرشکلی ، دیگه چه نیازی بود خدا توی قران اینقدر به نماز تاکید کنه؟ میگفت هر کس هر طور حال میکنه رابطه برقرار کنه 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ چه بحث جالبی! اصلا شما چرا صبح دو رکعت نماز بخونی ؟ سه رکعت بخون. چرا اصلا نماز بخونی؟ چرا اصلا این مدلی که گفتن بخونی هرطور راحتی بخون. اصلا به جای نماز فارسی با خدا هر وقت حال کردی حرف بزن. دوست عزیز ، رابطه بنده با خدا رابطه عاشق و معشوق هست . توی یک رابطه اینطوری همیشه معشوق برای عاشق تعیین میکنه چطور عشق ورزی کنه نه عاشق. اگر غیر این بود و هر کسی برای ارتباط با خدا ازاد بود به هرشکلی ، دیگه چه نیازی بود خدا توی قران اینقدر به نماز تاکید کنه؟ میگفت هر کس هر طور حال میکنه رابطه برقرار کنه خدا گفته ولی ما درکش نکردیم . انسان میتونه هر جور راحته با خدا ارتباط بر قرار کنه یکیشم نمازه . چه با لاک و چه بی لاک. 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ خدا گفته ولی ما درکش نکردیم . انسان میتونه هر جور راحته با خدا ارتباط بر قرار کنه یکیشم نمازه . چه با لاک و چه بی لاک. سند حرفت؟ 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ مـــن کلا ادم متعصبـــی نیستـــم و بآ ادمآی متعصــبم بحثـــ کنم بـه نتیــجـه نمیرســـم بــ هر حآل مـــن کآری بـ بقیــه مسآئل ندارم فقط مسئلـــه لاکــ رو نمیتــونم هضـــم کنـــم چـــون واقعا بودنـــش چیــزیو از بیــن نمیبره 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ سند حرفت؟ 1- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ 1- برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حرف شما قبول و چه خوبه انسان بزرگترین همدم زندگیش خدا باشه و به جای صحبت با هر کس و ناکسی در زندگی ، با خدای خودش حرف بزنه ، حالا چه بی واسطه و چه با واسطه. صحبتی که بالا شد این بود که هیچ چیز نمیتونه جای نماز رو بگیره ، یعنی نمیتونی نماز رو حذف کنی به جاش اونطوری که دلت میخواد چیز دیگه جایگزینش کنی ، یا اینکه با هرکیفیت و هر شکلی که خواستی انجامش بدی. اگه هدف جلب توجه معبود هست که باید اونطوری که اون دوست داره براش نماز بخونیم و اگه طوری که ما دلمون میخواد و ما راحتیم بخوایم به هر شکلی و هر ادابی نماز بخونیم ، خیلی نباید انتظار توجه اون رو داشته باشیم ، چون بناست نماز برای خدا باشه نه برای حال کردن دلمون. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ حرف شما قبول و چه خوبه انسان بزرگترین همدم زندگیش خدا باشه و به جای صحبت با هر کس و ناکسی در زندگی ، با خدای خودش حرف بزنه ، حالا چه بی واسطه و چه با واسطه.صحبتی که بالا شد این بود که هیچ چیز نمیتونه جای نماز رو بگیره ، یعنی نمیتونی نماز رو حذف کنی به جاش اونطوری که دلت میخواد چیز دیگه جایگزینش کنی ، یا اینکه با هرکیفیت و هر شکلی که خواستی انجامش بدی. اگه هدف جلب توجه معبود هست که باید اونطوری که اون دوست داره براش نماز بخونیم و اگه طوری که ما دلمون میخواد و ما راحتیم بخوایم به هر شکلی و هر ادابی نماز بخونیم ، خیلی نباید انتظار توجه اون رو داشته باشیم ، چون بناست نماز برای خدا باشه نه برای حال کردن دلمون. سر نماز عطر بزنیم اشکال نداره ولی لاک بزنیم نماز باطله؟ من این حرفو قبول نمیکنم. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ پس چرا آقایون نمیزنن تا ناخناشون خوشگل بشه؟ به چه دردی میخوره ؟ فضائل شخص بالاتر میره ؟ عقل رو زیاد میکنه یا انسان تبدیل به کالای لوکس میشه ؟ کدومشه اگه اینطوره پس چرا اقایون اصلاح ابرو نمیکنن؟چرا ارایش نمیکنن؟چرا موهاشونو بلند نمیکنن؟واگه این کارارو بکنن از نظر اکثر افراد زیبا که نمیشن هیچ زشتم میشن چون اینا برای خانوما زیبایی هست وبرای اقایون چیزای دیگه . مرد وزن متفاوتن و نوع زیباییشون هم متفاوت. این کارو نه عقل رو زیاد میکنه نه فضایل رو فقط باعث زیبایی میشه وخدا هم زیبایی و اراستگی رو دوس داره حتی زمان حضرت فاطمه(س) سرخاب بوده. من خودم به شخصه عاشق لاکم ولی خب اینکه باید بدون لاک نماز خوند رو قبول دارم. این چیزیه که خدا گفته و اگه ما خدا رو پرستش میکینم باید مطیع خالصش باشیم قرار نیست همه چی واسه بنده ها قابل درک باشه. اما اینکه لاک باعث زیبایی میشه یانه؟من فکر میکنم واقعا باعث زیبایی میشه هرچند زیبایی و درک اون کاملا نسبیه اما خب هرکسی خودش میتونه بفهمه ناخن لاک دار زیباست یانه؟ حالا شاید کسی بدون لاک بیشتر بپسنده اما این زیبایی لاک رو انکار نمیکنه. در رابطه با ارتباط با خدا اون لینکی که یکی از دوستان گذاشته بودند به این معنا نبود که نماز واجب نیست بلکه منظور اون لینک این بود که نماز تنها راه ارتباط با خدا نیست ودر کنار نماز میشه حتی به زبانی کاملا عامیانه با خدا درارتباط بود. نماز واجبه چون خدا خدا گفته اما ارتباط با خدا تنها در نماز خلاصه نمیشه خدایی که حتی از رگ کردن به ما نزدیکتره با شنیدن صدای قلب ما هم پی به درونمون میبره . هر چند نماز خوندن یه سری دلایل علمی داره که برای انسان مفیده و اثبات هم شده. 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ سر نماز عطر بزنیم اشکال نداره ولی لاک بزنیم نماز باطله؟ من این حرفو قبول نمیکنم. خدا گفته در هنگام وضو باید اب بدون هیچ مانعی به تمام نقاطی که در هنگام وضو روشون اب میریزیم برسه برای همینم موقع وضو نباید لاک داشت هرچند بعد از وضو میشه لاک زد. حالا عطر که بزنیم کجاش مانع رسدن اب به اعضا میشه؟ بابا اصن لاک و عطر باهم کلی فرق دارن... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ اصلا دختری که لاک ناخن نزنه دختر نیس 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده