رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه انواع شیرینی خشک - روش تهیه‌ پای هلوبه امید این که با

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بتوانید از مهمانان عزیزتان پذیرایی کنید و جمع دلنشینی داشته باشید.مواد لازم
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:

  • هلو10 عدد

 

  • آب لیمو 1 قاشق چای خوری

 

  • شکر دو سوم فنجان

 

  • آردیک چهارم فنجان

 

  • کره2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه نان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:

  • آردیک و نیم فنجان

 

  • دارچین 1 قاشق غذاخوری

 

  • شکر یک چهارم فنجان

 

  • کره ذوب شده 5 قاشق غذاخوری

 

  • خلال پوستیک عدد پرتقال

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

روش تهیه نان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.همه مواد را با هم ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.آن را داخل ظرف با شکل دلخواه‌تان بریزید و به مدت 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.می‌توانید از این نان برای تهیه پای استفاده کنید

 

.روش تهیه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:ابتدا پوست هلوها را جدا نموده و آن‌ها را خرد کنید.سپس آب لیمو را روی هلوها ریخته، به هم بزنید.شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و بعد همراه هلوها به هم بزنید.کف ظرفی را با فویل آغشته به کره بپوشانید.مواد را روی فویل بریزید و سپس سطح آن‌ها را نیز با فویل آلومینیوم بپوشانید.در این زمان، مواد را سریع داخل فریزر قرار دهید.بعد از یک روز، فویل را جدا کنید و پای را مجدداً داخل فریزر قرار دهید.

حالا نوبت به پخت پای می‌رسد:برای پخت پای، ته ظرف مورد نظرتان را با نان

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بپوشانید.می‌توانید از نان
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
آماده یا نان
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
که روش تهیه آن در بالا ذکر شده است، استفاده نمایید.روی نان
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را قرار دهید و روی آن را نیز با نان
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
بپوشانید.گوشه‌های پای را با فویل بپوشانید تا از برشته شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.پای می‌بایست به مدت 35 دقیقه داخل فر با دمای 425 درجه بپزد.سپس فویل را از روی آن بردارید و به مدت 15 دقیقه دیگر آن را داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
‌ها طلایی رنگ شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...