masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ آرد برنج، آرد نول، روغن جامد، تخممرغ، پودر قند، وانیل، شیر، ماست و بیکینگپودر از مواد اولیهی این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هستند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] طرز تهیه انواع شیرینی خشک - طرز تهیه شیرینی چرخی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=2]مواد اولیه:[/h]آرد برنج 500 گرم آرد نول یک و نیم کیلوگرم تخممرغ دو عدد ماست نصف پیمانه [TABLE=width: 400] [TR] [TD=align: center] روغن جامد [/TD] [TD=align: center] یک کیلوگرم [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=align: center] زرده تخممرغ [/TD] [TD=align: center] شش عدد [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=align: center] پودر قند [/TD] [TD=align: center] 750 گرم [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=align: center] وانیل [/TD] [TD=align: center] یک قاشق چایخوری [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=align: center] شیر [/TD] [TD=align: center] نصف پیمانه [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=align: center] بیکینگپودر [/TD] [TD=align: center] یک قاشق چایخوری [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=2]طرز تهیه:[/h]* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگپودر و وانیل با همزن میزنیم تا حجم بگیرد، سپس تخممرغها را با زرده در کاسهای خوب مخلوط میکنیم و به تدریج به مواد زده شده میافزاییم. * بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط میکنیم. * در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد میریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. * خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم. * سپس از چرخ دستی مخصوص برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پزی عبور داده و در سینی فر میچینیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم. طرز تهیه انواع شیرینی خشک - تبیان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده