shahdokht.parsa 50,874 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ اینجا نکات کلیدی در مورد طرز پخت کیک و تزئینشو قرار میدیم. هرکسی نکته ای بلده و تست شده اینجا بذاره با تشکر. در تهیه کیک : 1- بهتر است تخم مرغها رو قبل از مخلوط کردن در دما اتاق بذاریم تا خیلی سرد یا گرم نباشه. 2- برای از بین بردن بوی زخم تخم مرغ از مقدار کمی وانیل در هنگام مخلوط کردن و همزدن زرده استفاده میکنیم. 3- بهتره شیر ولرم باشه تا سرد. نقل قول لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50,874 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ برای تزئین کیک : 1- کیک سرد باید باشه کیک گرمو تزئین نکنید چون هم درست جواب نمیده هم ممکنه خامه ببره بخاطر گرما 2- لایه رویه کیکی که از قالب دراومده رو باید جدا کرد یا به بیان دیگه سطح کیک رو صاف کرد. 3- مابین لایه های کیک از گردو و موز استفاده کنید هم به نرمیش کمک میکنه هم مزه خوشمزه ای بهش میده. 4- اگر کار با خامه سخته براتون از پودر خامه استفاده کنید . کیک رو بذارید سرد بشه بعد از قالب در بیارید.! نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .