رفتن به مطلب

نکاتی در مورد پخت و تزئین کیک


shahdokht.parsa

ارسال های توصیه شده

اینجا نکات کلیدی در مورد طرز پخت کیک و تزئینشو قرار میدیم.

هرکسی نکته ای بلده و تست شده اینجا بذاره با تشکر.

:a030:

 

 

در تهیه کیک :

1- بهتر است تخم مرغها رو قبل از مخلوط کردن در دما اتاق بذاریم تا خیلی سرد یا گرم نباشه.

2- برای از بین بردن بوی زخم تخم مرغ از مقدار کمی وانیل در هنگام مخلوط کردن و همزدن زرده استفاده میکنیم.

3- بهتره شیر ولرم باشه تا سرد.

لینک به دیدگاه

برای تزئین کیک :

1- کیک سرد باید باشه کیک گرمو تزئین نکنید چون هم درست جواب نمیده هم ممکنه خامه ببره بخاطر گرما

2- لایه رویه کیکی که از قالب دراومده رو باید جدا کرد یا به بیان دیگه سطح کیک رو صاف کرد.

3- مابین لایه های کیک از گردو و موز استفاده کنید هم به نرمیش کمک میکنه هم مزه خوشمزه ای بهش میده.

4- اگر کار با خامه سخته براتون از پودر خامه استفاده کنید .

 

 

کیک رو بذارید سرد بشه بعد از قالب در بیارید.!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...