Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ بهترین حس... کسایی که فکرشم نمیکردم تو بدترین شرایط و حالم به فکرم باشن.. لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ بهترین حس... داشتن یه نفر که وقتی عصبی سرش داد بزنی ولی اون هیچی نگه... 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ یکی از بهترین هاش وقتیه میرم پیش استاد خطم اولش یه دور میچرخم و همه ی خط هایی که نوشته رو میخونم.نوشته ها و شعرایی که انتخاب میکنه همیشه به دلم میشینه. خیلی انسان بزرگیه.واقعا انسان بودن و انسان موندن هنره خدایا شکرت که انسان های خوب رو سر راهم قرار میدی 6 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ دیدن یک خواب شیرین ؛ بطوریکه کل روز رو فکرتو درگیر کنه تا شب ؛ اونم برای کسیکه معمولا" کابوس و ... میبینه و خواب آروم نداره ! 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ شنیدن صدای کسی که هر ثانیه منتظرشی...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ بهترين حس چندروز ژيش بود تو هواي سر با دوستم رفتم دركه جاي همتونم خالي خيلي خوش گذشت... 4 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ بهترین حس وقتیه که با خدای خودت خلوت میکنیو وجدانو حس و عاطفه و انسانیتو همه چیتو میذاری وسط و واسش اعتراف میکنی . 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ بهترین حس....بخوای پروژه نصفه تحویل بدی ولی استاد نیاد...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ ماژیک میخرم چند رنگ...:hapydancsmil: بچه شدم جدیدا... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اسپم كردن خيلي حال ميده:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بهترين حس الان برم بخوابم. دارم از خستگي ميميرم.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ دیدن یه خواب خووووووب.... 3 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ شنیدن صدای کسی که هر لحضه و ثانیه به فکرشی 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ گفتن حسایی که داری هم حس خوب هم حس بد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده