masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس زمانی که تکلیفت روشن باشه که زنده ای یا مرده 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس دیدن دوره هم بودن خانواده...شاد و سلامت... 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس زمانهایی هست که داری برای بهترین و عزیز ترین شخص زندگیت کادو بسته بندی میکنی و براش نقشه میکشی 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس زمانی که بهم بگن عمه مرخص میشه وداره میاد خونمون 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس...شنیدن خبر سلامتی عمه معصومه جون... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ بهترن حس....دیدن دختر عموم... 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۳ هیچ حسی قشنگتر از دوست داشتن و حس محبت به دیگران نیست..حتی دنیا رو قشنگتر میبینی 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس داشتن یکی که پابه پات بیاد هرکاری کنه تا استرس نداشته باشی 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس اینه که بگن فردامرخص میشی هوراااا:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس....که بفهمی قلب یکی واست خاطره تو میتپه.... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ دارم میام خونه:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس...وقتی از مهمونایی که واس عیادت مادرم اومدن پذیرایی میکنم.... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس زمانی که یه نفر حرف گوش نده.. بعد یه بطری اب روش خالی بشه 5 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ فکر میکردم بهترین حس رو 7 ماه پیش تجربه کردم اونم وقتی اتفاقی فهمیدم حدودا 6سال (تقریبا از وقتی معنی بزرگ شدن رو فهمیده)ب هر دری زده برای پیدا کردنم،، اما حالا میفهمم ک بهترین حسو چندروز پیش تجربه کردم وقتی با غرور خاص خودش لب واکرد و همه چیرو گفت ♥ 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بهترین حسی که میتونستم تجربه کنم این بود پسر کوچیکمه امسال رفت مدرسه:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ منم پسرم رفت امادگی آمادگی منظورت پیش دبستانیه؟ پسر من پیش دبستانی رفت 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ الان بدترین حس ممکن رو دارم.. تشیع جنازه همسایمونه..اشک اشک اشک.. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بهترین حس...خبر سلامتی یه مریض... 3 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ اینکه یاد سالها پیشت بیفتی و ببینی به آرزوهایی که داشتی رسیدی. امیدوارم 10 سال دیگه این حسو داشته باشم ... ای خدا چی میشه!؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده