VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس خودمو میگم: رفته بودیم درکه بعد مخاطب خاصم برام لقمه درست میکرد هی حواسش بمن بود یه حس خیلی خوبی بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهترین حسی که بود تجربه اش کردم 12 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ همدلی بچه هارو که میبینم ... 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس رسیدن به خدا 11 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس.... حس کنی که خدا دوست داره.... حس آرامش خیلی حس خوبیه امیدوارم هیچ وقت از دستش ندیم. 12 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس وقتیه که مطمین شی کسی روکه دوس داری بدستش میاری 11 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس... بوسیدن دستای پدر... 11 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس... بوسیدن کسیه که خیلی دوسش داری 12 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ ارامش و بودن در کنار کسانی که دوستشون داریم 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس حس آزادیه از همه چی 9 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس شنیدن صدای کسی که دوسش داری 11 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ بی نیازی از عالم و آدم ... حس رضایت از خودت و کارات... 8 لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس: وقتی که فکر میکنم خدا کمکمون میکنه و ما رو به هم مبرسونه ...... خدایا منو غرق بهترین حس کن... 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ وقتی بدونی بهش داری نزدیک میشی خدا دارم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 10 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ بهترين حس موقعيه كه بهت زنگ بزنن بگن شما برنده جايزه ي برنج محسن شدين:biggrin: ببین این دوره جایزه محسن برای منه انشالله دوره بعدش شما برنده شید بهترین حس اینکه زنگ بزنن بگن شما برنده این دوره چای محسن شدید 7 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ دیدن یه دوست قدیمی بعد یه مدت طولانی 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس اینکه بعد یه ماه شاید آخر این هفته برم خونمون دوباره پیش مامانم و بابام و امیرعلی داداش دوست داشتنیم که فوق العاده دلم براش تنگ شده 5 لینک به دیدگاه
Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس وقتیه که ببینی تلاشات نتیجه داده . 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده