fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ لواشک خونگی از طرف منشیم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ کنار آتیش جمع دوستام... بوی قلیون... سیبزمینی زیر آتیش... شام... حس الانم... اینجا یکی هست که هر ثانیه خوابتو میبینه.... گیتار و سنتور و تار و صدای دوست عزیزم.... خط قرمز اون خوند و من تقدیم میکنم به تو.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ وقتی وارد انجمن شدم بعد 1ماه.... 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ حس خوبیه شادمهر اگه اجرا بشه تو زندگیمون حس خوبی بمن دست میده 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۴ نمیدونم. گیر ندین دیگه.زندگی کلا حس خوبه.الان که بعداز مدت ها اومدم انجمن حس خوبه.نمیدونی که چقد حال میده!!! یبار امتحانش کن!!!برو دیر به دیر بیا. حسش حال داد.باز میخوام تکرار کنم:whistle: 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۴ صدای رعد و برق، نم بارون، یکی از بهترین حسای عالمه، مررررسی خدا جونم:love070: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ وقتی از گشنگی داری میمیری و ناگهان به یه چادر غذاهای محلی بر میخوری که اصلا انتظار نداری اونجا باشه . جاتون خالی هیچی دیگه دارم میترکم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ وقتی نشستیم دوستام از زندگی متاهلی میگن♥♥♥♥ الان کنارمن تو نمازخونه دانشگاه. از آشنایی میگن...از جهیزیه... بهترین حسه... 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ حس خوبیه که تلاش و دلسوزیهام نتیجه داده :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ بازم نم بارون، بستنی سنتی خوشمزه، پیاده روی تو یه روز پاییزی بهاری 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۴ دو نفری قدم زدن زیر بارون ..... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:خرید زمستونی 3 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ اگه بشه ... تعبیر یه خواب زیبا .. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا رو نگاه کنم... ایده بگیرم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ یه نگاه گرم تو سرمای زودرس پاییزی! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ حس قدم زدن روی برگهای پاییزی....:hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۴ داشتن 3 تا امتحان تخصصی پشت سرهم .... واقعا بهترین حسه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده