sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ بهترین حس...بودن تو طبیعته بهترین حس...بعضی وقتا زدن به سیم آخره بهترین حس...اینه که خوابشو ببینم بهترین حس...اینه که بگه جانم بهترین حس...شنیدن این کلمس....خانومم بهترین حس...خندیدن با دوستامه بهترین حس..گرفتن عکس دستجمعیه یادگاریه اونم روز آخر دانشگاه مقطع کارشناسی بهترین حس...داشتن دوستای خوبه...مث عاطفه هدی فروغ آذین ریحانه بهترین حس...۱۹ماه رمضون پارساله که کناره حرم امام رضا بودم 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ بهترین حس...آشنایی با نواندیشانه و دوستای خوب نواندیشم اسما,تمنا,ساغر عارفه,معصومه, بهترین حس...کادو گرفتن, بهترین حس...با ذوق و عشق کیک پختنه بهترین حس…تو سرمای زمستون با گرمای دستش گرم بشی بهترین حس...اینه که همه خونوادم سلامت باشن بهترین حس...شفای همه مریضاس بهترین حس...خریدن ماشینو رانندگیه ببخشید زیاد شد حسای خوبم تلنبار شده بودن 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سوز سرما وسط تابستون..... 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ هدیه واس داداشم بخرم♥♥♥♥♥ 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ عشق خاله، واسم دستبند درست کنه، فداش بشم من :hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ فراموش کردن آدمایی که یه روزی بهترینت بودن الان بدترینت 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ حس تصمیمی که گرفتیم.... حس قولی که بهش دادم.... حس خوب داشتنش.... حسی که امروز داد بهم.... جمعه... 94/5/9 ع... س.... 10 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ شادمهر عقیلی میگه : حس خوبیههههههههههه ببینی یه نفر همرو به خاطر تو پس زده..بعد تااااارزه واسه رسیدن به تو همه راهو نفس نفس زدنه... بعدش واسه انتخابت مسممه... الان دقیقا بهترین حس ها اینا بود که ردیف کردم براتون 9 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان دارن شوهر میکنن:ws3: 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ برگرده....1روز شد..... برگرد"...." برگرد بزار بهترین حس دنیارو داشته باشم کنارت مثل همیشه.... 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ دیدی وقتی گشنته داری میمیری میرسی به غذا خودتو میکشی؟؟؟؟ بهترین حس وقتیه که سیر شدی داری خلال میکنی:hrqr6zeqheyjho1f9mx 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۴ حس خوب ینی پشت تلفن برام آواز بخونه... 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ بعد چند سال استاد محمدعلی بهمنی رو دیدم .شب شعر بود جاتون خالی 3تا غزلم خوند با اون لحن فوق العادش. 7 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۴ بهترین حسو داشتم وقتی نگاهت میکردم و دستپاچه میشدی مثل بچه ای که داره کاری که کرده رو پنهون میکنه....... دلم برای این حس لک زده......من این حس رو به خاطر غرورم دیگه تجربه نکردمممممم......کاش تو ام عضو اینجا بودی حرفایت را این بار با تمام وجودم گوش میدادم.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده