آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 25 مهر، 2014 چون هردوتا گرایش اینجا هستن بنظرم رو مباحث عمومی بیشتر تمرکز کنیم چون ضریبشم بیشتره. 5
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 بچه ها به نظرم از تاریخ شکل شهر و از شار تا شهر شروع کنیم به خوندن، زمان تعیین کنیم. بگیم مثلا تا فلان روز تا صفحه فلان بخونیم. تو این مدت هم از این دو تا تاپیک برای مرور استفاده می کنیم: نکات کنکوری ارشد شهرسازی پرسش و پاسخ تستی کنکور ارشد شهرسازی بچه های برنامه ریزی سوالات مربوط به گرایششونو تو این تاپیک بذارن: آمادگی برای کنکور برنامه ریزی شهری (مرحله اول) بچه های طراحی هم تو این تاپیک: آمادگی برای کنکور طراحی شهری (مرحله اول) اگه سوالی هم ککلی بود و عمومی یا حرفی حدیثی مشاوره ای چیزی تو این تاپیک: شروع فعالیت برای کنکور 94 واسه زبان عمومی هم که کتاب رو کار می کنیم تو این تاپیک: لغات زبان تخصصی و عمومی شهرسازی واسه زبان تخصصی هم تو فکر یک تاپیکم بر اساس کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته شهرسازی :icon_gol: 5
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 البته بچه ها من بگم که امسال بیشتر آزمایشی کنکور میدم و بیشتر انرژیمو می خوام بذارم رو زبان و آمار و یه سری کارای جانبی. هدف اصلیم واسه سال دیگه ست 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 چون هردوتا گرایش اینجا هستن بنظرم رو مباحث عمومی بیشتر تمرکز کنیم چون ضریبشم بیشتره. نظرت رو کدوم کتاباس؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 25 مهر، 2014 فاطی تو هم دوباره می خوای کنکور بدی؟؟ بگو از کجا شروع کنیم بهتره؟؟ فکر نمیکنم دوباره کنکور بدم عزیزم اینجا اینقد استادای بزرگی هستن ککه من کوچکتر از اینم بخوام چیزی بگم . فقط تجربیات البته اگه بشه گفت تجربه میتونم بگم با مریم موافقم از منابع مشترک شروع کنید بهتره بچه هایی که مث من روش خوندنشون خوب نبوده و یا خیلی حساس و مضطرب هستن پیشنهاد میکنم اول یکی دو تا کتاب تست مثل تاریخ رو بخونن تا کنکوری خوندن و تستس خوندن تو دستشون بیاد بعد شروع کنن 5
maryam39 8211 ارسال شده در 25 مهر، 2014 البته بچه ها من بگم که امسال بیشتر آزمایشی کنکور میدم و بیشتر انرژیمو می خوام بذارم رو زبان و آمار و یه سری کارای جانبی. هدف اصلیم واسه سال دیگه ست دقیقا منم همین طور پری 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 25 مهر، 2014 بنظر من تاپیک هایی که معرفی کردین بسیار خوبه. چون از خیلی قبل هم منابع مهم معرفی شده هم بچه ها روال کار رو توضیح دادن. براساس همونها اگه عمل بشه موفق میشید. در مورد رفع اشکال و سوال که هم که تاپیک معرفی کردین بنظرم دیگه مورد خاصی نمی مونه 4
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 بنظر من تاپیک هایی که معرفی کردین بسیار خوبه. چون از خیلی قبل هم منابع مهم معرفی شده هم بچه ها روال کار رو توضیح دادن. براساس همونها اگه عمل بشه موفق میشید. در مورد رفع اشکال و سوال که هم که تاپیک معرفی کردین بنظرم دیگه مورد خاصی نمی مونه ینی بریم خونمون دیگه؟؟ از چه کتابابیی شروع کنیم؟؟ زمان بندیمون چجوری باشه؟؟ این تاپیکا فقط مکملن. باید اول زمان بندی کنیم یه کتاب یا چند تا کتابو با هم شروع کنیم بعد بر اساس اون کتابا این تاپیکارو پیش ببریم 4
maryam39 8211 ارسال شده در 25 مهر، 2014 پس خیلی می تونیم به هم کمک کنیم دقیقافعلا به نظرم کتاب هایی رو که میخوایم باش شروع کنیم بگیم 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 فکر نمیکنم دوباره کنکور بدم عزیزم اینجا اینقد استادای بزرگی هستن ککه من کوچکتر از اینم بخوام چیزی بگم . فقط تجربیات البته اگه بشه گفت تجربه میتونم بگم با مریم موافقم از منابع مشترک شروع کنید بهتره بچه هایی که مث من روش خوندنشون خوب نبوده و یا خیلی حساس و مضطرب هستن پیشنهاد میکنم اول یکی دو تا کتاب تست مثل تاریخ رو بخونن تا کنکوری خوندن و تستس خوندن تو دستشون بیاد بعد شروع کنن قبولت داریم فاطی خانوم دوس دارم که تو تاپیک پرسش و پاسخ تستی همراهیمون کنی.. خیلی کمکمون می کنه. چون شما کنکور دادی و با سوالات کنکور آشنایی 3
آمنه سردشتی 225 ارسال شده در 25 مهر، 2014 نظرت رو کدوم کتاباس؟ خودم میخوام با جزوه ی خانه شهرسازان شروع کنم.چون همه عنوانا رو دسته بندی کرده.ولی مطمئنا کامل نیس.به نظرم سیر اندیشه ها هم خوبه.خیلی هم مهمه 4
Place.Maker 4554 ارسال شده در 25 مهر، 2014 ینی بریم خونمون دیگه؟؟ از چه کتابابیی شروع کنیم؟؟ زمان بندیمون چجوری باشه؟؟ این تاپیکا فقط مکملن. باید اول زمان بندی کنیم یه کتاب یا چند تا کتابو با هم شروع کنیم بعد بر اساس اون کتابا این تاپیکارو پیش ببریم ببینید اینکه یه کتاب بخونید یا چندتا با هم بستگی به خودتون داره یعنی هر کس شرایط خودش رو بهتر می دونه. ولی بهتره که مباحث مشترک رو از کتابای مختلف با هم بخونید. 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 دقیقافعلا به نظرم کتاب هایی رو که میخوایم باش شروع کنیم بگیم من فک می کنم از شار تا شهر و تاریخ موریس خوبه واسه منابع مشترک. چون نوشته بود چند دورم بخونین باز کمه هر گرایشیم باز کتابایی داره که مهم باشه واسه شروع نظر شما چیه؟؟ 4
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 ببینید اینکه یه کتاب بخونید یا چندتا با هم بستگی به خودتون داره یعنی هر کس شرایط خودش رو بهتر می دونه. ولی بهتره که مباحث مشترک رو از کتابای مختلف با هم بخونید. میشه نام ببرین؟ 3
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 25 مهر، 2014 اینجو چه خبره؟ تو پست اول توضیح دادم آقا محمد. جمع شدیم تا واسه کنکور برنامه ریزی کنیم. شما هم پستارو بخون نظرتو بگو. ترم چندی شما؟ 3
maryam39 8211 ارسال شده در 25 مهر، 2014 شار تا شهر که خودش خیلی سنگینه و در کنار تاریخ موریس به نظرتون سنگین نمیشه؟ 5
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 25 مهر، 2014 ترم چندی شما؟ ترم دیگ از ما گذشته ما پیش کسوت محسوب میشیم 3
ارسال های توصیه شده