pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به دوستای کنکوری و غیر کنکوری و کنکور داده :hapydancsmil: امشب اینجا جمع شدیم تا برای کنکورمون یه سری برنامه بذاریم که با هم پیش بریم و از نظر و تجربه دیگران استفاده کنیم لطفا اسپم نکنین تا سریع تر به نتیجه برسیم اینو بگم که قرار بود چند نفر از بچه ها که تجربه دارن تشریف داشته باشن که متاسفانه امشب نمی تونن بیان ولی حتما در آینده همراهیمون خواهند کرد خب.. منتظر نظراتتون هستم.... بسم الله .. 12 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ متاسفانه آقایون سعید، حامد، محمد2014 و محمد عارف امروز گفتن که امشب نمی تونن بیان، جناب رحمانی و سپیده سه روزه نیومدن انجمن و سرافینای عزیزم مدتیه کم پیداست که امیدوارم موفق باشه. اربنیست عزیز هم نمی تونن مارو همراهی کنن. به هر حال جلسه امشب برگزار میشه امیدوارم مفید باشه 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خوب مگه از قبل هماهنگ نشده ؟ هیچ کس نیست که پس جلسه برای کیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خوب مگه از قبل هماهنگ نشده ؟ هیچ کس نیست که پس جلسه برای کیه ؟ من از همه نظر خواستم همه گفتن خوبه ولی امروز گفتن نم یتونن بیان و من نمی دونم واقعا چی بگم بهشون 5 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ پس ما هم بریم خونه هامون دیگه!!!:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من امشب خودم افطار دعوت شدم، به خاطر این جلسه نرفتم.... دوستانی که هستن اگه بیان خودمون می تونیم شروع کنیم! 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ پس ما هم بریم خونه هامون دیگه!!!:banel_smiley_4: اگه سه تا مریما بیان خودمون می تونیم شروع کنیم عزیزم 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من امشب خودم افطار دعوت شدم، به خاطر این جلسه نرفتم.... دوستانی که هستن اگه بیان خودمون می تونیم شروع کنیم! همشونو اخراج کن :vahidrk: من یادم رفت به پیغامت جواب بدم ببخشید. ولی یادم بود که خبر دادی 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ همشونو اخراج کن :vahidrk: من یادم رفت به پیغامت جواب بدم ببخشید. ولی یادم بود که خبر دادی خواهش می کنم.. اشکالی نداره پیش میاد دیگه 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ پس ما هم بریم خونه هامون دیگه!!!:banel_smiley_4: آمنه جون تو طراحی می خوای یا برنامه ریزی؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بچه ها من هستم اول به نظرم یه آمار گیری کنیم کیا طراحین کیا برنامه ریزی؟ 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام بچه ها من هستماول به نظرم یه آمار گیری کنیم کیا طراحین کیا برنامه ریزی؟ خوش اومدی.. آره. من برنامه ریزی 3 لینک به دیدگاه
آمنه سردشتی 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ آمنه جون تو طراحی می خوای یا برنامه ریزی؟ طراحی عزیزم.ترم 6ام.میخوام هرجوری که هست امسا قبول شم.هنوووزم شروع نکردم.فقط زبانو شروع کردم.منتظر یه برنامه ی گروهیم.چون مباحثم خیلی زیاااده 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ فایلایی که آقا سعید تو تاپیک گذاشته بودنو خوندین؟؟ 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من با این که بیش تر مرتبط با برنامه ریزی بودن خوندم به نظرم از یه سری منابع مشترک بین دو رشته شروع کنیم بهتر باشه 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من با این که بیش تر مرتبط با برنامه ریزی بودن خوندم به نظرم از یه سری منابع مشترک بین دو رشته شروع کنیم بهتر باشه آره.. منابع مشترکو با هم می خونیم، منابع اختصاصی هر گرایشم بچه های همون گرایش می تونن تو بخش مربوط به خودشون با هم بخونن سلام درست اومدم؟ سلام فاطی جون.. آره عزیزم 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ فاطی تو هم دوباره می خوای کنکور بدی؟؟ بگو از کجا شروع کنیم بهتره؟؟ 5 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ خب به نظرم این جوری بگیم که مثلا تا دوهفته دیگه دو تا کتابو با هم تموم کرده باشیم و در طول این دو هفته هم پیش رفتمونو با هم مقایسه کنیم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده