ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ یه مقاله دیدم که تحقیقات نشون میده خانومها بیشتر از آقایون عذرخواهی میکنن ازمجله اتلانتیک* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *بود فک کنم خواستم اینجا مطرح کنم که این درسته به نظرتون یا نه ؟ اگه اینطوره چرا؟؟؟ 1- از ادب و نزاکتشونه 2- از عدم اعتماد به نفسه 3- از تربیت فرهنگ جامعه هستش 4- یا همه موارد اگه دوست داشتین مقاله رو میزارم البته بعدا .... نظر شما چیه درین مورد البته شعار من در مورد خانومها اینه " متاسف نباشید، قوی باشید و بدرخشید! " یکی نوشته بود که علی رغم پذیرش اجتماعی این موضوع که زنان آسانتر از مردان عذرخواهی میکنند، پژوهشگران درباره وجود و چرایی این پدیده تحقیق کردند. شواهد سیستماتیک بدست آمده این فرضیه را تایید کرد. زنان بیشتر از مردان عذرخواهی میکنند.در پژوهش نخست، شرکت کنندگان تمامی خاطرات روزانه خود را با اشتباهاتی که مرتکب شده اند و اینکه آیا عذرخواهی کرده اند یا نه را یادداشت کردند. زنان نسبت به مردان، بیشتر عذرخواهی کرده بودند، همچنین به طور متوسط زنان مرتکب اشتباهات کمتری شده بودند. تفاوت جنسیتی در اشتباهاتی که منجر به عذر خواهی میشود وجود دارد. این یافته نشان می دهد که مردان نسبت به زنان کمتر عذرخواهی میکنند، چرا که آنها آستانه بالاتری را برای مواردی که به منزله رفتار توهین آمیز میپندارند، در نظر میگیرند. (منظور این است که مثلا رفتار اشتباهی که از نظر زنان لازم به عذرخواهی برای آن هستند از نظر مردان کار اشتباهی است که چندان نیازی به عذرخواهی ندارد.) 18 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ چرا از ضعفشون باشه؟به نظر به خاطر عزت نفس و بزرگیشونه چرا یکسریا فکر میکنن طرف کم اورد و عذر خواست؟به نظر من کاملا به بزرگی، نجابت و تربیت خانوادگی ربط داره و نشونه خفه کردن غرور کاذب در وجودشه البته حرف من در مورر اقا یا خانم نیس در مورد نفس کاره! 12 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ عذرخواهی میکنه ومیبخشه چون لایق آرامشه...هیچوقت عذرخواهی کسی رو کوچیک نمیکنه...بلکه بزرگی و انسان بودن طرف رو ثابت میکنه در هر شرایط... البته به خود شخصم مربوطه که چطوری باشه... مواردی هم که گفتید به همه نمیشه گفت... زن شاید بخاطر نرمی و لطافت روحشه که دوست داره عذرخواهی کنه حالا تو یه دعوا چه زود چه دیر...منظورم ضعیف بودن شخص نیست انسانیت که هرکس نمیتونه کامل داشته باشه.... 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ شاید چون روحیشون لطیف تر و دلشون نازکتره بعضی از اقایون سو استفاده میکنن و اینو به جساب یه ضعف میزارن ولی اینطور نیست همه ادمها میتونن خشن باشن میتونن یه دنده باشن ولی خانومها دلسوزن ... شاید این خوب نیست چون گاهی به همین دلیل حقشون هم ضایع میشه 7 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ دیگه بعضا معذرت خواهی بهتر از ادامه بحث با آقایونه آدم رو به نقطه ای میرسونن که مجبوره بگه بابا من اشتباه کردم ببخشید بی خیال شو دیگه خخخخخخخخخ ولی از شوخی گذشته من فکر می کنم آقایون بیشتر از خانوما عذرخواهی می کنن ولی به هم جنسای خودشون که میرسن خشن میشن یهو معذرت و اینا یادشون میره سر یه بوق زدن یقه هم رو میگیرن. حتی سابقه نشون داده سر اینکه چرا به من نگاه کردی همدیگه رو کتک زدن ما خانوما حوصله گیس و گیس کشی نداریم به خاطر همین از هم عذر میخوایم ولی از آقایون عمرااااااااااااا 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ خبر از بقیه خانومها ندارم اما خودمو که میشناسم وقتی ببینم تقصیر از خودمه همچین مظلومانه معذرت خواهی میکنم البته معذرت خواهی شجاعت میخواد اما اگه مشکل از طرف شوهرم باشه گذشت نمیکنم قبلنا جیغ و داد میکردم اما الان سکوت (آقا جواب میده اساسی) تا بیاد عذر خواهی کنه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ گمان نکنم اینطور باشه اتفاقا کاملا برعکسه ندیدم جماعت اناث به اشتباهاتشون معترف باشن 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ گمان نکنم اینطور باشه اتفاقا کاملا برعکسه ندیدم جماعت اناث به اشتباهاتشون معترف باشن عینکتونو لطفا تمیز کنید 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ واقعیته جمع نبند اسمشم گذاشتین غرورررررررررررررر اخه غرور اینجوری نتیجه میده ؟ همه چیز رو از بین میبره همه چیز رو میشکنه دل رو ، روح رو کجای این واقعیته ؟ نمیگم مختص زن هستا ولی اصلا جمه نمیبندم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ واقعیته جمع نبند اسمشم گذاشتین غرورررررررررررررر اخه غرور اینجوری نتیجه میده ؟ همه چیز رو از بین میبره همه چیز رو میشکنه دل رو ، روح رو کجای این واقعیته ؟ نمیگم مختص زن هستا ولی اصلا جمه نمیبندم الان میخوام یه نتیجه گیری کنم منتظر نقل قول خوب یکی از شما دو دوست عزیزم هستم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ الان میخوام یه نتیجه گیری کنم منتظر نقل قول خوب یکی از شما دو دوست عزیزم هستم اقای مهندس مهدی نیستن، شما بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ از احساسات لطیفشون و مهربانانشون هست که زود کوتاه میان.. و زود میبخشن... و حتی بااینکه مقصر نیستن .برای ارامش درونی خانه خود را فدا میکنن.. 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ یه مقاله دیدم که تحقیقات نشون میده خانومها بیشتر از آقایون عذرخواهی میکنن ازمجله اتلانتیک* برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *بود فک کنم خواستم اینجا مطرح کنم که این درسته به نظرتون یا نه ؟ اگه اینطوره چرا؟؟؟ 1- از ادب و نزاکتشونه 2- از عدم اعتماد به نفسه 3- از تربیت فرهنگ جامعه هستش 4- یا همه موارد اگه دوست داشتین مقاله رو میزارم البته بعدا .... نظر شما چیه درین مورد البته شعار من در مورد خانومها اینه " متاسف نباشید، قوی باشید و بدرخشید! " یکی نوشته بود که علی رغم پذیرش اجتماعی این موضوع که زنان آسانتر از مردان عذرخواهی میکنند، پژوهشگران درباره وجود و چرایی این پدیده تحقیق کردند. شواهد سیستماتیک بدست آمده این فرضیه را تایید کرد. زنان بیشتر از مردان عذرخواهی میکنند.در پژوهش نخست، شرکت کنندگان تمامی خاطرات روزانه خود را با اشتباهاتی که مرتکب شده اند و اینکه آیا عذرخواهی کرده اند یا نه را یادداشت کردند. زنان نسبت به مردان، بیشتر عذرخواهی کرده بودند، همچنین به طور متوسط زنان مرتکب اشتباهات کمتری شده بودند. تفاوت جنسیتی در اشتباهاتی که منجر به عذر خواهی میشود وجود دارد. این یافته نشان می دهد که مردان نسبت به زنان کمتر عذرخواهی میکنند، چرا که آنها آستانه بالاتری را برای مواردی که به منزله رفتار توهین آمیز میپندارند، در نظر میگیرند. (منظور این است که مثلا رفتار اشتباهی که از نظر زنان لازم به عذرخواهی برای آن هستند از نظر مردان کار اشتباهی است که چندان نیازی به عذرخواهی ندارد.) در مورد خودم که اینجوری نیست قبلا بود قبلا حتی اگه اشتباهی هم نمیکردم و میدونستم طرف مقصره ؛ حوصله کش دادن و بحث رو نداشتم معذرت خواهی میکردم که بگم آره تو راست میگی ولی الان نه ولی اینکه مردا کمتر معذرت خواهی میکنند رو قبول دارم ؛ و متاسفانه من به شخصه همیشه اذیت میشم که برای بدترین کاراشون دلیلی نمیبیند توضیح بدن یا معذرت خواهی کنند و همیشه انگشت اتهامشون به طرف زن میگیرن و در خوشبینانه ترین حالت میگن ما نمیدونستیم اینجوری میشه ؛ ما نمیدونستیم ناراحت میشی ؛ من داشتم شوخی میکردم ؛ فکر نمیکردم بی جنبه باشی ..همه چیز میگن جز معذرت میخوام +دلمم پر بود تاپیک بجایی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ در مورد خودم که اینجوری نیستقبلا بود قبلا حتی اگه اشتباهی هم نمیکردم و میدونستم طرف مقصره ؛ حوصله کش دادن و بحث رو نداشتم معذرت خواهی میکردم که بگم آره تو راست میگی ولی الان نه ولی اینکه مردا کمتر معذرت خواهی میکنند رو قبول دارم ؛ و متاسفانه من به شخصه همیشه اذیت میشم که برای بدترین کاراشون دلیلی نمیبیند توضیح بدن یا معذرت خواهی کنند و همیشه انگشت اتهامشون به طرف زن میگیرن و در خوشبینانه ترین حالت میگن ما نمیدونستیم اینجوری میشه ؛ ما نمیدونستیم ناراحت میشی ؛ من داشتم شوخی میکردم ؛ فکر نمیکردم بی جنبه باشی ..همه چیز میگن جز معذرت میخوام +دلمم پر بود تاپیک بجایی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من فکر کنم جواب کامل گفته شد :) خانوما در مرحله اول حوصله ی بحث ندارن...واسه همین زود معذرت می خوان تا ورور طرف مقابل رو کمتر بشنون... بعد از مدتی که دیگه روحاً و جسماً و فکراً خسته شدن، دیگه معذرتی در کار نیست... فکر کنم مردا دو دسته اند با منطق و بی منطق... بی منطقا که اصلا معذرت خواهی تو سیستمشون تعریف نشده...یعنی حتی اگه بخوای بفهمونی که اشتباه کردن بازم تو کار خودشونن... با منطقا هم که چون با منطقن! حتی اگه ایراد داشته باشن، همیشه با منطقشون یه راهی برای فرار از عذرخواهی و البته مقصر کردن طرف مقابل پیدا می کنن... =)) امیدوارم دو مرد بی منطق یا دو مرد با منطق به پست هم نخورن که دیگه کارشون تمومی نداره... 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ چون همیشه مقصر دختران پسرا اصلا اشتبا نمیکنن که این دختران که الکی گیر میدن 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ من فکر کنم جواب کامل گفته شد :)خانوما در مرحله اول حوصله ی بحث ندارن...واسه همین زود معذرت می خوان تا ورور طرف مقابل رو کمتر بشنون... بعد از مدتی که دیگه روحاً و جسماً و فکراً خسته شدن، دیگه معذرتی در کار نیست... فکر کنم مردا دو دسته اند با منطق و بی منطق... بی منطقا که اصلا معذرت خواهی تو سیستمشون تعریف نشده...یعنی حتی اگه بخوای بفهمونی که اشتباه کردن بازم تو کار خودشونن... با منطقا هم که چون با منطقن! حتی اگه ایراد داشته باشن، همیشه با منطقشون یه راهی برای فرار از عذرخواهی و البته مقصر کردن طرف مقابل پیدا می کنن... =)) امیدوارم دو مرد بی منطق یا دو مرد با منطق به پست هم نخورن که دیگه کارشون تمومی نداره... در ادامه حرفاتون نود درصد مردا اصلا خودشونو ملزم به توضیحی نمیکن و فکر میکنن مردی که معذرت بخواد عموما حرف شنوی زن از بین میره و مردا این دیدگاه که زنا هر چی باهاشون مهربون تر باشی منعطف تر میشن رو ندارن و فکر میکنن هر چی بداخلاق تر باشن بهتره 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ چون همیشه مقصر دختران پسرا اصلا اشتبا نمیکنن که این دختران که الکی گیر میدن اتفاقا مشکل همینه که اکثر مردای ایرانی آینده نگر نیستن و همش تو لحظه زندگی میکنن و نگرانیای یه زن رو نمیفهمن وقتی هشدار میدی کم تر خرج کن یا فشار میاری برای کار و ... میگن گیر نده چقد رو مخی و امثال اینا جالب بعد هم که کار از کار بگذره ؛ نمیگن زنم میگفت من گوش ندادم بازم میگن اگه تو زن زندگی بودی نمیزاشتی من ولخرجی کنم همیشه زنا مقصرن 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا مشکل همینه که اکثر مردای ایرانی آینده نگر نیستن و همش تو لحظه زندگی میکنن و نگرانیای یه زن رو نمیفهمن وقتی هشدار میدی کم تر خرج کن یا فشار میاری برای کار و ... میگن گیر ندهچقد رو مخی و امثال اینا جالب بعد هم که کار از کار بگذره ؛ نمیگن زنم میگفت من گوش ندادم بازم میگن اگه تو زن زندگی بودی نمیزاشتی من ولخرجی کنم همیشه زنا مقصرن اینایی که الان گفتی مال بعد ازدواجه که حتما باید حرف زنتو گوش بکنی چون عقلشون بیشتره با عرض پوزش از آقایون چون اصباط شدس اره حق با شماهاس ولی اینایی که من گفتم مال زمان دوس دختر دوس پسریه و اینجا همیشه مقصر دختران 2 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا مشکل همینه که اکثر مردای ایرانی آینده نگر نیستن و همش تو لحظه زندگی میکنن و نگرانیای یه زن رو نمیفهمن وقتی هشدار میدی کم تر خرج کن یا فشار میاری برای کار و ... میگن گیر ندهچقد رو مخی و امثال اینا جالب بعد هم که کار از کار بگذره ؛ نمیگن زنم میگفت من گوش ندادم بازم میگن اگه تو زن زندگی بودی نمیزاشتی من ولخرجی کنم همیشه زنا مقصرن دقیقاً راست میگی نترس سن ما مردا که بگذره اعتراف می کنیم که: زنم میگفت من گوش ندادم اما دیگه دیر شده... چند موردشو از مردای مسن شنیدم که اعتراف کردن!!! حتی گفتن ببخش خانومم =)) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده