Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۸۸ قالب کتابها : PDF پسورد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
khargoosh 223 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ هبوط درکویر نویسنده: دکتر علی شریعتی ضبط شده در استودیوی گویای سازمان بهزیستی ایران راوی:خجسته سهبان صدابردار:حسین فراهانی زمان کل: ۱۳ ساعت و ۶۰ دقیقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر شخصی من کتاب «هبوط در کویر» استاد شریعتی یکی از شاهکارهای ادبی - فلسفی - عرفانی معاصر ایران هست . سر فصل های کتاب: مقدمه سخنی دیگر به جای مقدمه ی چاپ جدید نقد و تقریظ کویر کاریز نامه ای به دوستم دوست داشتن از عشق برتر است معبود های من تراژدی الهی در باغ اُبسرواتوار عشق فرزند معبد نوروز آدم ها و حرف ها سرود آفرینش انسان خداگونه ای در تبعید 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ درود بر يكايك نوانديشان مجموعه اي از نسخه هاي صوتي سخراني هاي بزرگ مرد انديشه دكتر علي شريعتي را در اين تاپيك گرد هم خواهيم آورد سخنراني هايي كه بعدها به صورت كتاب درآمد . اميد است مورد توجه شما واقع گردد . :flowerysmile: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون عالي بود من هبوط كويرشو خيلي دوست دارم لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون عالي بود من هبوط كويرشو خيلي دوست دارم اون که معرکه ست ! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده