Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34): رقص و پایکوبی ۸ نفر از اعضای گروه شیطان پرستان در شب های مبارک قدر در فیروزکوه حسابی خبرساز شد و جنجال به پا کرد.جزئیات این مطلب را در ادامه مشاهده کنید.در قرن ۲۱ و با گسترش علم و فن هنوز هم شاهد شیطانپرستانی هستیم که آیین منفور پیشینهزار ساله را اجرایی میکنند. برای پیروانشان دنیایی را ترسیم میکنند که تاریک و سیاه است و مقدسات و دین را با خشم و نفرت مورد خطاب خود قرار میدهند و اینگونه همنشینانشان را به سمت نابودی و تباهی سوق میدهند.شبهای عزاداری ماه رمضان و شبهای مبارک قدر بود که ۸ نفر از اعضای گروه شیطانپرستی در شهرستان فیروزکوه دست به دیوانه بازی زدند. آمده بودند تا برخلاف مردم عادی جامعه حرکت کنند. راهی که خودشان هم دقیقا از آن سر در نمیآوردند و به تقلید از غرب قدم در مراسم قبیح شیطانپرستی گذاشته بودند. لباسهای مخصوص پوشیده بودند و آلتهای عجیبی را به خود آویخته بودند، انگشترهایشان ستاره پنج پر بود و در روحانیترین شب سال به عبادت شیطان رفته بودند قرص روانگردان را در دستهایشان میچرخاندند و عصیانگرانه به رقص و پایکوبی مشغول شدند.آن طرف داستان شیطانپرستان سیاه اما قدمهای پر صلابت ماموران حفظ محیطزیست فیروزکوه قرار داشت. شیطانپرستان در بیابان تاریک مشغول اجرای آیین ننگینشان بودند که در تیررس گشتزنی ماموران قرار گرفتند. ماموران که در تاریکی شب با دیدن ۸ زن و مرد با شکل و شمایلی عجیب در بیابان پرده از راز شیطانیشان برداشته بودند بلافاصله عملیات دستگیری آنها را کلید زدند.علیاکبر انارکی، فرمانده سپاه شهرستان فیروزکوه از دستگیری یک گروه ۸ نفره شیطانپرستی در شب ضربت خوردن مولای شیعیان در این شهرستان خبر داد و گفت: ماموران اداره حفاظت از محیطزیست این شهرستان در حین گشتزنی در منطقهای دورافتاده در اطراف روستای زریندشت فیروزکوه به تعدادی افراد با شکل و شمایلی خاص و آویختن ابزارآلاتی با نماد و شمایل ویژه مواجه شدند که مراتب را به نیروی انتظامی و بسیج شهرستان فیروزکوه اطلاع دادند. مقامات قضایی شهرستان فیروزکوه، ماموران نیروی انتظامی و نیروهای بسیج به سرعت خود را به منطقه اعلام شده رساندند و آنها را دستگیر کردند و این افراد اکنون در بازداشتگاه بهسر میبرند. فرمانده سپاه شهرستان فیروزکوه گفت: این گروه در ۲ شب در یک منزل کارگری و در فاصله ۵کیلومتری از کوه به صورت عریان به رقص و پایکوبی، مصرف مواد توهمزا و اعمال غیرانسانی… مشغول بودند.با بازداشت این ۸ شیطانپرست تحقیقات درباره زوایای مبهم پرونده ادامه دارد. متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ واقعا اینارو نمیتونن ریشه کن کنن 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ از بحث خوشم نمیاد اما بعضی چیزا رو آدم نمیتونه در مقابلشون ساکت بمونه یه نفر چند وقت پیش به من گفت من آئیست شدم از شنیدنش اصلا تعجب نکردم ما آدما کلا خوشمون میاد از خاص بودن و بدون اینکه از تمام زوایای یه مسیری خبر داشته باشیم،تو وان مسیر میریم من ادعا ندارم که خیلی حالیمه و کاملم اما کدوم یکی از ماها حاضر شده تا حالا درست بره درباره مسیری که انتخاب کرده تحقیق کنه؟ حتی خود من یعنی اونقدری درباره دین خودم میدونم که اگر کسی ازم سوالی پرسید بتونم جوابش رو بدم؟ این هایی هم که این کارا رو میکنن،مطمئن باشید تهش یکی دوتا فیلم بیشتر از شیطان پرستی ندیدن غربی هایی که این روششونه،فکر کردید اون اصلیاشون،میان چشم خودشون رو کور میکنن و این اداها رو در میارن؟ همین الان شما همین فیلما رو ببینید همین فیلمهای .... هالیوودی فکر میکنید خارجیا اینان؟ پس اونایی که اینهمه کشفیات دارن کجان؟ سر ماها رو به این مسخره بازیا گرم میکنن و خودشون پی هدفشون میرن اما کیه که بفهمه؟ 10 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ کاملا باهات موافقم حنانه جان متاسفانه عده ای ازمردم ما فکر میکنن تمام این فیلم های مضخرفی که ازماهواره پخش میشه رویه اصلی کشورای غرب هست. درحالی که اینا عده ی کمی هستن که فقط قصدشون منحرف کردن کشورای جهان سومه و خودشون میرن سراغ علم و دانش و ماها هم میشینیم واین مضخرفاتو میبینیم و کلی لذت میبریم وتقلیدکورکورانه میکنیم. واقعا کسانی که درغرب درعلم به مقام های بالا رسیدن ازاین کارهای وحشتناک وعجیب میکنن؟ واقعا باید متاسف بود برای ملتی که تمدن چندهزار ساله و رهبرانی چون کوروش هخامنش داشتند والان عده ای از اون ها پیرو افکار شیطان پرستانه و جاهلانه برخی ازغربیان عوام فریب هستند. 11 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ تو یه سخن از امامان خوندم ریشه تمام شرها وفسادها حرام خواری هستش،منم باهردوتاتون موافقم واقعا که شرم آور هستش ماها شیوه هستیم (دین اجدادمان را بدون هیچ تحقیقی بر خودمان تحمیل کرده ایم )واگه شیعه واقعی بودیم این کارارو نمیکردیم فقط می تونم بگم "اللهم عجل لولیک الفرج" 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ در راستای صحبت حنا ؛ حنا جان یه دوست دو رگه دارم مادرش اروپایی پدرش ایرانی ایشون تو دوران دیبرستان با ما بودن باور کن این مادر اروپایی هر روز میومد دنبالش حتی یادمه این دوستمون با یه پسری دوست بود مادره فهمید چنان قشقرقی کرد و همش میگفت درس مهم تر ؛ اینده مهم تر یا سر لباسای این دختر ؛ یه گیرایی میداد من میگفتم صد رحمت به مادرای خودمون واقعا غربیا سر بحث خونواده شاید از ما سخت گیر ترم باشن این فیلماشونه که توش روابط آزاد و ... تبلیغ میکنه چهار تا خواننده مثل بریتنی اسپیرز و ...اومدن تبلیغ شیطان پرستی همه الان برامون دارن میرن تو این فرقهتقلید کوکورانه 9 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ تقلید کورکورانه ........... واقعا برای این افراد تاسف خوردن هم فایده نداره:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اما الان تمام رهبرا یا روسای جمهور غربی جز همین فرقه هستند اسنادشم موجود هست 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اما الان تمام رهبرا یا روسای جمهور غربی جز همین فرقه هستند اسنادشم موجود هست یعنی شکلای عجیب غریب خودشونو درست میکنن و .... اونی که به هیچی اعتقاد نداره باز برای من قابل هضمه تا اینا 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اما الان تمام رهبرا یا روسای جمهور غربی جز همین فرقه هستند اسنادشم موجود هست چیزی که مشا میگی قبول اما به قول وینا جان نه به شکل عجیب غریب من خودمم یه مسندی راجع بهشون دیدم،اصلا اینطور نبودن گفتم که ماها چون دوس داریم خاص باشیم این کارا رو انجام میدیم اینا هم خب خیلی با برنامه ریزی کارشون رو انجام میدن دیگه وگرنه به نظر شما کسی که یه ذره عقل تو کله ش باشه،میاد هی خودشو تیکه تیکه کنه خون خودش رو بخوره؟ 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ در راستای صحبت حنا ؛ حنا جان یه دوست دو رگه دارم مادرش اروپایی پدرش ایرانیایشون تو دوران دیبرستان با ما بودن باور کن این مادر اروپایی هر روز میومد دنبالش حتی یادمه این دوستمون با یه پسری دوست بود مادره فهمید چنان قشقرقی کرد و همش میگفت درس مهم تر ؛ اینده مهم تر یا سر لباسای این دختر ؛ یه گیرایی میداد من میگفتم صد رحمت به مادرای خودمون واقعا غربیا سر بحث خونواده شاید از ما سخت گیر ترم باشن این فیلماشونه که توش روابط آزاد و ... تبلیغ میکنه چهار تا خواننده مثل بریتنی اسپیرز و ...اومدن تبلیغ شیطان پرستی همه الان برامون دارن میرن تو این فرقهتقلید کوکورانه آره وینا جان دقیقا مشکل ماها هم همینه همونطور که از وقتی هم دنیا اومدیم،تو یه خانواده مسلمو نبودیم الان دیگه نرفتیم ببینیم اصلا دین ما یعنی چی اگر یکی از همینا که داره میگه بابا دین فلانه بهمانه میرفت یه کم مطالعه میکرد،الان این حرفا رو نمیزد دلیل نمیشه چون کسانی که ادعای دین داری دارن،مشکل دارن ما بگیم دین اینجوریه 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ چیزی که مشا میگی قبول اما به قول وینا جان نه به شکل عجیب غریبمن خودمم یه مسندی راجع بهشون دیدم،اصلا اینطور نبودن گفتم که ماها چون دوس داریم خاص باشیم این کارا رو انجام میدیم اینا هم خب خیلی با برنامه ریزی کارشون رو انجام میدن دیگه وگرنه به نظر شما کسی که یه ذره عقل تو کله ش باشه،میاد هی خودشو تیکه تیکه کنه خون خودش رو بخوره؟ اصلا داستان اونا خیلی فرق داره با اینا اونا فراماسون هستن اما اینا فقط شیطان پرست اند اونا از این فراماسون برای قدرت و نفوذ استفاده میکنن طبق اعتقادی که دارن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اصلا داستان اونا خیلی فرق داره با اینا اونا فراماسون هستن اما اینا فقط شیطان پرست اند اونا از این فراماسون برای قدرت و نفوذ استفاده میکنن طبق اعتقادی که دارن ببینید آدم تو هم موقعیتی که میخواد باشه باس از عقلش استفاده کنه اصن اینا هدفی ندارن همینطوری به قول وینا تقلید کورکورانه من همین الان یه کفش ابی بپوشم یکی قرمز،برم تو خیابون،از فردا یه عده همینجوری میپوشن:| آقا شاید من یه لنگه کفشم رو گم کردم 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ ببینید آدم تو هم موقعیتی که میخواد باشهباس از عقلش استفاده کنه اصن اینا هدفی ندارن همینطوری به قول وینا تقلید کورکورانه من همین الان یه کفش ابی بپوشم یکی قرمز،برم تو خیابون،از فردا یه عده همینجوری میپوشن:| آقا شاید من یه لنگه کفشم رو گم کردم یه سری رفتم ترمینال ....حالا بماند کدوم ترمینال طرف پسر بود از این گوشواره های این فرقه گذاشته بود 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ ب نام انکه بود هر ک بوَد از بود او بوَد. خیلی مایل ام فرصت شه درباره این پرستش و فرقه ها حرف بزنیم. ن برا اینکه هم رو قانع کنیم ک چی درسته یا مثلا کی بیشتر می دونه. برا اینکه مشکل اکثر ما گم کردن کلیات ه. قرن ها قبل ازاینکه ب صورت علمی وجود اتم ثابت بشه، فلاسفه طبیعت گرا با تکیه بر کلیات وجود اتم رو ثابت کرده بودند! بگذریم. ی نور وقتی به جسم کدر می خوره ک روزنه هایی داره، ب صور مختلفت ظاهر می شه. انسان پر از عقده است. از عقده های مطرح شده توسط فروید بگیر تا عقده های حتی! پیچیده تر !! چرا ؟ چون روانکاوی نکرده خودش رو. مدام تقلید، مدام تظاهر. از تظاهر ب خداپرستی و تقلید از حرفایی ک سینه ب سنیه بش رسیدن از وجود خدا و کیفیت ش. تا تظاهر ب دانشتن، تقلید از الگو و اسوطه ها ب بهانه تکمیل ! ای مسلمانان خوک بانی باید کنید! از نفهمیدن همدیگه مث نفهمیدن نیچه ها، هدایت ها، سهروردی ها، و... بگیر تا نفهمیدن کلیات. وای، وای. چقدر کلمه محدوده... بگذریم. ولی ازتون می خوام درباره دوستای دگر پرستمون قضاوت های ناقص نکنید. و اینکه حواستون باشه 30یا3ت اینطرفی و اون طرفی نداره؛ هیچ وقت خودتون رو درگیر بازی های نظامی و 30یا30 نکنید. ک بد بازیچه خواه هایی هستند. تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 5 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ ب نام انکه بود هر ک بوَد از بود او بوَد. خیلی مایل ام فرصت شه درباره این پرستش و فرقه ها حرف بزنیم. ن برا اینکه هم رو قانع کنیم ک چی درسته یا مثلا کی بیشتر می دونه. برا اینکه مشکل اکثر ما گم کردن کلیات ه. قرن ها قبل ازاینکه ب صورت علمی وجود اتم ثابت بشه، فلاسفه طبیعت گرا با تکیه بر کلیات وجود اتم رو ثابت کرده بودند! بگذریم. ی نور وقتی به جسم کدر می خوره ک روزنه هایی داره، ب صور مختلفت ظاهر می شه. انسان پر از عقده است. از عقده های مطرح شده توسط فروید بگیر تا عقده های حتی! پیچیده تر !! چرا ؟ چون روانکاوی نکرده خودش رو. مدام تقلید، مدام تظاهر. از تظاهر ب خداپرستی و تقلید از حرفایی ک سینه ب سنیه بش رسیدن از وجود خدا و کیفیت ش. تا تظاهر ب دانشتن، تقلید از الگو و اسوطه ها ب بهانه تکمیل ! ای مسلمانان خوک بانی باید کنید! از نفهمیدن همدیگه مث نفهمیدن نیچه ها، هدایت ها، سهروردی ها، و... بگیر تا نفهمیدن کلیات. وای، وای. چقدر کلمه محدوده... بگذریم. ولی ازتون می خوام درباره دوستای دگر پرستمون قضاوت های ناقص نکنید. و اینکه حواستون باشه 30یا3ت اینطرفی و اون طرفی نداره؛ هیچ وقت خودتون رو درگیر بازی های نظامی و 30یا30 نکنید. ک بد بازیچه خواه هایی هستند. تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش من با حرفاتون تا حدودی موافقم مخصوصا اون شعر زیبا ازحافظ اما در رابطه با شیطان پرستان فکر میکنم بتونیم نظر قطعی بدیم به قول معروف ازکوزه همان برون تراود که در اوست مگه میشه داخل کوزه ای مملو از پاکی باشه اما بیرونش کثیف؟ اکثرا ما ادما اعمالمون نشات گرفته از افکار ودرونمون هست نمیشه گفت افرادی با این نوع فرقه ها درون پاکی دارن ادم اگه از خداپرستان واقعی حتی تقلید هم بکنه حتی کاراش ظاهری باشه شاید در اینده خودش هم همینطور بشه تقلید از ادم خوب اگه ادم رو خوب هم نکنه بد نمیکنه غیر از افرادی که ازتظاهر کردن قصد بدی دارن. اما یک شیطان پرست با این شمایل چطور میتونه درون پاکی داشته باشه؟ این ادم نه تنها به خودش که به جامعه انسانی ظلم میکنه. ادمی که سرشت پاک داره پر ازملاحت و لطافته نه اینکه حتی از یک حیوان وحشی هم پست تر باشه (خوشا به حیوان که عقل هم نداره.)و خودشو حتی تکه تکه کنه گاهی عکسایی از شیطان پرستان میبینیم که واقعا وحشتناک وخوف ناکه. مهم فهمیدن و نفهمیدن نیست هرکی میتونه دینشو خودش انخاب کنه ما مسئول فهمیدن هم نیستیم مسئول ثبات در دین واعمال خودمون هستیم. من خودم از طرفدارن پروپاقرص هدایت هستم مخصوصا کتاب بوف کور. اما ما فقط میتونیم خداپرستانی که دین های متفاوت دارن رو قضاوت نکنیم اما نه یه شیطان پرست. حتی یه اتش پرست ویا بت پرست قابل قبول تر از یه شیطان پرسته. این حرفا جزئیات نیستن بلکه کلیات هستن. 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ اون که شیطان پرست شده دیگه قابل هدایت نیست ملعون و نفرین شده است مثل خود شیطان 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ اون که شیطان پرست شده دیگه قابل هدایت نیست ملعون و نفرین شده است مثل خود شیطان همه قابل برگشتن ولی باید عقلشون کار بیفته وخودواقعیشون رو بشناسن نه فیلم بازی کننن نمیشه در مورد هیچکش گفت قابل بازگشت نیس درسته ایناخیلی داغونن چیزی نپرستن بهتره ولی باید امید به برگشت داشت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه چون موارد عجیب غریب داره زییاد میشه 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ همه قابل برگشتن ولی باید عقلشون کار بیفته وخودواقعیشون رو بشناسن نه فیلم بازی کننن نمیشه در مورد هیچکش گفت قابل بازگشت نیس درسته ایناخیلی داغونن چیزی نپرستن بهتره ولی باید امید به برگشت داشت وگرنه سنگ رو سنگ بند نمیشه چون موارد عجیب غریب داره زییاد میشه به نظرت کسی که جز این فرقه میشه و خیلی از بی حرمتی ها که به قرآن و دین و خدا میکنه بازم امیدی هست 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ به نظرت کسی که جز این فرقه میشه و خیلی از بی حرمتی ها که به قرآن و دین و خدا میکنه بازم امیدی هست بله میشه صد درصد..اگه خودشون رو پیدا کنن................مادر جایگاهی نیستیم که بتونیم بزرگی و بخشش خدارو درک کنیم بنابراین نباید تصمیم قاطع بگیریم در مورد کسی هر چقدر هم که گناه کار باشن......... من جایی ندیدم و نشنیدم که نوشته باشه خداوند توبه کسی رو قبول نمیکنه.......اگه همچین چیزی هست مایلم که ببینم...... پ.ن:این عقیده ی منه وهر کس عقیده ی خاص خودشو داره چرا با وجود این که شیطان در جوار الاهی بود و می دانست همه باید پاسخ گوی اعمال خود باشند، از دستور خدا سرپیچی نمود؟ و چرا مجدداً از خدا مهلت خواست تا بندگانش را منحرف کند؟ آیا شیطان در آخرالزمان نباید در پیشگاه خدا پاسخ گو باشد؟ اگر بله چرا شیطان دست از اعمالش نمی کشد؟ آیا با توجه به این که خداوند توبه پذیر است، آیا اگر شیطان پس از این همه نافرمانی خداوند، درخواست توبه نماید از نظر عقلی قابل پذیرش است، توبه او را نیز قبول می کند؟ لطفاً مستدل پاسخ بفرمایید. دو پاسخ (نقضی و حلی) برای این پرسش بیان می شود:پاسخ نقضی: اگر فرشته ای (که معصوم است) از شما بپرسد: چرا این انسانی که خداوند در مورد او می فرماید: از روح خود (یک روح شایسته و بزرگ) در او دمیدم و ... از دستور خدا سر باز می زند و نافرمانی او می کند؟ در این جا چه پاسخی برای او می توانید بدهید.پاسخ حلی: بین دانستن و عمل کردن تفاوت زیادی وجود دارد. این طور نیست اگر کسی به چیزی علم دارد به دنبال آن عمل هم باشد! انسان می تواند به خیلی از مسائل علم داشته باشد، ولی به علت عدم اعتقاد یا اهمیت ندادن، یا به جهت پیروی از هوای نفس و ... مخالف علمش عمل کند.از آیات و روایات بسیاری برمی آید که اگر کسی با هر گناهی در حال اختیار توبه نماید و گذشته اش را جبران نماید خداوند توبه او را می پذیرد، بی گمان این شامل ابلیس و ذریه او نیز خواهد شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده