saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ اول اینکه به اقا جاوید خسته نباشید میگمدوم اینکه به مهندس سهند خوش امد میگمسوم اینکه بابا تایپیک های بحثای ازاد کل حالش به اسپم هاش هست. 4 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ یدونه ای جاوید جان خیلی دلسوزانه زحمت کشیدی خسته نباشی:icon_gol: انشالله در کنار خانواده همیشه شاد و موفق باشی سهند جان تبریک میگم امیدوارم موفق باشی :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ تشکر از جاوید عزیز بخاطر زحماتشون. امیدوارم انجمن و ما رو فراموش نکنند و باز دستمونو بگیرن. به سعید عزیز هم تبریک میگم و براشون آرزوی موفقت دارم . 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ یدونه ای جاوید جان خیلی دلسوزانه زحمت کشیدی خسته نباشی:icon_gol: انشالله در کنار خانواده همیشه شاد و موفق باشی سهند جان تبریک میگم امیدوارم موفق باشی :icon_gol: ممنون دوست عزیزم اول اینکه به اقا جاوید خسته نباشید میگمدوم اینکه به مهندس سهند خوش امد میگمسوم اینکه بابا تایپیک های بحثای ازاد کل حالش به اسپم هاش هست. نه دیگه نشد این دم آخر خواهشاً اسپم نکنید به خاطر احترام و گل روی شما این تاپیک حذف نمیشه اسپم دوستان برو بابا تاپیک تبریک مدیریتی خوره اسپمه آره آفرین جاوید سر خودتو خلوت کن کارای بزرگتری باهم داریم......بایستی به اون مساله برسیم....بچه ها الان تو مقر نشستن!!! آقا سهند گل:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: منم خیلی خیلی خیلی بهتون تبریک میگم....امیدوارم موفق باشید:flowerysmile: منم تبریک میگم برای اولین بار نمیخوام اسپم کنم سپاس و خسته نباشید جناب ملکی برای زحمت هاتونو تبریک به مهندس سهند عزیز برای این عنوان جدید میدونم که میتونن موفق باشن. ممنون دوست عزیزم ضمن خسته نباشید خدمت جاوید خان و خوش آمد گویی خدمت سهند خان من هیچ حرفی برای گفتن ندارمهیچ وقت فکر نمی کردم یه اسپمر به چنین مقام و دفتر دستکی دست پیدا کنه، واقعا ها باشه جزفی باشه ممنون جاوید جانخودتم مثل اسمت جاویدی در دل ها آرزوی موفقیت میکنم برا هردوتون ممنون علی جان 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ تشکر از جاوید عزیز بخاطر زحماتشون. امیدوارم انجمن و ما رو فراموش نکنند و باز دستمونو بگیرن. به سهند عزیز هم تبریک میگم و براشون آرزوی موفقت دارم . ممنون دوست خوبم 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اول از همه تبریک به آقا سهند.. مطمئنم به خوبی از پسش برمیان. از همین الان با جدیت شروع کردن دوم اینکه خسته نباشی جناب جاوید.. ولی من اعتراض دارم :| چرا صندلی داغ ناصرو بستین وقتی هنوز به همه سوالا جواب نداده بود؟؟؟؟ :vahidrk: این توهین به جامعه سوال کننده صندلی های داغه :| من به نشانه اعتراض دیگه شرکت نمی کنم تو صندلیا :| سوم اینکه خب یکم جو دادم.. نه به این شدت ولی کمتر شرکت می کنم :| چهارم اینکه خودت چپه شی ایشالاااا 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اءءءءءءء چه بدآخه مار رو به خدای منان سپردی.گفتم حتما دارید میرید خب حرفم رو پس میگیرم و دیگه به خدا نمی سپارمتون آره آفرین جاوید سر خودتو خلوت کن کارای بزرگتری باهم داریم......بایستی به اون مساله برسیم....بچه ها الان تو مقر نشستن!!! آقا سهند گل:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: منم خیلی خیلی خیلی بهتون تبریک میگم....امیدوارم موفق باشید:flowerysmile: یاسر جان برای همون برنامس دیگه خوشم میاد حواست جمعه قربانت رفیق سپاس و خسته نباشید جناب ملکی برای زحمت هاتونو تبریک به مهندس سهند عزیز برای این عنوان جدید میدونم که میتونن موفق باشن. خواهش میکنم انجام وظیفه بوده و از این به بعد هم در خدمت کل بچه های انجمن هستم و انجام وظیفه خواهم کرد ضمن خسته نباشید خدمت جاوید خان و خوش آمد گویی خدمت سهند خان من هیچ حرفی برای گفتن ندارمهیچ وقت فکر نمی کردم یه اسپمر به چنین مقام و دفتر دستکی دست پیدا کنه، واقعا ها مرسی مومنت آره دیگه اسپمرها پیشرفتشون بیشتره نه بابا شوخی کردم حالا نرید هی اسپم کنید بگید جاوید گفته ممنون جاوید جانخودتم مثل اسمت جاویدی در دل ها آرزوی موفقیت میکنم برا هردوتون علی جان یدونه ای یعنی سربازتم منم برات آرزوی بهترین ها رو دارم 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ خسته نباشید عرض میکنم آقا جاوید 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ خسته نباشید عرض میکنم آقا جاوید ارادتمندیم خانم مدیر اول از همه تبریک به آقا سهند.. مطمئنم به خوبی از پسش برمیان. از همین الان با جدیت شروع کردن دوم اینکه خسته نباشی جناب جاوید.. ولی من اعتراض دارم :| چرا صندلی داغ ناصرو بستین وقتی هنوز به همه سوالا جواب نداده بود؟؟؟؟ :vahidrk: این توهین به جامعه سوال کننده صندلی های داغه :| من به نشانه اعتراض دیگه شرکت نمی کنم تو صندلیا :| سوم اینکه خب یکم جو دادم.. نه به این شدت ولی کمتر شرکت می کنم :| چهارم اینکه خودت چپه شی ایشالاااا مرسی پری خانم بابا من از همین تریبون از پری معذرت میخوام بابا تاپیک رو باز میکنم تو بگو بیاد جواب سوالات رو بده من چپه شدم تشکر از جاوید عزیز بخاطر زحماتشون. امیدوارم انجمن و ما رو فراموش نکنند و باز دستمونو بگیرن. به سعید عزیز هم تبریک میگم و براشون آرزوی موفقت دارم . فَلور جان ارادتمندیم انجام وظیف بوده...........................من خاک زیر پاتیم کی باشیم که دست شما بزرگوار رو بگیریم من به امید خدا در انجمن در قسمت ارشدین در خدمت رسانی به همه بروبچ انجمن هستم البته اگه لایق باشیم یدونه ای جاوید جان خیلی دلسوزانه زحمت کشیدی خسته نباشی:icon_gol: انشالله در کنار خانواده همیشه شاد و موفق باشی سهند جان تبریک میگم امیدوارم موفق باشی :icon_gol: جعفر جون شاه مایی شما مرسی داداشت نظر لطفته انجام وظیفه بوده اول اینکه به اقا جاوید خسته نباشید میگمدوم اینکه به مهندس سهند خوش امد میگمسوم اینکه بابا تایپیک های بحثای ازاد کل حالش به اسپم هاش هست. مرس دوست گرامی ساغر عزیز 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ پول بدید حلال کنیم الکی الکی که نمیشه خسته نباشید از این بعد و زنده باشید از اون بُعد. بابا سهند به شمام تبریک میگم 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ اقا من نمیبخشمتتو خیلی اذیت کردی نزاشتی ما یه اسپم راحت کنیم 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ مرسی پری خانم بابا من از همین تریبون از پری معذرت میخوام بابا تاپیک رو باز میکنم تو بگو بیاد جواب سوالات رو بده من چپه شدم اختیار داری شما نه دیگه ناصر فعلا نیست.. بیخیالش میشم ولی واسه صندلیای دیگه این مارو نکنین مهندسخسته نباشی عاغا مدیر :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ پول بدید حلال کنیم الکی الکی که نمیشهخسته نباشید از این بعد و زنده باشید از اون بُعد. بابا سهند به شمام تبریک میگم چی میگه؟ میگه جون بدید ؟ سلامت باشید از این به بعد هم زنده باشید از اون به بعد هم در مانده نباشید از اون به بعدم تویتون باشه اقا من نمیبخشمتتو خیلی اذیت کردی نزاشتی ما یه اسپم راحت کنیم بلهههه شما حق داری من باید اسپمرها رو شهید میکردم که این توفیق نصیبم نشد از خدا تقاضا دارم که سهند این کار رو بکنه اختیار داری شما نه دیگه ناصر فعلا نیست.. بیخیالش میشم ولی واسه صندلیای دیگه این مارو نکنین مهندسخسته نباشی عاغا مدیر :icon_gol: مرسی و کُم تعارف نکن تو رو خدا 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ چی میگه؟میگه جون بدید ؟ سلامت باشید از این به بعد هم زنده باشید از اون به بعد هم در مانده نباشید از اون به بعدم تویتون باشه بلهههه شما حق داری من باید اسپمرها رو شهید میکردم که این توفیق نصیبم نشد از خدا تقاضا دارم که سهند این کار رو بکنه مرسی و کُم تعارف نکن تو رو خدا ما الان یه سری نیروی تازه نفسیم ولی جدی عین تراکتور میموندیم اسپم های نازنیمون نبود هر اسپم مثل یه کودک بود 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ پول بدید حلال کنیم الکی الکی که نمیشهخسته نباشید از این بعد و زنده باشید از اون بُعد. بابا سهند به شمام تبریک میگم مرسی دختر عزیزم ممنونصله ارحام یادتون نره زود زود به تالار سربزنین 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ چی میگه؟میگه جون بدید ؟ سلامت باشید از این به بعد هم زنده باشید از اون به بعد هم در مانده نباشید از اون به بعدم تویتون باشه بلهههه شما حق داری من باید اسپمرها رو شهید میکردم که این توفیق نصیبم نشد از خدا تقاضا دارم که سهند این کار رو بکنه مرسی و کُم تعارف نکن تو رو خدا چشم اقا جاوید چشم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده