آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بلههههه کومار خان شما هم تشریف بیارین باز همون قانون رعایت میشه یه تبصره واسه اونایی که تهران نیستن بزار لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یه تبصره واسه اونایی که تهران نیستن بزار تبصره نمیخوره لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ تبصره نمیخوره میخواستم دعا کنم تکمیل ظرفیت روزانه بیاری حالا که اینطور شد اصلنم دعا نمیکنم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ میخواستم دعا کنم تکمیل ظرفیت روزانه بیاری حالا که اینطور شد اصلنم دعا نمیکنم رشته های شرایط خاص مگه تکمیل ظرفیت دارن؟؟؟ من شنیدم تکمیل ظرفیت مال اوناس که شرایط خاص قبول نشدن لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ رشته های شرایط خاص مگه تکمیل ظرفیت دارن؟؟؟من شنیدم تکمیل ظرفیت مال اوناس که شرایط خاص قبول نشدن نمیدونم . خب زنگ بزن بپرس من شیرینی میخوام لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نمیدونم . خب زنگ بزن بپرس من شیرینی میخوام اینجا تاپیک کادوی تولده تاپیک شیرینی اتاق بغلیه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اینجا تاپیک کادوی تولدهتاپیک شیرینی اتاق بغلیه برای شیرینی قبولی واسم کادوی تولد بخر حال کردی چجوری ربطش دادم ؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ برای شیرینی قبولی واسم کادوی تولد بخر حال کردی چجوری ربطش دادم ؟ بگو آقاتون بخرهه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بگو آقاتون بخرهه جـــــــــــــــــــــــــــان؟؟؟!!! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ جـــــــــــــــــــــــــــان؟؟؟!!! بلهههه جاااااننننن لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ آقایون خانوما به جز کادویی که میخرید یه چیزیم خودتون درست کنید بذارید کنارش. جواب میده اساســـــــــــــــــــــــــــــــــی ابتکار داشته باشید.مخصوصا خانوما.آقایون خیلی از این کار خوششون میاد. این ایده ای که میگم امتحانشو پس داده یه سی دی پر از آهنگهایی که حس خوبی دارن جملات خوب و امیدوار کننده و عاشقانه دارن.روی سی دی هم با ماژیک های رنگی پنگی کلی قلب بکشید.یعنی عالی میشههههههههههههههههههههههههه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
samaneh noori 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ برای سالگرد ازدواج چی بخرم که غافلگیر کننده باشه (اهای اقا یون نظر بدید لطفا ولی خیلی گرون نباشه ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده