Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ جوراب:ws28::ws28: موافقم...ولی نمیشه حیفففففففففففف لینک به دیدگاه
samaneh noori 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ عطر بخر که هر وقت بعد از اینکه تمام شد جایی بوش رو احساس کردی یا شیشه خالیش رو بو کردی یاد اون روز بیفتی و همه اون روز را مانند فیلمی به یاد بیاری مهمتر اینکه یادت مانند بوی عطری که براش خریدی تو هر لحظه تو تمام وجودشه و لازم نیست به تو فکر کنه چون همیشه با اون بو تو هر لحظه کنارشی و نیازی به لحظه ای درنگ نداره:girl_angel: لینک به دیدگاه
samaneh noori 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ ببخشید من مانند شما ها ادبیاتم خوب نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ عطر بخر که هر وقت بعد از اینکه تمام شد جایی بوش رو احساس کردی یا شیشه خالیش رو بو کردی یاد اون روز بیفتی و همه اون روز را مانند فیلمی به یاد بیاری مهمتر اینکه یادت مانند بوی عطری که براش خریدی تو هر لحظه تو تمام وجودشه و لازم نیست به تو فکر کنه چون همیشه با اون بو تو هر لحظه کنارشی و نیازی به لحظه ای درنگ نداره:girl_angel: چه تاپیک پری شد... دیر گفتی دیگه خریدم تموم شد لینک به دیدگاه
samaneh noori 96 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :sigh::4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :sigh::4564::5c6ipag2mnshmsf5ju3 :there: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ علی کادوی قبولی چی گرفتی ؟ من باید بگیرم یا اون باید برام بگیره؟؟؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من باید بگیرم یا اون باید برام بگیره؟؟؟ تو باید بگیری دیگه به ما هم باید شیرینی بدی تازه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ تو باید بگیری دیگهبه ما هم باید شیرینی بدی تازه :w58: حالا شیرینی به شما رو میشه یه کاریش کرد ولی اونو:w58: من قبول شدم من باید کادو بگیرم؟؟؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من باید بگیرم یا اون باید برام بگیره؟؟؟ منظورم از اوشونه دیگه . از اوشون چی دریافت کردی؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ منظورم از اوشونه دیگه . از اوشون چی دریافت کردی؟ باد هوا... بعید میدونم با شناختی که دارم چیزی هم دریافت کنم لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :w58:حالا شیرینی به شما رو میشه یه کاریش کرد ولی اونو:w58: من قبول شدم من باید کادو بگیرم؟؟؟ یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کرد واسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کردواسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا آغا شما پیام خصوصیتو خالی بنوما من یه سوال مهم درمورد ارشد دارم دیگه راهی نبود بهت خبر بدم با سپاس لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کردواسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا برا شیرینی شما خودم دسته بندی کردم قبلا بستگی داره چند نفر بیان تا 5 نفر چلو تا ده نفر بستنی فالوده سنتی تا 15 نفر بستی پاستوریزه تا 20 نفر بیلیسی تا 25 نفر آبنبات چوبی تا 30 نفر شکلات آناتا تا 35 نفر آبنبات آناتا تا 40 نفر بوس فقط لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کردواسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا شما پروف خودتو باز کن بعد ادعای شیرینی کن :vahidrk: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ برا شیرینی شما خودم دسته بندی کردم قبلابستگی داره چند نفر بیان تا 5 نفر چلو تا ده نفر بستنی فالوده سنتی تا 15 نفر بستی پاستوریزه تا 20 نفر بیلیسی تا 25 نفر آبنبات چوبی تا 30 نفر شکلات آناتا تا 35 نفر آبنبات آناتا تا 40 نفر بوس فقط منم شیرینی میخوام لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ شما پروف خودتو باز کن بعد ادعای شیرینی کن :vahidrk: بلههههه کومار خان منم شیرینی میخوام شما هم تشریف بیارین باز همون قانون رعایت میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده