samaneh noori 96 ارسال شده در 26 آبان، 2014 عطر بخر که هر وقت بعد از اینکه تمام شد جایی بوش رو احساس کردی یا شیشه خالیش رو بو کردی یاد اون روز بیفتی و همه اون روز را مانند فیلمی به یاد بیاری مهمتر اینکه یادت مانند بوی عطری که براش خریدی تو هر لحظه تو تمام وجودشه و لازم نیست به تو فکر کنه چون همیشه با اون بو تو هر لحظه کنارشی و نیازی به لحظه ای درنگ نداره:girl_angel:
samaneh noori 96 ارسال شده در 26 آبان، 2014 ببخشید من مانند شما ها ادبیاتم خوب نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 26 آبان، 2014 عطر بخر که هر وقت بعد از اینکه تمام شد جایی بوش رو احساس کردی یا شیشه خالیش رو بو کردی یاد اون روز بیفتی و همه اون روز را مانند فیلمی به یاد بیاری مهمتر اینکه یادت مانند بوی عطری که براش خریدی تو هر لحظه تو تمام وجودشه و لازم نیست به تو فکر کنه چون همیشه با اون بو تو هر لحظه کنارشی و نیازی به لحظه ای درنگ نداره:girl_angel: چه تاپیک پری شد... دیر گفتی دیگه خریدم تموم شد
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2014 علی کادوی قبولی چی گرفتی ؟ من باید بگیرم یا اون باید برام بگیره؟؟؟
Moment 15228 ارسال شده در 27 آبان، 2014 من باید بگیرم یا اون باید برام بگیره؟؟؟ تو باید بگیری دیگه به ما هم باید شیرینی بدی تازه
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2014 تو باید بگیری دیگهبه ما هم باید شیرینی بدی تازه :w58: حالا شیرینی به شما رو میشه یه کاریش کرد ولی اونو:w58: من قبول شدم من باید کادو بگیرم؟؟؟
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 آبان، 2014 من باید بگیرم یا اون باید برام بگیره؟؟؟ منظورم از اوشونه دیگه . از اوشون چی دریافت کردی؟
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2014 منظورم از اوشونه دیگه . از اوشون چی دریافت کردی؟ باد هوا... بعید میدونم با شناختی که دارم چیزی هم دریافت کنم
Moment 15228 ارسال شده در 27 آبان، 2014 :w58:حالا شیرینی به شما رو میشه یه کاریش کرد ولی اونو:w58: من قبول شدم من باید کادو بگیرم؟؟؟ یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کرد واسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 آبان، 2014 یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کردواسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا آغا شما پیام خصوصیتو خالی بنوما من یه سوال مهم درمورد ارشد دارم دیگه راهی نبود بهت خبر بدم با سپاس
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2014 یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کردواسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا برا شیرینی شما خودم دسته بندی کردم قبلا بستگی داره چند نفر بیان تا 5 نفر چلو تا ده نفر بستنی فالوده سنتی تا 15 نفر بستی پاستوریزه تا 20 نفر بیلیسی تا 25 نفر آبنبات چوبی تا 30 نفر شکلات آناتا تا 35 نفر آبنبات آناتا تا 40 نفر بوس فقط
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 آبان، 2014 یعنی منظورت این بود سطح شیرینی ما انقد پایینه که میشه کاریش کردواسه شیرینیه ما هم باید تایپیک بزنی که نظرسنجی بشه چی برامون بگیری اینکه کی کادو بده رو من کاری ندارم، شیرینی ما رو بده فعلا شما پروف خودتو باز کن بعد ادعای شیرینی کن :vahidrk:
آریودخت 43941 ارسال شده در 27 آبان، 2014 برا شیرینی شما خودم دسته بندی کردم قبلابستگی داره چند نفر بیان تا 5 نفر چلو تا ده نفر بستنی فالوده سنتی تا 15 نفر بستی پاستوریزه تا 20 نفر بیلیسی تا 25 نفر آبنبات چوبی تا 30 نفر شکلات آناتا تا 35 نفر آبنبات آناتا تا 40 نفر بوس فقط منم شیرینی میخوام
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 27 آبان، 2014 شما پروف خودتو باز کن بعد ادعای شیرینی کن :vahidrk: بلههههه کومار خان منم شیرینی میخوام شما هم تشریف بیارین باز همون قانون رعایت میشه
ارسال های توصیه شده