Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ نیومده هنوز روز تولدشیش تا تولد ما اومد و رفت دلمون آب شد :5c6ipag2mnshmsf5ju3بذارید دیگه خب من کرجم باید تعطیلی باشه که برم اصفهان؟؟!! دیگه بیاییم برا بقیه نظر بدیم این علی دیوونمون کرد :icon_razz: چرا بدتر؟بچه خوبیه اهل زندگیه :girl_blush2: تعطیلی هم که اومد :gnugghender: اوا تو هنو درگیر تولدی؟؟؟باو هفته ی پیش یه پیشنهاد دادم...پس رویداد تولدتون چه زمانی آغاز میشه دوستم؟ رویدادش که گذشته اما ماه رمضونه تموم که شد میرم اصفهان لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ هییی واااای.. بهترین کادو و سورپرایز این بود که یهو شمارو شب تولدش پشت در خونشون ببینه! :icon_pf (34): چقد شما آقایون بی احساسین آخه؟؟ لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ من موافقم بهترین هدیه این میتونست باشه.البته ما خانوما درک بالایی داریم و میتونیم فاصله و مشکلات کاری و کمبود وقت و نداشتن مرخصی و... رو درک کنیم و صد البته خوشحال میشیم وقتی مرد زندگیمون متوجه این درک کردنا بشه و قدردان باشه.که اگه این طور نشه گاهی احساس ناامیدی میکنیم که اگه هیچ وقت درک نمیکردیمو توقعات زیاد داشتیم شاید همه چیز بهتر میشد. آقایون بیشتر توجه کنن به این نکات. لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ دیگه بیاییم برا بقیه نظر بدیم این علی دیوونمون کرد موافقم :دی خب من کرجمباید تعطیلی باشه که برم اصفهان؟؟!! :icon_razz: :girl_blush2: :gnugghender: رویدادش که گذشته اما ماه رمضونه تموم که شد میرم اصفهان اااااااا پس جز این موضوع یه تاپیکم بزنید بی زحمت که ازدواج با شخصی که تو شهر دیگه اس چجور ه:دی درس عبرت واسه ملت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خب من کرجمباید تعطیلی باشه که برم اصفهان؟؟!! :icon_razz: :girl_blush2: :gnugghender: رویدادش که گذشته اما ماه رمضونه تموم که شد میرم اصفهان علی انقدر هواتو دارم واسه منم یه بستنی ازین بزرگا بخر لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ علی جان اصفهاننننننننننننننننننننننن مییومدی تبریز برات دختر میگرفتم هم هوای اینجا خنکه (چه جورهم) هم دختراش یه دونه اند رفتی اصفهاننننننننننن ام کار خوبی کردی زود مایه دار میشی افرین لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ هییی واااای.. بهترین کادو و سورپرایز این بود که یهو شمارو شب تولدش پشت در خونشون ببینه! :icon_pf (34): چقد شما آقایون بی احساسین آخه؟؟ واللا بی احساس نیستم اما خب ماه رمضونه من موافقم بهترین هدیه این میتونست باشه.البته ما خانوما درک بالایی داریم و میتونیم فاصله و مشکلات کاری و کمبود وقت و نداشتن مرخصی و... رو درک کنیم و صد البته خوشحال میشیم وقتی مرد زندگیمون متوجه این درک کردنا بشه و قدردان باشه.که اگه این طور نشه گاهی احساس ناامیدی میکنیم که اگه هیچ وقت درک نمیکردیمو توقعات زیاد داشتیم شاید همه چیز بهتر میشد.آقایون بیشتر توجه کنن به این نکات. البته یه طرفه با قاضی نریما خانوما هم خیلی وقتا این چیزا رو درک نمیکنن موافقم :دی اااااااا پس جز این موضوع یه تاپیکم بزنید بی زحمت که ازدواج با شخصی که تو شهر دیگه اس چجور ه:دی درس عبرت واسه ملت من که راضیم علی انقدر هواتو دارم واسه منم یه بستنی ازین بزرگا بخر ماه رمضون که تموم بشه چشم علی جان اصفهانننننننننننننننننننننننمییومدی تبریز برات دختر میگرفتم هم هوای اینجا خنکه (چه جورهم) هم دختراش یه دونه اند رفتی اصفهاننننننننننن ام کار خوبی کردی زود مایه دار میشی افرین الحق و والانصاف بر و بچه های تبریز یه دونه ن خانوماشون مخصوصا خیلی خانومن ولی خب در دایره ی قسمت ما نقطه تسلیمیم... دله دیگه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ ماه رمضون که تموم بشه چشم علی صد سال حرفتو باورندارمکتابای نمایشگاه یادته؟ یه قول دادی هیچ بهش عمل نکردی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ واللا بی احساس نیستماما خب ماه رمضونه البته یه طرفه با قاضی نریما خانوما هم خیلی وقتا این چیزا رو درک نمیکنن من که راضیم ماه رمضون که تموم بشه چشم الحق و والانصاف بر و بچه های تبریز یه دونه ن خانوماشون مخصوصا خیلی خانومن ولی خب در دایره ی قسمت ما نقطه تسلیمیم... دله دیگه شوخی کردم لطف دارین شما آی قربون دلت برم من البته دیگه ماله شما نیست خواستین میرم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ موافقم :دی اااااااا پس جز این موضوع یه تاپیکم بزنید بی زحمت که ازدواج با شخصی که تو شهر دیگه اس چجور ه:دی درس عبرت واسه ملت پروانه گلی خو اینا فامیلن فامیل باشن میشه یه کاریش کرد تبصره داره لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ علی صد سال حرفتو باورندارمکتابای نمایشگاه یادته؟ یه قول دادی هیچ بهش عمل نکردی اوا خو چی بگم؟!؟؟ یکی از مسائل این خانوما همینه!! اصلا خوب شد که پیش اومد دوستان ببینن به خانوما بگی باشه، میگن اااااا... بگی نه میگن خیلی خسیس و نامردییییی اصن کلا موجوداتی هستن بس عجیب الخلقه شوخی کردم لطف دارین شما آی قربون دلت برم من البته دیگه ماله شما نیست خواستی میرم پروانه گلی خو اینا فامیلنفامیل باشن میشه یه کاریش کرد تبصره داره لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ اوا خو چی بگم؟!؟؟یکی از مسائل این خانوما همینه!! اصلا خوب شد که پیش اومد دوستان ببینن به خانوما بگی باشه، میگن اااااا... بگی نه کیگن خیلی خسیس و نامردییییی اصن کلا موجوداتی هستن بس عجیب الخلقه مگه من موش آزمایشگاهیم میگی خوب شد پیش اومد بچه ها ببینن؟دیگه با من حرف نزن اصفهان هم که اومدی،خواستم با خانومت دعوتت کنم خونم ولی الان دیگه عمرا دعوتت کنم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ پروانه گلی خو اینا فامیلنفامیل باشن میشه یه کاریش کرد تبصره داره ااااااااااا پ میخوان ناراضی باشن :)))))))))))) لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ مگه من موش آزمایشگاهیم میگی خوب شد پیش اومد بچه ها ببینن؟دیگه با من حرف نزن اصفهان هم که اومدی،خواستم با خانومت دعوتت کنم خونم ولی الان دیگه عمرا دعوتت کنم :w554: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ ااااااااااا پ میخوان ناراضی باشن :)))))))))))) خو غریبه خیلی سخته لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ نمیبخشمت دوستان دقت کنین!! منش خانوما همه تقریبا مشابهه!!! چههرااااا؟؟ امروز یکشنبه ... فردا هم دوشنبه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان دقت کنین!!منش خانوما همه تقریبا مشابهه!!! چههرااااا؟؟ فردا هم دوشنبه من شاید چن روز نباشم خو میخواستم ببینم چه گلی زدی به سرت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ پس از ماه ها تلاش بی وقفه و یاری دوستان این شما و این هم کادو با برخی ادیت ها!! یه مقدار عکس ها عجله ای شدن خولاصه ببخشید!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده