masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تقریبا داره تموم میشهیه دو سه روز دیگه عکسشو میذارم الهیی... مبارک باشه.. لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ تقریبا داره تموم میشهیه دو سه روز دیگه عکسشو میذارم بعضی از آقایون یاد بگیرن.......... لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ به نظرم یه جای رمانتیک و دنج و باصفا باهم غذایی بخورین و یه خاطره خوش بسازین...از خاطره های خوش گذشته یادآوری کن... از رفتارهای باحال اول زندگیتون براش بازآفرینی کن...یه شاخه گل تقدیمش کن... خیلی تأثیر میزاره چه میدونم اینم نظر منه :) امیدوارم خوشبخت باشی دوست عزیز لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ به نظرم یه جای رمانتیک و دنج و باصفا باهم غذایی بخورین و یه خاطره خوش بسازین...از خاطره های خوش گذشته یادآوری کن...از رفتارهای باحال اول زندگیتون براش بازآفرینی کن...یه شاخه گل تقدیمش کن... خیلی تأثیر میزاره چه میدونم اینم نظر منه :) امیدوارم خوشبخت باشی دوست عزیز ممنون از نظرتون یه برنامه ریختم اساسی:gnugghender: لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون از نظرتونیه برنامه ریختم اساسی:gnugghender: خواهش میکنم :) انشالله برنامه تون عالی پیش بره و خوش بگذره بهتون... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ ببین حنا بهش نگو مستقیما بخرهمیگه شکمویی خو بنظرت چطوری بگم که شک نکنه نه خیلی چیزا هستند که جزء تاپیک نیستند ازش هم بعید نیست والا لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بگو میدونی امروز بیشتر از قبل دوستت دارم؟ بعد اونم یه چرتی میگه دیگهبعد تو بگو حالا که بیشتر از قبل دوستت دارم بیا لحظه هامونو با خوردن یه بستنی شیرین تر کنیم :ws28: وای بترکی مینا خو یه بار اینجوری سرشو گول مالیدم بارد وم و سوم چیکارک نم؟ مگر اینکه هرروز تکرار بشه این مکالمه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ از روز اول بگو من وقتایی که خیلی ناراحتم یا مشکلات خستم میکنه با یه بستنی حالم خوب میشهبعد تا دیدی دلت بستنی میخواد الکی برو رو مبل بشین قیافه داغون اونم میخره ولی پیشنهاد من اینه با صداقت بگو یا بستنی میخری یا مهریه امو میزارم اجرا به نظرم بهتره تو دوره نامزدی چند بار بریم بستنی فروشی بعد هی بگم میای بریم خاطرات قشنگمونو زنده کنیم؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ اونم میگه عزیزم خاطرات خریت من خاطره ی قشنگی نیست میگم منم دلم میخواد خریت تورو یادم بیاد بخندم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ بیچاره اون پسر من جاش بودم میزدم زیر گریه اگر زد زیر گریه بهش میگم گریه نکن پسر خوب خاله میخواد برات بستنی بخره ها لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ اونم یکی میزنه تو سرتمیگه خنگول من شوهرم نه خواهر زادت خو چیکارک نم؟ من بستنی میخوام دیگه مخم اینجور مواقع کار نمیکنه میدونی 5روز بستنی نخوردن یعنی چی؟ لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ جناب فاطمی من قصد جسارت ندارم. ولی من فکر میکنم اگر کمی از وقت آنلاین شدنتون رو کمتر کنید و بیشتر با همسرتون وقت بگذرونید بهترین هدیه ممکن خواهد بود. راستش اولش وقتی گفتین همسرم من خیلی تعجب کردم که اصلاً شما متاهلین. همینطور دیگر دوستانمون که من میبینم با وجود داشتن همسر و زندگی متاهلی چندین ساعت در روز رو اینجا هستن. من واقعاً نمیتونم درک کنم همچین مسئله ای رو. آخه چطوری مثلاً شما حضور در اینجا و فضای نت به طور کلی رو به بیرون رفتن با همسرتون و حرف زدن با ایشون ترجیح میدین. یه چایی دونفره تو یه کافی شاپ، یه لواشک و آلوچه و ... تو درکه و ... باگر حس میکنید که جسارت کردم معذرت میخوام. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ جناب فاطمی من قصد جسارت ندارم. ولی من فکر میکنم اگر کمی از وقت آنلاین شدنتون رو کمتر کنید و بیشتر با همسرتون وقت بگذرونید بهترین هدیه ممکن خواهد بود.راستش اولش وقتی گفتین همسرم من خیلی تعجب کردم که اصلاً شما متاهلین. همینطور دیگر دوستانمون که من میبینم با وجود داشتن همسر و زندگی متاهلی چندین ساعت در روز رو اینجا هستن. من واقعاً نمیتونم درک کنم همچین مسئله ای رو. آخه چطوری مثلاً شما حضور در اینجا و فضای نت به طور کلی رو به بیرون رفتن با همسرتون و حرف زدن با ایشون ترجیح میدین. یه چایی دونفره تو یه کافی شاپ، یه لواشک و آلوچه و ... تو درکه و ... باگر حس میکنید که جسارت کردم معذرت میخوام. آقا امیر این علی آقا متاهل کامل نیستن :دی ایشون نامزد هستن و نامزدشون هم توی اصفهان هستن و ایشون خودشون تهران تشریف دارن اگر بذاریش این هر دقیقه اصفهانه :دی (البته من قصد جسارت ندارم ولی خب چون علی حق برادری به گردنمون داره اومدم اینو گفتم) لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ آقا امیر این علی آقا متاهل کامل نیستن :دیایشون نامزد هستن و نامزدشون هم توی اصفهان هستن و ایشون خودشون تهران تشریف دارن اگر بذاریش این هر دقیقه اصفهانه :دی (البته من قصد جسارت ندارم ولی خب چون علی حق برادری به گردنمون داره اومدم اینو گفتم) دیگه بدتر. البته من منظورم فقط شخص ایشون نبود و کلی گفتم. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ جناب فاطمی من قصد جسارت ندارم. ولی من فکر میکنم اگر کمی از وقت آنلاین شدنتون رو کمتر کنید و بیشتر با همسرتون وقت بگذرونید بهترین هدیه ممکن خواهد بود.راستش اولش وقتی گفتین همسرم من خیلی تعجب کردم که اصلاً شما متاهلین. همینطور دیگر دوستانمون که من میبینم با وجود داشتن همسر و زندگی متاهلی چندین ساعت در روز رو اینجا هستن. من واقعاً نمیتونم درک کنم همچین مسئله ای رو. آخه چطوری مثلاً شما حضور در اینجا و فضای نت به طور کلی رو به بیرون رفتن با همسرتون و حرف زدن با ایشون ترجیح میدین. یه چایی دونفره تو یه کافی شاپ، یه لواشک و آلوچه و ... تو درکه و ... باگر حس میکنید که جسارت کردم معذرت میخوام. همونطور که دوستان هم گفتن ما هنوز نامزدیم یعنی ایشون خونه خودشون و ما هم خونه خودمون معلومه که یه زندگی متأهلی دو برابر یه زندگی مجردی کار و تلاش میخواد ضمن اینکه اصلا بهترین لحظات عمر لحظاتیه که فرد کنار همسر و خونواده اش باشه من که از خدا خواسته!!! کافیه فقط یه تعطیلی گیرم بیاد دیگه بدتر.البته من منظورم فقط شخص ایشون نبود و کلی گفتم. چی بدتر؟؟ لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ نیومده هنوز روز تولدشیش تا تولد ما اومد و رفت دلمون آب شد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بذارید دیگه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ نیومده هنوز روز تولدشیش تا تولد ما اومد و رفت دلمون آب شد :5c6ipag2mnshmsf5ju3بذارید دیگه دیگه بیاییم برا بقیه نظر بدیم این علی دیوونمون کرد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ دیگه بدتر.البته من منظورم فقط شخص ایشون نبود و کلی گفتم. چرا بدتر؟ بچه خوبیه اهل زندگیه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ همونطور که دوستان هم گفتن ما هنوز نامزدیمیعنی ایشون خونه خودشون و ما هم خونه خودمون معلومه که یه زندگی متأهلی دو برابر یه زندگی مجردی کار و تلاش میخواد ضمن اینکه اصلا بهترین لحظات عمر لحظاتیه که فرد کنار همسر و خونواده اش باشه من که از خدا خواسته!!! کافیه فقط یه تعطیلی گیرم بیاد چی بدتر؟؟ تعطیلی هم که اومد لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ اوا تو هنو درگیر تولدی؟؟؟ باو هفته ی پیش یه پیشنهاد دادم...پس رویداد تولدتون چه زمانی آغاز میشه دوستم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده