ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ دوستان عزیز جوان امروز دغدغش کار هستش ازدواج هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از کجا باید شروع کنه ؟ به نظرم از خودش هدفش چی هستش به کجا میخواد بره ایا ایده ال فکر میکنه و کمال گرا هستش یا با شرایط موجود میسنجه آیا اگه الان استارت بزنه بدون ایده ال فکر کردن و بایکمی سخت کوشی از هرجا و هرکجا بهتر نیست تا بشینه و یه فرصت ایده آل براش فراهم بشه بعد..... فکر نمیکنیم اگه یه شغل کوچیک هم در یه شرکت خصوصی میشه استارت برای خودآزمایی و شروعی خوب فکر نمیکنیم این میشه یه امید بخش تو زندگی تحصیلات عالی ما یه دیواری میشه برای استارت نزدن ما ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست دارم بشنوم 11 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ من نگران دغدغه های جوان امروز نیستم. نگران میزان قابلیت های جوان هستم. آیا جوان امروز تا چه حد مهارتهای زندگی در شرایط امروز جامعه رو فرا گرفته و با کدام قابلیت ها میخواد به جنگ اینهمه دیوار و سد های بزرگی که برای توقف دادنش چیده شده بره؟ من با خوشبینی و بدبینی به یه اندازه مخالم و دوست دارم واقع بین باشم. دغدغه هایی که اکثریت جوانان امروزی دارن اینه که چطوری میتونن نابرده رنج صاحب گنج بشوند... 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ بنظر من در درجه اول دغدغش کاره تا در آمدی نداشته باشه نمیتونه زندگی تشکیل بده هر کسی واسه کار هم یه محدودیتهایی داره کسی که تحصیل کرده و وقتشو واسه مطالعه گذاشته انتظار داره کاری در شان خودش پیدا کنه نه هر کاری و بنظرم حق هم داره یه سری محدویتهام که بخاطر جنسیت بوجود میاد متاسفانه تو جامعه ما بنا به دلایلی که همه ازش آگاه هستن خانم ها محدود تر از آقایون هستن که این برای کار هم صدق میکنه و این خیلی آزار دهندست چون تفاوت فقط در جنسیته نه توانایی ، همون تایمی که یه پسر واسه درس خوندن گذاشته ، واسه تلاش گذاشته دختر هم برابر با اون همون تایم رو واسه این قسمت از زندگیش گذاشته و حالا که باید نتیجش رو ببینه تفکیک میشه و خانم رو آخر صف قرار میدن یا هرگز قرار نمیدن و نتیجش این میشه که همیشه این دغدغه همراهش خواهد بود و زندگی هم تشکیل نخواهد شد 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ جوان باید دغدغه داشتن فقر روابط عمومی رو داشته باشه , بعدشم برای موفقیت در ایجاد روابط عمومی قوی کسب مهارت بکنه. تو همین انجمن شما تا بخوای یه کلمه برخلاف نظر یه جوون بگی با چنان عکس العمل کوبنده مواجه میشی که نگو. همین فرد اگه بخواد با این ظرفیت بره و با یه عده همکار بشه , هیچوقت نمیتونه دوام بیاره . کار کردن که به این سادگی نیست . مهارت میخواد . نه مهارت دانش , بلکه مهارت کار تیمی. این بخش پائینی رو تو آرشیوم داشتم که ننوشتم از کیه. وقتی تا اختلاف سلیقه پیدا می کنیم قهر می کنیم و تیم و جلسه را بهم میزنیم . وقتی تیم را در صورتی قبول داریم که همه مثل من فکر کنند معلوم است که نمیشود . تازه مگر سازمان ما جدای از تمام مملکت است وقتی مشکلات کار تیمی را بیان میکنیم یعنی همه ما این مشکلات را داریم .. فقط يكي بايد یک آینه بگيرد جلویمان که ببینیم جلوه اي ديگر از اين آفتهاي كارتيمي را . و سعی کنیم خودمان را اصلاح کنیم ..همه فکر می کنیم خدای همه چیزیم و بقیه اشتباه می کنند . مخصوصا اگر طرف مقابلمان یک مدیر باشد او می شود منشا همه کارهای بد و مامی شویم مظلومانی که حقمان را خورده اند و مورد ستم واقع شده ایم . کار تیمی محتاج این است که جوانان در سازمانهاي كاري خود تمرین کارتیمی کنند اگر مدير در اینکارضعیف است شما اینکاررا بکنید . میدان باز برای عمل است . همه ایده آل گرا هستیم خیلی هم خوب است باید ایده آل گرا باشیم . ولی اشکال آنجا است که خودمان را ایدهآل می بینیم . خودمان می شویم خط کش همه کار های خوب و همه را با خودمان میسنجیم و هر کس را بر صراط غلط می بینیم . دیگران را مسخره می کنیم . کسی از ماانتقاد کرد شدیدا در مقابلش موضع می گیریم .زمین و زمان را بهم می بافیم تا طرف راله کنیم تا دیگر جرات نکند از ما انتقادی بکند . ایده آل گرایی خوب است اگر بیاییم از خود شروع کنیم برای اصلاح . 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ بنظر من در درجه اول دغدغش کاره تا در آمدی نداشته باشه نمیتونه زندگی تشکیل بده هر کسی واسه کار هم یه محدودیتهایی داره کسی که تحصیل کرده و وقتشو واسه مطالعه گذاشته انتظار داره کاری در شان خودش پیدا کنه نه هر کاری و بنظرم حق هم داره یه سری محدویتهام که بخاطر جنسیت بوجود میاد متاسفانه تو جامعه ما بنا به دلایلی که همه ازش آگاه هستن خانم ها محدود تر از آقایون هستن که این برای کار هم صدق میکنه و این خیلی آزار دهندست چون تفاوت فقط در جنسیته نه توانایی ، همون تایمی که یه پسر واسه درس خوندن گذاشته ، واسه تلاش گذاشته دختر هم برابر با اون همون تایم رو واسه این قسمت از زندگیش گذاشته و حالا که باید نتیجش رو ببینه تفکیک میشه و خانم رو آخر صف قرار میدن یا هرگز قرار نمیدن و نتیجش این میشه که همیشه این دغدغه همراهش خواهد بود و زندگی هم تشکیل نخواهد شد نباید قرارداده بشه باید خودش قراربگیره این مهمه اگه به این مرحله رسید دیگه زن و مرد نداریم توانایی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نباید قرارداده بشه باید خودش قراربگیره این مهمه اگه به این مرحله رسید دیگه زن و مرد نداریم توانایی دست خودش نیست ، شما که بهتر از من میدونید 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ نباید قرارداده بشه باید خودش قراربگیره این مهمه اگه به این مرحله رسید دیگه زن و مرد نداریم توانایی بنظر من در درجه اول دغدغش کاره تا در آمدی نداشته باشه نمیتونه زندگی تشکیل بده هر کسی واسه کار هم یه محدودیتهایی داره کسی که تحصیل کرده و وقتشو واسه مطالعه گذاشته انتظار داره کاری در شان خودش پیدا کنه نه هر کاری و بنظرم حق هم داره یه سری محدویتهام که بخاطر جنسیت بوجود میاد متاسفانه تو جامعه ما بنا به دلایلی که همه ازش آگاه هستن خانم ها محدود تر از آقایون هستن که این برای کار هم صدق میکنه و این خیلی آزار دهندست چون تفاوت فقط در جنسیته نه توانایی ، همون تایمی که یه پسر واسه درس خوندن گذاشته ، واسه تلاش گذاشته دختر هم برابر با اون همون تایم رو واسه این قسمت از زندگیش گذاشته و حالا که باید نتیجش رو ببینه تفکیک میشه و خانم رو آخر صف قرار میدن یا هرگز قرار نمیدن و نتیجش این میشه که همیشه این دغدغه همراهش خواهد بود و زندگی هم تشکیل نخواهد شد منم از یکسان بودن مرد و زن موافق بودم. ولی متاسفانه نمیشه اینو همه جا گفت خانم ها برای اینکه تو محیطی کار کنن محیط کاری خیلی اهمیت داره من خیلی از موقعیت های شغلی رو که مرتبط به درسم بود به خاطر دختر بودنم از دست دادم تازه اگه میشد برم الان سابقه کار هم داشتم. درباره اینکه دغدغه یه جوون چیه ؟ کاره. شروع کردن در هر زمانی برای پیشرفت دیر نیست ولی گاهی اوقات سن برای کارهایی که میخوای انجام بدیم مهمه.مخصوصا تو این اگهیا دید مینویسن شرایط کار زیر 30 سال سابقه کار 6 سال . مشکل اصلی ما جوونا اینه تا وقتی که سنمون مناسبه حرفه ای نیستیم وقتی که حرفه ای میشیم از نظرسنی ازکار افتاده ایم. برای شروع هم خوبه ادم از صفر و کارای کوچیک شروع کنه ولی یه ذره مرتبط به رشته و تحصیلات داشته باشه ادم بتونه تو اون محیط پیشرفت کنه ارتقا درجه بگیره -نه اینکه بری مصاحبه کاری بگن مدرک لیسانس دارید که ! -بله ،مهندسی اجرایی! -خوبه ما منشی نیاز داشتیم با حقوق 200 تومن از 8 تا 1 و 3.30 تا 8 شب. اون موقع دوس داشتم سرمو بکوبونم به دیوار :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ منم از یکسان بودن مرد و زن موافق بودم. ولی متاسفانه نمیشه اینو همه جا گفت خانم ها برای اینکه تو محیطی کار کنن محیط کاری خیلی اهمیت داره من خیلی از موقعیت های شغلی رو که مرتبط به درسم بود به خاطر دختر بودنم از دست دادم تازه اگه میشد برم الان سابقه کار هم داشتم. درباره اینکه دغدغه یه جوون چیه ؟ کاره. شروع کردن در هر زمانی برای پیشرفت دیر نیست ولی گاهی اوقات سن برای کارهایی که میخوای انجام بدیم مهمه.مخصوصا تو این اگهیا دید مینویسن شرایط کار زیر 30 سال سابقه کار 6 سال . مشکل اصلی ما جوونا اینه تا وقتی که سنمون مناسبه حرفه ای نیستیم وقتی که حرفه ای میشیم از نظرسنی ازکار افتاده ایم. برای شروع هم خوبه ادم از صفر و کارای کوچیک شروع کنه ولی یه ذره مرتبط به رشته و تحصیلات داشته باشه ادم بتونه تو اون محیط پیشرفت کنه ارتقا درجه بگیره -نه اینکه بری مصاحبه کاری بگن مدرک لیسانس دارید که ! -بله ،مهندسی اجرایی! -خوبه ما منشی نیاز داشتیم با حقوق 200 تومن از 8 تا 1 و 3.30 تا 8 شب. اون موقع دوس داشتم سرمو بکوبونم به دیوار :icon_pf (34): درسته اما میشه ضمن تحصیل در یه کاری متخصص شد 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ درسته اما میشه ضمن تحصیل در یه کاری متخصص شد بله حق با شماست ادم میتونه تو غیر رشته خودش مشغول به کار شه ولی جایی باشه که امکان پیشرفت داشته باشه تازه باید به کارش علاقه داشته باشه چون بیش تر روزشو با کارش مشغوله. متخصص شدن امکانات ویژه میخواد مثلا فرصت دادن به طرف. ولی چیزی که من گفتم خیلی کم پیش میاد.! 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دغدغه اولم تموم کردن درسم...بعد موفقیت درکارم و تبدیل شدن به یک مهندس و مدیر حرفه ای ،بعد ازدواج و بعد از اون پوله.پولتازگیا برام خیلی مهم شده....البته یه دغدغه هم دارم و اونم استفاده کردن خوب از زندگی و جوانیمه.....چونمیبینم خیلی چیزا و کارها رو دوست داشتم یاد بگیرم و یا در حال یادگیریش هستم ویا انجام بدم اما وقتم خیلی کمه...مثلا موسیقی،نقاشی،تفریح،مسافرت.... 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دغدغه ی اصلی هر جوونی الان کاره.چه دختر چه پسر.حتی متسفانه گاهی مجبور میشن به خاطر کار ودرامد از علاقه شون به رشته ای بگذرن وانتخابش نکنن چون از لحاظ کاری تو ایران خوب نیست.هر چند من به شخصه اعتقاد دارم اگه فرد به رشته ای یا کاری علاقه داشته باشه وتلاش کنه تا در اون زمینه بهترین باشه واقعا بهترین میشه .میتونه کار رو خودش درست کنه.ولی قبول دارم که خیلی سخت میشه وباید زحمتش رو خودش بکشه. ولی بدیه ماجرا اینجاست که جامعه ی ما سالانه کلی دانشجو تو رشته های مختلف می پذیره بدونه اینکه کاری برای این افراد در نظر داشته باشه.مشکل همین جاست. تو کشورهای دیگه برای تمام دانشجوها زمینه ی کاری نیز در نظر گرفته اند.ولی خب تحصیل تو اون کشور ها به این سادگی هانیست واز همه مهمتر هزینه داره. ولی اراده از همه چیز مهمتره. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دغدغه ی اصلی هر جوونی الان کاره.چه دختر چه پسر.حتی متسفانه گاهی مجبور میشن به خاطر کار ودرامد از علاقه شون به رشته ای بگذرن وانتخابش نکنن چون از لحاظ کاری تو ایران خوب نیست.هر چند من به شخصه اعتقاد دارم اگه فرد به رشته ای یا کاری علاقه داشته باشه وتلاش کنه تا در اون زمینه بهترین باشه واقعا بهترین میشه .میتونه کار رو خودش درست کنه.ولی قبول دارم که خیلی سخت میشه وباید زحمتش رو خودش بکشه.ولی بدیه ماجرا اینجاست که جامعه ی ما سالانه کلی دانشجو تو رشته های مختلف می پذیره بدونه اینکه کاری برای این افراد در نظر داشته باشه.مشکل همین جاست. تو کشورهای دیگه برای تمام دانشجوها زمینه ی کاری نیز در نظر گرفته اند.ولی خب تحصیل تو اون کشور ها به این سادگی هانیست واز همه مهمتر هزینه داره. ولی اراده از همه چیز مهمتره. ببینید پذیرش دانشجو رو قاطی نکنیم با بازار کار این تحصیلات رو همه باید انجام بدن همه نه برای شخصیت کاذب و نه برای صرفا کار و درامد ..... ببینید یکم خلاقیت و ابتکار و به قول شما اراده هم دخیل هستش خوب بالاخره ما پذیرفتیم که تو ایران زندگی میکنیم و با شرایطش موافق هستیم شهار ندیم دوستان لطفا غیر این بود خوب برای خواسته هامون میجنگیدیم پس پذیرفتیم حالا تو این جامعه چی کار باید بکنیم ؟؟؟؟اگه من به امید دولت مینشتم الان باید یا یه کارمند بودم که بودم البته اونم مدیریت فنی یه شرکت ولی این منو راضی نکرد جنگیدم فشار تحمل کردم و در بدترین زمان و بدترین شرایط شروع به کار خودم کردم خوب ریسک هم باید بکنی وگرنه باید به کمترین قانع باشی و دنبال یه میز که عمرتو تلف کنی و گرنه این دوستمون در تاپیک شغلهای نیمه وقت و خانگی خیلی راهکارها گذاشته جلومون که میشه کسب درامد کرد ولی ما فقط تشکر و میزنیم و ازش رد میشیم از جا بلند میشیم واقعا یا فقط نشسته شعار میگیم 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ ببینید پذیرش دانشجو رو قاطی نکنیم با بازار کار این تحصیلات رو همه باید انجام بدن همه نه برای شخصیت کاذب و نه برای صرفا کار و درامد .....ببینید یکم خلاقیت و ابتکار و به قول شما اراده هم دخیل هستش خوب بالاخره ما پذیرفتیم که تو ایران زندگی میکنیم و با شرایطش موافق هستیم شهار ندیم دوستان لطفا غیر این بود خوب برای خواسته هامون میجنگیدیم پس پذیرفتیم حالا تو این جامعه چی کار باید بکنیم ؟؟؟؟اگه من به امید دولت مینشتم الان باید یا یه کارمند بودم که بودم البته اونم مدیریت فنی یه شرکت ولی این منو راضی نکرد جنگیدم فشار تحمل کردم و در بدترین زمان و بدترین شرایط شروع به کار خودم کردم خوب ریسک هم باید بکنی وگرنه باید به کمترین قانع باشی و دنبال یه میز که عمرتو تلف کنی و گرنه این دوستمون در تاپیک شغلهای نیمه وقت و خانگی خیلی راهکارها گذاشته جلومون که میشه کسب درامد کرد ولی ما فقط تشکر و میزنیم و ازش رد میشیم از جا بلند میشیم واقعا یا فقط نشسته شعار میگیم منم که اولش نظر خودم رو گفتم.اون اخری رو هم واسه این گفتم که یه عده نیان بگن جامعه فلانه بیساره وبخوان بگن که من نفسم از جای گرم بلند میشه. والا اصل همه چیز اراده ماست. کاری که خود ما شروع کنیم بهترین کاره. 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ ببینید پذیرش دانشجو رو قاطی نکنیم با بازار کار این تحصیلات رو همه باید انجام بدن همه نه برای شخصیت کاذب و نه برای صرفا کار و درامد .....ببینید یکم خلاقیت و ابتکار و به قول شما اراده هم دخیل هستش خوب بالاخره ما پذیرفتیم که تو ایران زندگی میکنیم و با شرایطش موافق هستیم شهار ندیم دوستان لطفا غیر این بود خوب برای خواسته هامون میجنگیدیم پس پذیرفتیم حالا تو این جامعه چی کار باید بکنیم ؟؟؟؟اگه من به امید دولت مینشتم الان باید یا یه کارمند بودم که بودم البته اونم مدیریت فنی یه شرکت ولی این منو راضی نکرد جنگیدم فشار تحمل کردم و در بدترین زمان و بدترین شرایط شروع به کار خودم کردم خوب ریسک هم باید بکنی وگرنه باید به کمترین قانع باشی و دنبال یه میز که عمرتو تلف کنی و گرنه این دوستمون در تاپیک شغلهای نیمه وقت و خانگی خیلی راهکارها گذاشته جلومون که میشه کسب درامد کرد ولی ما فقط تشکر و میزنیم و ازش رد میشیم از جا بلند میشیم واقعا یا فقط نشسته شعار میگیم کی گفته همه باید تحصیل کنن؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ کی گفته همه باید تحصیل کنن؟ همه باید تحصیل کنن من میگم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ منم که اولش نظر خودم رو گفتم.اون اخری رو هم واسه این گفتم که یه عده نیان بگن جامعه فلانه بیساره وبخوان بگن که من نفسم از جای گرم بلند میشه. والا اصل همه چیز اراده ماست. کاری که خود ما شروع کنیم بهترین کاره. در تایید حرفتون نقل قول گرفتم دوست من موافقم با بیاناتتون من یکم بازش کردم 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ همه باید تحصیل کنن من میگم الان همه تحصیل کردن چی شده مثلا؟؟؟ اون وقت منم میگم همه نباید تحصیل کنن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ الان همه تحصیل کردن چی شده مثلا؟؟؟ اون وقت منم میگم همه نباید تحصیل کنن دیگه کسی نمی گه من مهندسم و تحصیلات دارم حتما یه شغل پشت میزی بهم بدین اونوقت همه به اندازه نبوغ و خلاقیتشون نون میخورن 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دیگه کسی نمی گه من مهندسم و تحصیلات دارم حتما یه شغل پشت میزی بهم بدین اونوقت همه به اندازه نبوغ و خلاقیتشون نون میخورن برای نشون دادن خیلی از خلاقیت ها نیازی به تحصیلات دانشگاهی نیست چه بسا همین دانشگاه ها قاتل نبوغ خیلیا هستن. به نظر من برا خیلی از مشاغل تحصیلات دنشگاهی لزومی نداره. البته این نظر منه ها به کسی تحمیل نمی کنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده