رفتن به مطلب

راستی چرا بعضیا زیادی فضولن ؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

سلام

یکی از مشکلات معاشرتی من با دیگران اینه که از سئوال های بی موردی که ازم مکنند بیزارم.

یعنی یه جور فضولی هایی دارن که یکم تغییرش میدن که معلوم نشه فضولیه .

کلا همه جام هستند .

اینکه اونا عوض بشن یه فرض محاله . ولی چرا فضولن رو به بحث میذاریم که به مام انگ فضول بودن نزنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه

آخ گقتـــی رو اعصــــابن شـــــدید

منـــــم بــه شدتـــــ بی زارم

ادمـــای خیلـــــی بیــکار معمـــولا خیلـــیم فضــول تشــریفــ دارن mornincoffee.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببیـــن بعضــــی فضــولیــا دوستــــانه و بی منظــــوره (خبــ ناراحتــــ کننده هم نیستـ)

اما بعضیـــاش...زندگیــــتو خرابـــ میکنــه

خودتـــو عوض میکنـــه

اینــــا بده ...

اون فضولا سزاوار مرگــــن guntootsmiley2.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببیـــن بعضــــی فضــولیــا دوستــــانه و بی منظــــوره (خبــ ناراحتــــ کننده هم نیستـ)

اما بعضیـــاش...زندگیــــتو خرابـــ میکنــه

خودتـــو عوض میکنـــه

اینــــا بده ...

اون فضولا سزاوار مرگــــن guntootsmiley2.gif

من از اینش میترسم که بقول اون مثل معروف : تخم مرغ دزد رو اگه جلوشو نگیری یه روز شتر دزد بشه.

همه سفر های طولانی با همون گامهای اول شروع میشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

آدمای فضــولو بآس از زندگــــی شــوتـــ کرد بیــرون

مــن کــه اینکارو میکنــم

راضیـــم

آرامشــــم دارم

کــلا تــو ی حریــم بــرا خودتــــ داری کسیــو راه نده تــوش بــ فضولیـــای کسیــم اهمیــتـ نده

بذا خــودشو بکشـــه

والا

تــو کـــــر شــو

کــور شـــو

ببین چــه زیبـــاستــ زندگــــی براتـــــ winking.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه

آي گفتيد آي گفتيد،

همه جور ادمي رو ميتونم تحمل كنم الا انسانهاي فضول! قضيه وقتي قشنگتر ميشه ك طرف فضولي رو حق خودش ميدونه! يعني اگر از سوالاتي ك از سر فضوليشه جواب نگيره شما رو هم بازخواست مي كنه. خدا نصيبتون نكنه:(

حاضرم ب اون ادماي فضول دروغ بگم.

نمي دونم چرا بلد نيستيم سرمون تو زندگي خودمون باشه. نمي دونم از سر بيكاريه يا ذاتيه يا مشكل شخصيتي ه اما كلا پديده ناميمونيه.

البته من ريشه ش رو بيشتر تو فرهنگ عمومي و اجتماع و صدالبته خانواده ميبينم. ناخواسته يك سري سوالات كليشه اي تو زندگي هامون جا افتاده ك ريشه ش ب دخالت تو زندگي ديگران برميگرده.

سوالت طبقه بندي شده از بدو تولد تا بعد از مرگ

• Like 3
لینک به دیدگاه

این اجازه ای هستش که ما با رفتارمون به طرف مقابل میدیم

یعنی با جواب دادن های خودمون به طرف مقابلمون این اجازه را میدیم که پا را فراتر بزاره

اما بعضی افراد هم هستن هر چی سعی می کنی دورشون بزنی

جواب درست و درمون هم بهش ندی نمیتونی از جواب دادن طرفه بری

شاید راه حلی که برای این کار پیدا شده همون جواب درست ندادنه یا این که جوابی بهش بدیم که در عین حال که به موضوع مربوطه شامل تمام حقایق نباشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
گاها من یه نمونه های کوچیکشو تو همین صندلی داغ هم میبینم.

سئوال کردن خوبه ولی . . . .

به نظرم قیاس مع الفارق کردید. با اینکه خودم تو مباحث صندلی داغ شرکت نمی کنم ولی اون رو فضولی هم نمیدونم :w16:

بعدم شما توی بحثاتون تفاوت های شخصیتی افراد رو اصلا در نظر نمی گیرید. من قصدم تایید یا رد رفتار هیچ شخص خاصی نیست. ولی همه سوال هایی که از شما پرسیده میشه هم محض فضولی نیست. شاید شما خوشتون نیاد و اون رو فضولی بدونید ولی یه نفر دیگه همون سوال رو نشونه توجه طرف مقابل به خودش بدونه. راه حلشم اینه که اگر به نظر شما فضولیه مودبانه به طرف مقابل بفهمونید که دوست ندارید راجع به اون موضوع صحبت کنید :w16: یعنی یه راه مشخص برا اینکه فضول باشیم یا نباشیم وجود نداره چون تعریف فضول برای هرکس متفاوته.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرم قیاس مع الفارق کردید. با اینکه خودم تو مباحث صندلی داغ شرکت نمی کنم ولی اون رو فضولی هم نمیدونم :w16:

بعدم شما توی بحثاتون تفاوت های شخصیتی افراد رو اصلا در نظر نمی گیرید. من قصدم تایید یا رد رفتار هیچ شخص خاصی نیست. ولی همه سوال هایی که از شما پرسیده میشه هم محض فضولی نیست. شاید شما خوشتون نیاد و اون رو فضولی بدونید ولی یه نفر دیگه همون سوال رو نشونه توجه طرف مقابل به خودش بدونه. راه حلشم اینه که اگر به نظر شما فضولیه مودبانه به طرف مقابل بفهمونید که دوست ندارید راجع به اون موضوع صحبت کنید :w16: یعنی یه راه مشخص برا اینکه فضول باشیم یا نباشیم وجود نداره چون تعریف فضول برای هرکس متفاوته.

قیاس مع الفارق یعنی چی؟

لینک به دیدگاه
این اجازه ای هستش که ما با رفتارمون به طرف مقابل میدیم

یعنی با جواب دادن های خودمون به طرف مقابلمون این اجازه را میدیم که پا را فراتر بزاره

اما بعضی افراد هم هستن هر چی سعی می کنی دورشون بزنی

جواب درست و درمون هم بهش ندی نمیتونی از جواب دادن طرفه بری

شاید راه حلی که برای این کار پیدا شده همون جواب درست ندادنه یا این که جوابی بهش بدیم که در عین حال که به موضوع مربوطه شامل تمام حقایق نباشه

همه فضولی ها رو در حضور خودمون که انجام نمیدن . در غیاب مون فضولی میکنند.

• Like 1
لینک به دیدگاه
قیاس مع الفارق یعنی چی؟

یعنی دو تا چیز رو با هم مقایسه کردین که اصلا قابل قیاس نیستن. منظورم فضولی و قضیه صندلی داغ هستش که قابل مقایسه نیستن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
یعنی دو تا چیز رو با هم مقایسه کردین که اصلا قابل قیاس نیستن. منظورم فضولی و قضیه صندلی داغ هستش که قابل مقایسه نیستن.

خود صندلی داغ هدف بحثم نبود.اون حرفای منو دوباره بخونید

لینک به دیدگاه
خود صندلی داغ هدف بحثم نبود.اون حرفای منو دوباره بخونید

متوجه منظورتون بودم. بعضی سوالای صندلی داغ رو فرمودید که در اون مورد هم به نظر من قیاس صحیح نیست.

• Like 1
لینک به دیدگاه
متوجه منظورتون بودم. بعضی سوالای صندلی داغ رو فرمودید که در اون مورد هم به نظر من قیاس صحیح نیست.

تو مثالها مناقشه کنیم اصل موضوع فراموش میشه. بحث رو موضوع فوضولی است . با تشکر از هم اندیشی شما.

لینک به دیدگاه
تو مثالها مناقشه کنیم اصل موضوع فراموش میشه. بحث رو موضوع فوضولی است . با تشکر از هم اندیشی شما.

به نظر من اصل مناقشه رو مثال هاست چرا که ریزترین تفاوت های عقیدتی از رو مثال ها قابل تشخیصه. در ضمن اگر تایپیکی ایجاد کردید رو موضوع هم اندیشی، باید نظرات همه رو پذیرا باشید نه اینکه فقط فکر خودتون رو قبول کنید و بگید اصل موضوع اینه حتما رو این بحث بشه!

منم از شما تشکر می کنم. موفق باشید

• Like 1
لینک به دیدگاه

چون بهشون اجازه داده میشه انقدر فضول باشن.

وقتی به کسی توضیح میدین اون میفهمه میتونه سوالهای بیشتری تو زمینه های مختلف زندگی شما داشته باشه و میدونه که به جواب میرسه.

اما وقتی در جواب این سوالها با لحن مودبانه بگین نمیتونین بهشون جواب بدین چون لازم نمیدونین یا بگین واقعا این براتون مهمه یا میتونه بهتون کمکی بکنه متوجه میشن نمیتونن از شما به جوابی برسن.

اون موقع احتمالا سراغ دوستان یا خانواده ی شما میرن تا از طریق اونا به جواب برسن.

نمیشه آدمها رو تغییر داد اما به نظرم این حقو داریم که تا جایی که میتونیم مانع فضولی دیگران بشیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظر من اصل مناقشه رو مثال هاست چرا که ریزترین تفاوت های عقیدتی از رو مثال ها قابل تشخیصه. در ضمن اگر تایپیکی ایجاد کردید رو موضوع هم اندیشی، باید نظرات همه رو پذیرا باشید نه اینکه فقط فکر خودتون رو قبول کنید و بگید اصل موضوع اینه حتما رو این بحث بشه!

منم از شما تشکر می کنم. موفق باشید

بله حق با شماست . ولی سختی کار اینجاست که اگه به مثالها اشاره کنیم شاید فرد مثال زننده راضی به این کار نباشه . بخاطر همین مسئله ترجیحا رو خود موضوع هم اندیشی کنیم , به نتیجه خواهیم رسید. تشکر

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...