.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ ســـــــلام ســـــــــلام همگی خوش اومدین آغا 1 تولد داریم اونم چه تولدی یکم با تاخیر شد البته 24 تیر ... تولد کیه؟؟ هان؟؟ نمیشنوم صداتونو... بلندتر... خودم بگم؟؟ باشه میگم:hapydancsmil: تولد مدیر گل انجمن Mina Yousefi بزن اون کف قشنگه رو:hapydancsmil: به یمن آمدنت هزاران ستاره در آسمان دلم خندیدتنها برای تو که و اولین و آخرین حکایت بی انتهای دوستی هستیمینویسم که به یادت هستمو هزاران شاخه گل مریم را در روز تولدت تقدیمت میکنمتولدت مبارک مینا جونم شاد باشی همیشه... هر روزت بهتر و قشنگ تر از روز قبل همگی بیاین تولد گل مدیر خودمونو تبریک بگین 28 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ مينا من سريع پريدم اينجا اولين تبريك رو خودم بگم بهت تو اين تاپيك مينا رفيق عزيز خودم .... خيلي باحالي دمت گرم كه متولد شدي تشكر ميكنم ازت تولدت مبارك حالا دست دست دست .... ( نه اين شعر خوبي نبود ... ) اين بهتره بيا شمعا رو فوت كن تا صد سال زنده باشي ...:hapydancsmil: تا حالا شنيدي بعضي اراكي ها به فوت ميگن ، پُف ؟؟ بيا شمعا رو پف كن تا صد سال بلكم بيشتر زنده باشي ______________ آرزو ميكنم طول عمرت كه نه ، عمق عمرت زياد باشه آرزو ميكنم خوشحال كه نه ولي خوشبخت باشي ( خوشبختي هميشه به معني خوشحالي نيست ) آرزو ميكنم : به قول كلاه قرمزي اينا : خدا معجزه كرد تو رو ادم افريد تو هم معجزه دوم رو بكني و تا آخر عمر آدم باقي بموني آرزو ميكنم هميشه با خدا باشي ... اما از مردم جدا نباشي ! آرزو ميكنم .... بسه ديگه خيلي دارم حرف ميزنم تبريك ميگم ... تبريك ساده و شلخته منو بپذير من هميشه شلخته بودم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ به قول خودت: تبریک :l اما به قول خودم: مبارک باشه:hapydancsmil: امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشی:love070: لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تولد گل سر سبد انجمن دختر فعال ومهربون انجمن مدیر روابط عمومیمون مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با آرزوی موفقیت و سلامتی برای دوست عزیزم ببخشید از این دوستای بی معرفت بودما که تولد دوستش یادش نبود همه این گلها تقدیم به تو لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ مینا تولدت مبارک باشه امیدوارم آرزوهای قشنگت برآورده بشن برات:icon_gol::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ مینا جونم تولدت مبارک. فقط چرا تو مسابقه از ما سوال پرسیدین، نگفتین ما همش رو جواب میدیم امتیاز ازتون کم میشه از شوخی گذشته خیلی دختر خوب وخانومی هستی امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مباااااااااااارک مینای عزیز مدیر روااااااابط عمومیمونامیدوارم در لحظه لحظه زندگیت موفق و شاد باشیوهیچ وقت غبار غم صورت نازتو نپوشونه.راستی ما به سوالاتون جواب دادیما!!! لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ عزیزم تولدت مبارک :w14::w31::w14::w330::w14: به بهترینها برسی و خدا همیشه همراه زندگیت باشه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :happy::rose: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مادرِیَم پنج هزار ساله بشی:hapydancsmil: مادریَم تو سالی چند بار به دنیا میای همین چنوخ پیش تولدت نبود مگه حالا من چی بخرم برات مادریَم لینک به دیدگاه
Emerald_s 764 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک:icon_gol: امیدوارم زندگیتون سرشار از شادی و سلامتی باشه :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ این چه تولدیه بابا روابط عمومی باید مردمی باشه و باهاشون خوب باشه. بعد اونوقت واسه تولدش یه کیک نمیده بهمون؟ :happybday: تولدت مبارک میناجان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ توادتــــــــــــــــــــــ مبارکــــــــــــــــــــــــ عزیز دلم :love070::cakesmileyf: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم 120ساله بشین و همیشه شاد و پیروز باشین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ مینا جونی تولدت مبارک عزیزم ایشالله خیلی خیلییییییییییییییییییییی موفق و خوشبخت بشی لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مینا جان. ایشالا هرسال همین موقع متولد شی لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ مینایییییییییییییییییییییی تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده