Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ تا خون در رگ من است من در اين انقلاب با تو هستم اي اسماعيلنترس من با توام باشه(هماهنگ باشيم،پس من ميگم تو باختي تو هم بگو قبوله) آه از دست خودیهااااا:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ آهاز دست خودیهااااا:icon_pf (34): :w00::w00::w00:من با توام ديگه 1 لینک به دیدگاه
دست نزن جیزه 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ آواتورت از اون حیووناییه که میذارن توی یه کره یا یه قفس گرد که خودشون میچرخوننشتوی کارتون لوسیمه هم بودش نخیر اون کوالا بود این یه چیز دیگه است وای که چه عذابی داد منو :ws37: لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00:من با توام ديگه خیانت؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تمامی عزیزان یک ساعت نیودم این مموشی ما رو لو داد همگی خوبین ؟ آقا منم خیلی دلم می خواد این ایلیا رو بشناسم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ خیانت؟؟؟؟ نه عجيجم از لحاظ انقلاب و اين حرفا من هميشه در راه انقلاب جانم را ميفشانم:icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نخیر اون کوالا بود این یه چیز دیگه است وای که چه عذابی داد منو :ws37: کواااااااااااااالاااااااا؟؟؟ بابا کولا که یه چیز دیگست اون که اولا بزرگه بعدشم خیلی خنگه و خیلی هم کند 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تمامی عزیزان یک ساعت نیودم این مموشی ما رو لو داد همگی خوبین ؟ آقا منم خیلی دلم می خواد این ایلیا رو بشناسم برو كه من با تو قهـــــــــــــــــــرم:w00::w00: تازه اگر اسماعيل ببينتت كه ديگه كارت تمومه ميره سراغ ابزار الات عزيزش:vahidrk: تازه مگر اين دستان گراميمون بهت نرسه:vahidrk: تيكه بزرگه ات،گوش گرامي ميباشد :brodkavelarg::brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol: اینم تقدیم به تمامی بچه های عزیز اسماعیل و نیاز شما دو تا خیلی بهم بدهکارین کلی بابت این مسابقه تشکر گرفتین 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر تمامی عزیزان یک ساعت نیودم این مموشی ما رو لو داد همگی خوبین ؟ آقا منم خیلی دلم می خواد این ایلیا رو بشناسم آقا گرفتمش حملههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ کواااااااااااااالاااااااا؟؟؟بابا کولا که یه چیز دیگست اون که اولا بزرگه بعدشم خیلی خنگه و خیلی هم کند اسماعيل:w00::w00: بيا صاحاب عكس اومد:w00::w00::w00: تو بزنش:167::167::167: منم نيشگونش ميگيرم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ :icon_gol::icon_gol:اینم تقدیم به تمامی بچه های عزیز اسماعیل و نیاز شما دو تا خیلی بهم بدهکارین کلی بابت این مسابقه تشکر گرفتین میخوای یه کاری کنی که نکشمت هاااااااااا:w00::w00: آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟ چطور دلت اومد این کارو با ما بکنی؟؟؟:w00::w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بدهكااااااااااااااار:banel_smiley_4: تو اين اسماعيل رو جلوي ملت ضايع كردي:jawdrop: الان وقت كتك خوردنته:167::167: 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ آقا گرفتمشحملههههههههههههههههههههههه مثل اینکه شما دو تا خیلی عصبانی هستیم الفراررررررررر:w410: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اسماعيل:w00::w00:بيا صاحاب عكس اومد:w00::w00::w00: تو بزنش:167::167::167: منم نيشگونش ميگيرم:vahidrk: تو مشغولش کن تا من برم صندلی میخدارمو بیارم تازه باید به برق هم وصلش کنم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه شما دو تا خیلی عصبانی هستیم الفراررررررررر:w410: جون فلاني اگر بزارم در بري:w00::w00: تا نكشيمت نميذاريم فرار كني:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ تو مشغولش کنتا من برم صندلی میخدارمو بیارم تازه باید به برق هم وصلش کنم اه پيشرفته اش كردي؟ برقيم شده؟ يكار بكن چرخم بزنه يدور باهاش بازي كنيم:ws37: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بدهكااااااااااااااار:banel_smiley_4:تو اين اسماعيل رو جلوي ملت ضايع كردي:jawdrop: الان وقت كتك خوردنته:167::167: عجب نامردی توووووووووووو من ضایع شدم فقط تو که بیشتر از من بودی من اول میگفتم ادمین و بعدش گفتم ایلیااا تو میگفتی من زودتر گفتم پس جایزه ماله منه:ws28: تو بیشتر ضایع شدی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اه پيشرفته اش كردي؟برقيم شده؟ يكار بكن چرخم بزنه يدور باهاش بازي كنيم:ws37: آره پس چی تازه آهنگ هم میذاره ولی آهنگ متال 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ میخوای یه کاری کنی که نکشمت هاااااااااا:w00::w00:آخه چرااااااااااااااااااا؟؟؟ چطور دلت اومد این کارو با ما بکنی؟؟؟:w00::w00::w00: بدهكااااااااااااااار:banel_smiley_4:تو اين اسماعيل رو جلوي ملت ضايع كردي:jawdrop: الان وقت كتك خوردنته:167::167: به جان خودم این مموشی منو اغفال کرد:icon_pf (34): من از اول قصد داشتم خودم رو لو بدم:banel_smiley_52: ولی این مهسا گفت صاحب عکس نیاد خودش رو لوبده:w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده