abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ان شاالله یکی فداکاری می کنه و این شخص مرموز رو پیدا می کنه و فکر این همه آدم متشخص و پرمشغله رو آزاد می کنه تا بتونن به کارهای دیگه برسن 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نمیگین اینجا چه خبره ؟من سرعت ندارم برم صفحات قبل رو بخونم زیاد نزدیک نشو فقط چون جیزی منم جیز میکنی 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مهرناز جون:icon_pf (44): شبت مبارك مسابقه بود تموم شد اسماعيل باخت:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ان شاالله یکی فداکاری می کنه و این شخص مرموز رو پیدا می کنه و فکر این همه آدم متشخص و پرمشغله رو آزاد می کنه تا بتونن به کارهای دیگه برسن :w16::w16: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ برین اونور صاحاب عکس اومد ارمين همه ايناها از گور تو بلند ميشه:w00::w00::w00:ســــــــــــــلام،شبت بخير هي گفتي ايلياست ايلياست:icon_pf (34)::icon_pf (34): كه اين اسماعيل بيچاره باخت:ws44: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ان شاالله یکی فداکاری می کنه و این شخص مرموز رو پیدا می کنه و فکر این همه آدم متشخص و پرمشغله رو آزاد می کنه تا بتونن به کارهای دیگه برسن احسنت به این راهنمایی دبش 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ارمين همه ايناها از گور تو بلند ميشه:w00::w00::w00:ســــــــــــــلام،شبت بخيرهي گفتي ايلياست ايلياست:icon_pf (34)::icon_pf (34): كه اين اسماعيل بيچاره باخت:ws44: من که همون اول گفتم پول گرفتم که مردم رو منحرف کنم....کسی باور نکرد 1 لینک به دیدگاه
دست نزن جیزه 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا یه مسابقه هر هفته برگزار میشه که یه عکس رو میذارن و یه سری مشخصات میدن و بچه ها باید حدس بزنن که عکس ماله کیههمین چه جالب میشه عکس اواتار منم شناسایی کنین ؟ من نمیشناسمش :ws37: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من که همون اول گفتم پول گرفتم که مردم رو منحرف کنم....کسی باور نکرد :167::167::167::167::167: اره؟ ببين اول زندگاني چه دورغ هايي كه نميگي؟:ws44: آدم بخاطر پول كه همه كار نميكنه:ws44: بيا دلت ميخواس اين اسماعيل طفلكي رو ضايع كني جلو جماعت:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مهرناز جون:icon_pf (44):شبت مبارك مسابقه بود تموم شد اسماعيل باخت:icon_pf (34): من باختم؟؟؟؟؟؟؟ :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ چه جالب میشه عکس اواتار منم شناسایی کنین ؟ من نمیشناسمش :ws37: راستي مهرناز جون اين چيه/؟ چه خوشجله:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ من باختم؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: پس كي باخت؟:167::167::167::167: تو بودي هي ايليا ايليا ميكردي ديگه:w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ چه جالب میشه عکس اواتار منم شناسایی کنین ؟ من نمیشناسمش :ws37: اگه کاربر سایته آره میشه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ پس كي باخت؟:167::167::167::167:تو بودي هي ايليا ايليا ميكردي ديگه:w00::w00::w00: بزنم نصفت کنم ببین هدفشون همین بود ایجاد اختلاف بین ما!!!! الان اونا دارن به ما میخندن ما باید یه تیم باشیم باید انقلاب کنیم 1 لینک به دیدگاه
دست نزن جیزه 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ راستي مهرناز جون اين چيه/؟چه خوشجله:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): سلام عزیزم اواتارم رو میگی ؟ نمیدونی چیه ؟ هر وقت شناسایی کردین میگم 2 لینک به دیدگاه
دست نزن جیزه 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اگه کاربر سایته آرهمیشه:ws3: اره خب وقتی تو سایته به نوعی کاربر سایت بحساب میاد میدونین چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بزنم نصفت کنمببین هدفشون همین بود ایجاد اختلاف بین ما!!!! الان اونا دارن به ما میخندن ما باید یه تیم باشیم باید انقلاب کنیم تا خون در رگ من است من در اين انقلاب با تو هستم اي اسماعيل نترس من با توام باشه(هماهنگ باشيم،پس من ميگم تو باختي تو هم بگو قبوله) 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزم اواتارم رو میگی ؟ نمیدونی چیه ؟ هر وقت شناسایی کردین میگم آواتورت از اون حیووناییه که میذارن توی یه کره یا یه قفس گرد که خودشون میچرخوننش توی کارتون لوسیمه هم بودش 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اره خب وقتی تو سایته به نوعی کاربر سایت بحساب میاد میدونین چیه ؟ :ws52::ws52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده