afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اي بدجنس:w00: مشهدی ها معروفن به همون بالایی البته ما خودمون زخم خورده ایم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مشهدی ها معروفنبه همون بالایی البته ما خودمون زخم خورده ایم:icon_pf (34): اصلا من كه اصالاتم مشهدي نيس فقط زندگاني ميكنم هرچي دوس ميداري بگو هم من هم خونواده امم از مشهدي ها خيلي زخم خوردن ولي نبينم پشت سر همشهريام حرف بزنياااا وگرنه مموش بهت ميگه: Game is over 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مموش جون حالا بيا و بهم بگو اين كيه؟بين خودمون ميمونه،مطمئن يه كم صب كن بهت ميگم 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ وگرنه مموش بهت ميگه: Game is over همتون Game Over شدين هيش كدوم نميريد مرحله بعد، خودم تنهايي ميرم level بعدي 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا من كه اصالاتم مشهدي نيسفقط زندگاني ميكنم هرچي دوس ميداري بگو هم من هم خونواده امم از مشهدي ها خيلي زخم خوردن ولي نبينم پشت سر همشهريام حرف بزنياااا وگرنه مموش بهت ميگه: game is over آخرش بگم یا نگم 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ همتون Game Over شدين هيش كدوم نميريد مرحله بعد، خودم تنهايي ميرم level بعدي رفتی سلام ما رو هم برسون 2 لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ دیگه نبینم درباره مشهدی حرف مفت بزنید ها هرچی دیدی از چشم خودتون دیدید از ما گفتن بود 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ آخرش بگم یا نگم نگو بچه جان:w00: خوف نيس خطرناكه يهو ديدي يه جماعت مشهدي ريختن روتو حالا نزن كي بزن:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مشهدی ها معروفنبه همون بالایی البته ما خودمون زخم خورده ایم:icon_pf (34): شما اهل کجایی؟ من گفتم پس واجب شد یه بار بیای مشهد:167: 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ دیگه نبینم درباره مشهدی حرف مفت بزنید هاهرچی دیدیاز چشم خودتون دیدید از ما گفتن بود افشين نگفتم:w00::w00: بيا صاحابش اومد:ws3: من با توام داداش:w410::w410: بهشم تذكر دادم خيالت راحت:167::167: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ رفتی سلام ما رو هم برسون من الان لِولِ بعديم شما اينجا دارين دعوا ميكنيد دیگه نبینم درباره مشهدی حرف مفت بزنید هاهرچی دیدی از چشم خودتون دیدید از ما گفتن بود بچه ها حميد راست ميگه، در مورد مردم هيچ شهري، ديگه صحبتي نكنيد! اينجا جاي اين بحثا نيست 5 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ لطفا فقط بحثهاي مربوط به مسابقه اينجا دنبال بشه 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ لطفا فقط بحثهاي مربوط به مسابقه اينجا دنبال بشه چَشِم! نگفتی مموشک جان, پیمانه؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ نخيرم:icon_pf (44)::icon_pf (44): ايليـــــــــــــــــــــــاست 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ اگه آديداس پوشه پس آدمينه درست گفتم نه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ واي چقد ضايع ميشم اگر ايليا نباشه:icon_pf (34)::icon_pf (34): ايليا بيا بگو خودتي يا نه؟:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده