niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ دیر گفتیاون 5 امتیاز مالمه منه نخير مال خودمه من زودتر فهميدم اه جيــــــــــــــــــــــــــغ بنفش ميكشماااااااااااا:vahidrk: من زودتر گفتم:cryingf: بچه بد:ubhuekdv133q83a7yy7 اولا دو روزه که مگیم ایلیاست ثانا" اصلا ادمین کیه؟؟ تا حالا همچین اسمی نشنیدم!!! دفعه بعد كه درست گفتي امتياز مال تو:there: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ دیر گفتیاون 5 امتیاز مالمه منه اولا دو روزه که مگیم ایلیاست ثانا" اصلا ادمین کیه؟؟ تا حالا همچین اسمی نشنیدم!!! راستي چرا اينقدر من و تو با هم دعوا ميكنيم؟:ws3: اگر غلط بود چيكار كنيم؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ دفعه بعد كه درست گفتي امتياز مال تو:there: الان درست گفتم:ws2::ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ راستي چرا اينقدر من و تو با هم دعوا ميكنيم؟:ws3:اگر غلط بود چيكار كنيم؟:icon_pf (34)::icon_pf (34): برا خنده اگه غلط هم باشه درسته:w00: خودشه 2 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ حدس دوم من جناب آقای ایلیای کلاه بردار 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ میدونی چقدر اسپم خوندم تا به این جملت رسیدم :w00::w00::w00::w00: :ws47: ببین عزیزماگه ادمین سرباز هم باشه و این ریختی هم نباشه باز هم ادمینه ادمين يه فرد كچل و زشت و خسيس و ... هستش از این لحظه به بعد هر کسی اسپم کرد با من طرفه!!!ناسلامتی استادی گفتن... چیزی گفتن... من خودم اسپمر بسیار قوی هستم دیگه اینجا کسی اسپم نکنه اکه 1 اسپم دیدم به خدا خودم رسیدگی که نمی کنم هیچی اینجا رو با اسپم به خاک و خون میکشم:167::167::167: اسپم رو دوست دارم خودت كه بدتري :167: چقدر مطمئني ؟ مسابقه تشخيص هويت شماره 2 و يا 3 رو نگاه كن. اون ادمينه. تلاشهاتونو يه جا ديگه متمركز كنيد اين كه گفتي اصلا ملاك نيست... توي پست اول گفتم هر كي شركت كرد، ميتونه بازم شركت كنه دو روزش تموم نشد ؟ كي گفته بود دو روزه هستش؟ باز گفتن ایلیاااااا.......................... :w00: :w00: :w00: این ایلیا کی بود بالاخرههههههههههههه...... :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): تازه سفیرم مشخص نکردییییییننننن....... :viannen_38: :viannen_38: :viannen_38: هنوز دارین شناسایی میکنین!!!؟؟؟:ws52:بابا همون ایلیاست دیگه!!!!:w16: ایلیا کیه اصلا که بهش گیر دادین!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چندين صفحه قبل گفتم با سند ايليا كيه!! بازم ميگم الان... صب كن... ايليا كيست؟ حدس دوم منجناب آقای ایلیای کلاه بردار آره ايليا كلاه بردارم بهش مياد 3 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ جوابش همونی که من گفتم :w00: 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ جوابش همونی که من گفتم :w00: عيب نداره :there::there: اينبار رو باختي دفعه بعد درست بگو(جايزه ام:icon_pf (19)::icon_pf (19):) 2 لینک به دیدگاه
Niyayesh 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ حیف که اینجا هیچ کسی رو نمی شناسم وگرنه خودم این مسابقه رو می بردم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ ادمين يه فرد كچل و زشت و خسيس و ... هستش :w00: حالا آخرش این عکس کی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ دیر گفتیاون 5 امتیاز مالمه منه نخیرم مال خودمه تو که ز اول میگفتی ادمینه:w00: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ نخیرم مال خودمهتو که ز اول میگفتی ادمینه:w00: همينو بگو حالا طلبكارم هس:w00: ميخواد حق منو بخوره:167::167: تو يه چيزي بهش بگو:icon_pf (34)::w00: 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ همينو بگوحالا طلبكارم هس:w00: ميخواد حق منو بخوره:167::167: تو يه چيزي بهش بگو:icon_pf (34)::w00: اره اون 5 امتیاز حق توست من از اول شاهدم که جواب درست رو دادی تا حالا کسی نتونسته حق همشهری های منو بخوره:167: :w00: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اره اون 5 امتیاز حق توستمن از اول شاهدم که جواب درست رو دادی تا حالا کسی نتونسته حق همشهری های منو بخوره:167: :w00: معمولا همشهری های تو حق بقیه رو می خورن 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ معمولا همشهری های تو حق بقیه رو می خورن اي بدجنس:w00: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ جوابش همونی که من گفتم :w00: عيب نداره :there::there: اينبار رو باختي دفعه بعد درست بگو(جايزه ام:icon_pf (19)::icon_pf (19):) چقده دلشون خوشه حیف که اینجا هیچ کسی رو نمی شناسم وگرنه خودم این مسابقه رو می بردم ايناكه بلت نيستن، تو يه اسم بگو،شايد درست در اومدهااا :w00: حالا آخرش این عکس کی بود؟ :w00: هنوز مشخص نشده.... يعني كي ميتونه باشه اين وقت شب 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ چقده دلشون خوشه مموش جون حالا بيا و بهم بگو اين كيه؟بين خودمون ميمونه،مطمئن 3 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ معمولا همشهری های تو حق بقیه رو می خورن کی گفته؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده