Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ این شخص با مرام مشخص نشد کیه؟ فقط بازم بگم من نیستم بچه ها نمی دونم چرا، ولی ادمین رو خیلی دوست دارم این عکس هم مهربون بودمن دیگه گیر دادم که ادمینه اینقد میگم که باورتون بشه که ادمینه اگه هم نباشه باز باید خودش باشه 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها نمی دونم چرا، ولی ادمین رو خیلی دوست دارم:jawdrop:این عکس هم مهربون بودمن دیگه گیر دادم که ادمینه اینقد میگم که باورتون بشه که ادمینه اگه هم نباشه باز باید خودش باشه :ws37: 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من يه احتمال ديگه هم ميدم که خوده اسماعيل باشه داره رد گم ميکنه هي گير داده به ادمين 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره واقعا زحمت کشیدمدستم درد نکنه 5 امتیاز منو بده که زیاد اسپم نکنم من استاد این کار هستم هاااا :w00: تو شونصد امتياز تا حالا ازم گرفتي، چشت دنبال 5امتيازه اونوقت؟ :w00::w00: من همين الان فهميدم مموشك چقدررررررررررر مهربونه:ws37:مگه نه؟:167::167: آره خيلي ماهم بچه ها نمی دونم چرا، ولی ادمین رو خیلی دوست دارماین عکس هم مهربون بودمن دیگه گیر دادم که ادمینه اینقد میگم که باورتون بشه که ادمینه اگه هم نباشه باز باید خودش باشه اشتباهت همينجاس كه ميگي ادمين مهربونه ادمين يه آدم خشنيه كه حدنداره، چند وقت پيش منو داشت كلي كتك ميزد، اگه بچه ها نرسيده بودن من الان زنده هم نبودم :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ :ws37: چیه؟؟؟ بابا دختر نیست من يه احتمال ديگه هم ميدم که خوده اسماعيل باشه داره رد گم ميکنه هي گير داده به ادمين :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ :w00: تو شونصد امتياز تا حالا ازم گرفتي، چشت دنبال 5امتيازه اونوقت؟ :w00::w00: آره خيلي ماهم اشتباهت همينجاس كه ميگي ادمين مهربونه ادمين يه آدم خشنيه كه حدنداره، چند وقت پيش منو داشت كلي كتك ميزد، اگه بچه ها نرسيده بودن من الان زنده هم نبودم :hanghead: آخ نمی دونی اون 5 امتیازه چه حالی میده ادمین مهربونه من میدونم وقتی باهاش شوخی خطرناک میکنی چیزی بهت نمیگه پس مهربونه 1 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چیه؟؟؟بابا دختر نیست :banel_smiley_52: چيه؟ لو رفتي مموش بيا اين جايزه مارو بده بريم کار داريم 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره خيلي ماهم ماه شب چهارده يا شب اول:ws3: خب ماه توي آسمون اين آقاپسره كيه؟:ws44: 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آقا برین کنار صاحاب عکس اومد... الان پست میده میشناسینش...:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چيه؟ لو رفتي مموش بيا اين جايزه مارو بده بريم کار داريم صداش رو در نیار 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره خيلي ماهم ماه شب چهارده يا شب اول:ws3: خب ماه توي آسمون اين آقاپسره كيه؟:ws44: :ws37: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آخ نمی دونی اون 5 امتیازه چه حالی میدهادمین مهربونه من میدونم وقتی باهاش شوخی خطرناک میکنی چیزی بهت نمیگه پس مهربونه ماه شب 14 چيه؟ ماه شب 14 پيشه من بيريخته آبروش از خوشگلي من ريخته چيه؟ لو رفتي مموش بيا اين جايزه مارو بده بريم کار داريم اينا همگي تعطيلن آره خيلي ماهم ماه شب چهارده يا شب اول:ws3: خب ماه توي آسمون اين آقاپسره كيه؟:ws44: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ماه شب 14 چيه؟ ماه شب 14 پيشه من بيريخته آبروش از خوشگلي من ريخته اينا همگي تعطيلن کی تعطیله؟؟؟؟ :167: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ماه شب 14 چيه؟ ماه شب 14 پيشه من بيريخته آبروش از خوشگلي من ريخته ببين مموش جونــــــــــــــــــــــــم باز داري خشانت بخرج ميدي ها:ws46: الان به در گفتي ديوار بشنوه به به جيگر اعتماد بنفس:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ کی تعطیله؟؟؟؟ :167: ادمين پ.ن1: بشهها من دارم ميرم فعلا، تاپيك رو شولوخ پولووخ نكنيدااااااااااا :w00::w00: پ.ن2:به خاطر حجم زياد اسپمها از اين به بعد هر نوع راهنمايي يا عكس اضافه رو به پست اول اضافه ميكنم:shad: 5 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من دارم ميرم دوباره ميام زود تصميم بگيريد که کيه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ادمين پ.ن1: بشهها من دارم ميرم فعلا، تاپيك رو شولوخ پولووخ نكنيدااااااااااا :w00::w00: پ.ن2:به خاطر حجم زياد اسپمها از اين به بعد هر نوع راهنمايي يا عكس اضافه رو به پست اول اضافه ميكنم:shad:[/QUOT بسپار دست من خيالت راحــــــــت من مواظبشونم :167::167: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ادمين پ.ن1: بشهها من دارم ميرم فعلا، تاپيك رو شولوخ پولووخ نكنيدااااااااااا :w00::w00: پ.ن2:به خاطر حجم زياد اسپمها از اين به بعد هر نوع راهنمايي يا عكس اضافه رو به پست اول اضافه ميكنم:shad: بهش میگم منظورت این بود که من اسپم میکنم؟؟؟:167: بچه ها راست میگه دیگه اسپم نکنید 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ بسپار دست من خيالت راحــــــــت من مواظبشونم :167::167: تو فعلا خودت متهمی عزیزم :ws37::ws37: 2 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یک بار دیگه تکرار میکنمادمینه اگه خودش نباشه حدس دومی من ادمینه حالا هر کدومش شد به من خبر بدید خب دوستان! زمان زیادی از آخرین حضور من در جمع صمیمی شما میگذره! اومدم تا بار دیگر, فریاد برآورم که شخص مورد نظر پیمانه و لا غیر! :wubpink: 5 امتیاز هم زیاد مهم نیست! مهم این حس شیشم منه! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده