niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ نه خشونتم كجا بود، من به اين ماهي اگر دعوام نميكني بيا بگو ديگه جواب سوال رو من امتيازم رو ميخوام:w00::w00: زودترم بريم سراغ نفر بعدي حوصله امون سر رفت ببين آتيش روشن كردن 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این طرز برخوردتون با برنده ها اصلا درست نیست! :w00::w00: ایشششششششششششششش! 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ مسابقه تشخيص هويت شماره هفت :shad: اينبارم عسك يه نفر ديگه رو داريم،از كسانيكه عسك ايشون رو قبلا ديدن خواهشا شلوخ نكنن، بذارم مسابقه روال خودشو طي كنه :shad: هر كي كه قبلا ديده لو بده من ميدونم و اون :w00: 20 امتياز منفي هم براش در نظر گرفته ميشه :w00::brodkavelarg::w00: قواعد مسابقه: 1- دقت کنین دوستان که طی مسابقه شما فرصت دارید فقط 2 تا اسم ارائه بدید. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود. 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بود هم باشه 3- تو راهنمایی ها یه کوشوووووولو ممكنه دلم بخواد اذيت كنم :shad: عشقم ميكشه ، دوست دارم :shad: :shad: 4- جاييزه مسابقه 5 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد :shad: 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جورااييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- زود باشيد برام عسك بفرستيد، يالااااااااااااااااا :w00::w00: براي مسابقههاي بعدي :w00: 8- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! 9- عكساتون رو توي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آپلود كنيد والبته با حجم كم!!!!!! اينم عسكه منتخب امروز :shad: و اما راهنماييها!! 1- ايشون آقاي باشخصيتي هستن كه همين الان آماده به ازدباجن :shad: 2- من خودم فك نميكردم سنش اينطوري باشه، فك كردم كوشووولوووئه :shad: 3- ايشون ورزشكارم تشريف دارن:shad: 4- آديداس پوشم هستن :shad: 5- فعلا راهنماييم نمياد :shad: راستي صاحب عكس خودشو نياد تابلو كنه توي پروفايلم يا هر جاي ديگه سلام من عکسي نميبينم که 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این طرز برخوردتون با برنده ها اصلا درست نیست! :w00::w00: ایشششششششششششششش! خب راس ميگه:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: رهگذر الان مياد دعوامون ميكنه هااااا:icon_pf (34)::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ نه خشونتم كجا بود، من به اين ماهي اگر دعوام نميكني بيا بگو ديگه جواب سوال رو من امتيازم رو ميخوام:w00::w00: زودترم بريم سراغ نفر بعدي حوصله امون سر رفت ببين آتيش روشن كردن براي چي دفات كنم نه مسابقه تا آخر هفته ادامه داره، صبر بايد كرد... شولوخ بازي كنيد و هي بحدسين، منم فردا راهنمايي بيشترتر ميكنم واقعا که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این طرز برخوردتون با برنده ها اصلا درست نیست! :w00::w00: ایشششششششششششششش! :ws47:چه اعتماد به نفسيييييييييييي سلام من عکسي نميبينم که چرا؟ بازم ميذارم عكساي ديگهاش رو ببين ميبيني يا نه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ سلام من عکسي نميبينم که یه دختره که عینک نداره ریش هم نداره!!! حالا بگو کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اوه اوه رهگذر جيم شيم صاحاااابش اومد:w410: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من كه جديدم:icon_pf (44):سلامنميشناسم كسي رو:icon_pf (34): ولي اگه آرمين ميگه باباشه خب حتما باباشه ديگه راس میگه نیاز جون...حتما بابامه دیگه یهنی من بابای خودمو نمیشناسم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ براي چي دفات كنم نه مسابقه تا آخر هفته ادامه داره، صبر بايد كرد... شولوخ بازي كنيد و هي بحدسين، منم فردا راهنمايي بيشترتر ميكنم :ws47:چه اعتماد به نفسيييييييييييي چرا؟ بازم ميذارم عكساي ديگهاش رو ببين ميبيني يا نه از این حرفا گذشته ادمینه 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ راس میگه نیاز جون...حتما بابامه دیگهیهنی من بابای خودمو نمیشناسم؟؟؟ الان بهت ميگه game is over:ws37::ws37: 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اوه اوه رهگذر جيم شيم صاحاااابش اومد:w410: صاحب اینجا منم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ الان بهت ميگه game is over:ws37::ws37: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ صاحب اینجا منم ببخچين آخه اون ميخواس منو از مسابقه بندازه بيرون:smiley-gen165: شكايتتو كردم پيش رئيس كل حواست باشه هااااا:4chsmu1: چه بهتر:smiley-gen165: پس رفيقيييييم ديگه رئيس جون:w73: 2 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ ببخچينآخه اون ميخواس منو از مسابقه بندازه بيرون:smiley-gen165: شكايتتو كردم پيش رئيس كل حواست باشه هااااا:4chsmu1: چه بهتر:smiley-gen165: پس رفيقم ديگه رئيس جون:w73: صاحاب اینجا منم:167: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یه دخترهکه عینک نداره ریش هم نداره!!! حالا بگو کیه؟ :w00::w00::w00: چرا دوروخ ميگي بهش ؟ :w00::w00: اوه اوه رهگذر جيم شيم صاحاااابش اومد:w410: الان بهت ميگه game is over:ws37::ws37: :ws47: ميگم لابهلاي صحبتهاي خانوادگيتون بي زحمت يه 2تا حدس ديگه هم بزنيد 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آقا اينجا چندتا رئيس دااااااااااااااااره:w00::w00: تكليفمو مشخص كنين من برم باهاش دوس شم ديگه(من رو برنده اعلام كنه) 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ صاحاب اینجا منم:167: این شریکمه آرمین نمی دونم شاید عکس ماله خودش باشه منو که پیچوند حسابی:167: 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ خب اين عسكه بشگيهاشه :shad::shad: اين يكي هم ميذارم شايد محسن ببينه :shad: جناب آقاي ورزشكاااااااااااااار :shad::shad: 5 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آقا اينجا چندتا رئيس دااااااااااااااااره:w00::w00:تكليفمو مشخص كنين من برم باهاش دوس شم ديگه(من رو برنده اعلام كنه) آقا من به عنوان صاحاب اینجا نیاز رو برنده اعلام میکنم...1498 امتیاز هم بهت میدم...مبارکت باشه نیاز جوون 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آقا اينجا چندتا رئيس دااااااااااااااااره:w00::w00:تكليفمو مشخص كنين من برم باهاش دوس شم ديگه(من رو برنده اعلام كنه) معلومه یه مدیر عامل داره که منم بقیه دیگه کارمندای من هستن که هر کدوم یه حکمی بهشون دادم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده