آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ 18تیر برگه تازه ای از زندگیش ورق خواهد خورد و پا به عرصه جدیدی خواهد گذشت یک سال دگر از عمرت گذشت امربدین هنگامه می نازد نسیم باد پاییزی هوای نام رنگین و لطافت های پاییزی 18تیر تولد نسیم خانوم گل هستش [h=1]nasim184 کاربر فعال [/h] و خورشيد روشن تر ازهر روززمين را به دنبال نقش گام هاي آفتابي ات نظاره مي كند امروز روز شاديست روز تولد تو روز انتظار واژه ها برای وصف يک ميلاد پاک روز شکفتن همه خوبی ها آغاز يه دنيا مهــربانی تولد يک زيبايی طلوع زيباي زندگيت بي غروب باد اینم تقدیم به تیرماهی های عزیز از جمله نسیم خنک انجمن .. تــــــــیر مــــــــاهــــــــي قصه نیست تا بتوانی بخوانیش! صدا نیست تا بلند فریادش کنی! آواز نیست تا همه جا او را سر دهی! او روح تابستان است... روح آتش عشق... و نفسهای خدا در وجودش دمیده شده... اینم کیک تولد نسیم بانو کادوی من به نسیم جان دوستان شمام کادو یادتون نره 33 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ای جااان من نسیم جان تولدت مبارک:626gdau::626gdau::626gdau::626gdau::4uboxsmiley::4uboxsmiley::626gdau::626gdau::626gdau: ان شالله به همه آرزوهات برسی خانومی:hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ بسی مبارک باشه. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ به به تولد نسیم جونه:hapydancsmil: عزیزم تولدت مبارک امیدوارم به آرزوی قشنگت برسی و بهترینا رو خدا این روزا برات گلچین کنه آرتاش این عکسای خوشمزه رو میذاشتی بعد از افطار اضافه میکردی خب:icon_pf (34): اینم کادوی من گلم...امیدوارم مثل همیشه پر انرژی و شاد باشی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ عزیزمممممممممممممممممممممممم :aghosh: تولدت مبارک :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ به به بیبین تولد کیه بابا مبارک باشه نسیم جان ایشالا امسال به همه آرزوهای قشنگت برسی پیشاپیش تولدت مبارک :happybday::4uboxsmiley::626gdau::626gdau::w330::happy::w14::w70::heartshape2: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ به به ....تولد نسیم خانووووووووووووووووووووووم ....خیلی خیلی تبریک عرض میکنم ...تا آخر عمرتون زنده باشین جاده عمرتون شبز وطولانی وشیرین لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :icon_gol::icon_gol:تولدتون مبارک باشه:icon_gol::icon_gol: :icon_gol:امیدوارم همیشه شاد باشید:icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبااااااااااااارککککککککککککککککککککککک..... با آرزوی موفقیت و سلامتی و خوشبختی.... لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک نسیم جان ایشالا صدسال با خوبی و خوشی و سلامتی زندگی کنی :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ به به تولد شهرساز کم پیدا :happybday: تولدت مبارک نسیم جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک عکاس باشی امیدوارم همیشه آرزو هاتون بهترین ها باشه و دست یافته هاتون بهتر از آرزو هاتون لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ نسیم جان تبریک میگم ... چه کادوهای خوشگلی هم گرفتی ،مبارکت باشه .... بهترینها رو برات آرزومندم.... لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک.... انشا...عاقبت بخیر بشینو به آرزوهای قشنگتون برسین.. لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک نسیم جون.. امیدوارم همشه موفق باشی عزیزم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ واااااااااااااااااااااااااااااای من خیلی سوپرایز شدم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: هیچوقت این موقع نمیام هاا....انگاری دلم اینجا بود....دم همه ی بچه های نو اندیشانی گرم نخسوزن ....آرتاش جونی..مرسی :aghosh:(البته فک میکنم اینجا یه نفوذی حضور داره) الان وقت نیست دونه دونه تشکر کنم....به موقش کلی بگم ایشالا شادیاتووون جبران کنم................:w72:................... کاش شما هم اینجا بودید میبردمتون سینماااا..اخه یه ملتی جمع شدن دارن به زور ازم شیرینی میگیرن....الان داررننننن میبرررنممممم:w155: بعدش شام بخوان چییی.... . . . . . . . :w36:خییییلی خوشحال شدم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک نسیم جون،دوست دوست من دوست منم میشی دیگه :Laie_28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده