a_ghadimi 4539 ارسال شده در 5 مهر، 2014 سلام.... همگی دوستان خوش اومدید همونطور که متوجه شدید فردا تولد یکی از مهندس های انجمن هست از مهندسین تالار صنایع البته از نوع متفکر بله دیگه ایشون در اواسط یا همون نیمه تیر ماه به دنیا اومدن اسمشون هم مرتبط با مناسبت همین تاپیک هست دیگه حتما متوجه شدید که ایشون کی هستن.... آقای مهندس میلاد مهندس خوش فکر تولدتون مبارک اینم از کادوی تولد.... البته همشون پر نیستن..... ایشالله تو همه مراحل زندگی تون موفق و پیروز و سربلند باشید براتون بهترین هارو آرزو میکنم 28
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 مهر، 2014 ااا تولد میلاده میلاد از صمیم قلبم بهت تبریک میگم امیدوارم به راه راست هدایت بشی
آرتاش 33340 ارسال شده در 5 مهر، 2014 به به آقا میلاد تولدتون مبارک ایشالله همیشه شاد و سر حال باشید و بهترین ها براتون تو زندگی رقم بخوره:hapydancsmil:
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مهر، 2014 ایجاااااااااااااااااااااااااان ، تولد عزیزه . :hapydancsmil: تولدت مبارک مهربون امیدوارم به همه ارزوهات برسی :hapydancsmil:
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 مهر، 2014 متفکر؟ این بشر فکرش کجا بود آخه :happybday: تولدت مبارک میلاد جان :happybday: :happy:
Yaser.C 5059 ارسال شده در 5 مهر، 2014 به به!!!تولد آقا میلاد خودمونه..... :icon_gol:آقا تولدت مبارک.....زنده باشی هزار سال.....:icon_gol: زنده باد آقا میلاد.....زنده باد آلمان!!!!!!!!!
maryam39 8211 ارسال شده در 5 مهر، 2014 تولدت مبارک مهندس آتنا جون به قول محمد یه جوری گفتی متفکر گفتم الان تاپیک تولد پورفسور حسابیه ;) ایشالا صد سال با خوشی زندگی کنی:icon_gol:
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 مهر، 2014 مهنسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس خوششششششششششششششششش فکررررررررررررمن تولدتتتتتتتتتتتتتت مبارک عزیزمممممممممم آخیشششششششششش من چقدرررررررررر دوستتتتتتتتت دارمممممممممممممممممم من عاشق مرامتممممممممممممم:hapydancsmil: دست و پامو گم کردممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممایشالله به تمام آرزوهات برسی آرزو کجایی؟؟؟؟:icon_gol: دوستت دارم میلاد کاش الان جشن تولدت بودمممممممم
mohitzist iran 2176 ارسال شده در 5 مهر، 2014 به به تولدت مبارک جناب مشاور و کارفرمای عزیز بهترین هارو برات آرزو دارم
Tamana73 28835 ارسال شده در 5 مهر، 2014 تــــــــــولدتون مبـــــــــارکـــــــــ باآرزوی موفقیت و خوشبختی و سلامتی مهندس.... :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:cakesmileyf::w31::w70::626gdau::flowerysmile::dancegirl2::TAEL_SmileyCente::w42::w330::ha5t4lmd53df3cpu2lq:druze3cfjhkv7q65cc0:mbj6ivxkw3ccem7bie7:2eaoapgxehimkak1y7e:80x7izu87acutttcy9t:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:qfu28wh4kkweeki7jfi:wubpink::4uboxsmiley::rose::persiana__hahaha:
not found 16275 ارسال شده در 5 مهر، 2014 متفکر؟؟ :ydm47612zsesgift969 یادم نمیاد متفکــــــــر!!! :ws47: تولدت مبارک رفیق
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2014 به به ببین تولد کیهههههههههههه جناب مهندس..سرباز نامی معاف شده فرزند برومند این مرز و بوم و خطه تهران بسی از دیدن تاپیک تولدت دل شاد شدیم ایشاله میتینگ بعدی فقط با هدف گرفتن شیرینی تولدت میام تولدت مبارک میلاد خان خوش فکر:hapydancsmil: امیدوارم به بهترینا برسی در کنار خوشگل پری باجنبه ترین کاربر انجمن از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی و موفقیت و هر چی که خوبه دارم:w70::w70::w70::w70::w70: اینم میلاد و خوشگل پری نه شوخی کردم...خوشگل پری اینه..گفتم صبر کنم تولدت بیارمش ببینی خودشم بهت تبریک بگه اینم کادوها..بازم تبریک مهندس
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مهر، 2014 به به ببین تولد کیهههههههههههه جناب مهندس..سرباز نامی معاف شده فرزند برومند این مرز و بوم و خطه تهران بسی از دیدن تاپیک تولدت دل شاد شدیم ایشاله میتینگ بعدی فقط با هدف گرفتن شیرینی تولدت میام تولدت مبارک میلاد خان خوش فکر:hapydancsmil: امیدوارم به بهترینا برسی در کنار خوشگل پری باجنبه ترین کاربر انجمن از صمیم قلب برات آرزوی خوشبختی و موفقیت و هر چی که خوبه دارم:w70::w70::w70::w70::w70: اینم کادوها..بازم تبریک مهندس چی چی فقط شیرینی تولد؟ شیرینی تولد و دومادی و مثل اینکه همیچن که گندم جان گفتن معافم شدن که دیگه کیک کامل عروسی داره
Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2014 چی چی فقط شیرینی تولد؟ شیرینی تولد و دومادی و مثل اینکه همیچن که گندم جان گفتن معافم شدن که دیگه کیک کامل عروسی داره آره ها چقد من کم توقعم یه کیک چند طبقه باید بخره اونم از نوع خفن
ارسال های توصیه شده